Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo hasmatuchi e asa aromat cum spui tu, sau coriandru, dar alea seamana foarte bine cu patrunjelul, nu cu mararul.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

nu am mai putut sta in tensiune pana maine, nu-mi placea DELOC de Mufa si am fost la pediatra lui, si instinctul m-a impins direct in taxi...verdict: pneumonie!!!
nu mai inteleg nimic, ce am facut gresit, cum s-a imbolnavit, ce oi fi gresit?? parca 'recuparam' toata sanatatea de care a avut parte pana acum numai cu bolesnite, una dupa alta
l-a ascultat la plamani si verdictