Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa doarme de o ora jumate, am apucat doar sa-i dau o doza de Ventolin...mai am Aerius, Humexul si Augmentinul absolut horror, stiti, nu? ca tot ziceati, sa vad eu cum l-ati convinge sa le ia de buna voie, toate siropelele astea...
eu sunt intr-o stare de amorteala, parca nu e asa panica, a fost mama p-aici, ea era un stres continuu, ca asa e ea..
totusi...parca imi pare ca o duce mai bine decat cu herpangina-stomato-gingivita paote ptr ca aia a fost fff nasoala atnci, si el a suferit si a avut dureri fff mari, mi se pare mai zen acum...dar vai de ZEN-ul meu, vorbesc si eu asa...prostii...
am intrebat prosteste dr-ita cum de s-a intamplat asta, de unde?..diagnosticul e pneumonie interstitiala daca inteleg eu bine si dupa ce am dat un gogu...cica e posibil de la un virus ceva...dar cat de repede a evoluat!! vineri au inceput mucii, i-o fi fost rece peste noapte si nu mi-am dat seama??ieri dimi tusea,si nu cine stie ce tuse, de cateva ori pe zi, haraitul azi noapte, azi la doctor, cred ca nu am stat mult pana l-a vazut, ma intreb ce se intampla daca nu mergeam acum?...
sunt complet dusa cu capul acum...dar cred ca-s ok, nu e panica, va multumesc tare mult ca sunteti alaturi de mine acum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

uitati ce am gasit pe DC, poate sa va fie de folos si voua...
"Sheannamp: Trebuie clarificate niste aspecte.
Pneumonia interstitiala afecteaza plamanii, poate fi cauzata de virusuri sau bacterii si de obicei are o evolutie mai usoara, cu vindecare 100%, decat pneumonia lobara sau bronhopneumonia sau, in cazul copiilor, bronsiolita (care inseamna afectarea cailor respiratorii adica a bronsiolelor).
Asta daca este tratata.
O persoana poate face pneumonie daca se indeplinesc urmatoarele conditii:
vine in contact cu agentul infectios (virus sau bacterie), acesta este in cantitate mare sau este foarte contagios iar perioada de contact este indeajuns de lunga ca acesta sa ajunga la nivelul cailor respiratorii
persoana respectiva are imunitatea scazuta (din diverse motive).
Nu are legatura cu curentul.
Pneumonia se trateaza medicamentos (cu antibiotice sau antivirale sau ambele, la stricta recomandare a medicului care a consultat bolnavul) impreuna cu simptomatice (impotriva tusei, a febrei).
Regimul implica ca bolnavul sa bea multe lichide (mai ales daca are febra), multe legume si fructe bogate in vitamina C iar camera in care sta sa fie foarte des aerisita (ca microbii expirati de bolnav sa nu se "aglomereze") si sa nu fie cu o atmosfera uscata.
Pre4ventia se face inainte de inceperea sezonului toamna-iarna cu vaccin specific. De exemplu, Pneumo 3 este un vaccin anti pneumococic (un microb) ce ofera protectie doar impotriva catorva tipuri de pneumococ si nu are treaba cu virusurile sau alte bacterii."

Mergi la inceput

ramo la naiba, te rog si eu, da-i o data tratamentul ala Andrului, cu antibiotic cu tot, nu vrei sa vezi pneumonia la copil asa mic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, ce de ciripeala! eu am adormit langa Stef vreo ora, el s-a dat jos din pat si s-a jucat si a facut camera varza de jucarii si carti, m-a calarit , apoi s-a urcat langa mine si s-a culcat si el
Si s-a trezit Vlad in urlete si plansete si fleasca de transpiratie...l-am schimbat, l-am impacat si s-a culcat la loc si el...

Luny, stai, ma, nu te agita asa, pliz! bine ca te-ai dus si nu ai stat acasa!!! are dreptate Olgu, nu e vina ta, doar nu ii bagi tu virusii pe gat, ce naiba!! Tu fa-i tratatmentul si suna la Stanciu la cabinet si programeaza-te la control! eu asa as face! cand Vlad a facut laringita nasoala cu sufocare noaptea de-a plecat Cata cu el in miezul noptii la Budimex, i-am facut tratamentul dat de ei si apoi am continuat la controale la Stanciu.
Si te poti duce la camera de garda la Budimex daca, doamne fereste e ceve...dar eu sper sa nu fie si sa fie bine!!!

Ramo, asa cum au zis fetele, da-i ce scrie pe reteta...of...sanatate multa si Andrului!

Mimo, io stiu ce-ai tocat in mancare?? ce mancarica ai facut? Scumpa rau Teo, parca eram eu in liceu , cu betisoare parfumate si inimioare desenate Si de plecare, pe 1 noiembrie decolam in Belgica, abia astept! La Viena, inainte de Craciun Poate se indura cineva sa-mi zica niste hoteluri

M-a spart Vanghelie ala , tara de nebuni Persoanele de fata se exclud

Clau, mi-e dor de pufoasa mica! si mie imi placea rau vestuta aia de la Ariel...dar Stef tot are haine de Vlad...mai pun si eu frana

Zozelici, tz...n-ai facut o poza gatita? ca asa mi-e drag sa ma uit!

Simo, frumoasa rau, dar tare as vrea sa vad si lochita cu burtica Foarte frumos buchetul si coafura

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva...
Ce-mi place de Kya, hop in masinuta, duce fata in parc, ce-as vrea si eu asa!!! dar cum sunt o mega fricoasa, nu o sa conduc never ever!
Ai mei iar dorm mult...o sa-i trezesc ca la noapte tot la 11 se culca

Si ma duc la bucatareala, vreau sa fac placinta uc dovleac si budincuta cu stelute la baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pauza de masa si la mine!
Ceva mai comestibila!

Luny, imi pare rau ca Mufa e bolnav!
Imi pare bine ca te-ai dus la dr cu el.
Stai linistita, nu e vina ta, o sa fie bine!
Cat despre medicamente, trebuie sa-l pacalesti cumva!
Cu vorba dulce, cu vrajeala....eu imi amintesc ca in iarna ii dadeam lui Seb pastila de Ciprofloxacin invelita in cioclata!
A fost singura solutie la acel moment, cu orice altceva nu a mers!
Trebuie sa ii placa si lui ceva!
Ademeneste-l cu o bucata de cioco si cand deschide gura jap siropul!

Bubulina, arunca o bucata de placinta pana-ncoace!

O mai pup pe Clau si fug la treaba!

Mergi la inceput

am incercat toate cele, Cata...cum da de gust, sigileaza gura..singura modalitate e intins pe spate, asa inghite...cred ca de la tine am preluat tehnica cu capul intre picioare si mainile tot sub picioare.. daca e gust bun, mai sta locului, dar nu mereu..il enerveaza ideea de a lua ceva ca vreau eu, si seringa..am incercat acum cu lingurita, a pupat-o doar si s-a strambat, restul a ramas nebaut, si tot in seringa a sfarsit..

SIMO: am vazut pozele, super draguti pantofii, fain trandafirul in par, venea ff bine!!pacat ca nu esti si tu cu tinuta completa..

Mergi la inceput

bubu eu sunt multumita de pediatra mea...atunci cand am ajuns la Stanciu, ea era in concediu..acum, mi se pare corect daca fac tratamentul prescris de ea, tot la ea sa merg la control, ca ne-a chemat musai poimaine..
Mufa inca doarme...vai d emine la noapte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny imi pare rau ca treb sa treceti prin asta, dar sunt sigura ca o sa-i treaca repede si o sa fie ca nou. incearca sa-i mai pui in laptic siropelele, in putin laptic, nu mult, sau in ceai. daca te pot ajuta cu ceva...orice...stii de unde sa ma iei. hai capul sus, ca eu asa te stiu!

ramo itzi multumesc frumos ca mi-ai raspuns in leg cu vaccinul ala antitetanos. ai fost singura! imi pare rau de andrutzu cu tusea aia, poate n-ar fi rau sa incerci cu tratam ala prescris de dr.

mimo nu ne-am razgandit, doar ca mai asteptam un pic. as avea atatea de spus si ma enervez asa tare ca nu o pot face aici pt ca stiu ca citeste o persoana care "ma iubeste" pe mine ... sunt cu capu'

kya f frumoasa zanica, cu lochitza mov

simo mi-a placut rau coafura ta, asteptam si restul de poze!

cleme m-ai omorat cu motzata ta! ne vedem in we in parc?

Mergi la inceput

Aaa, Luny, nu am stiut ca la dr. voastra ati fost, intelesesem la spital...foarte bine ca va duceti la control, asta era ideea

Tuchi, e la cuptor, cum o scot, cum ma gandesc la tine

Mergi la inceput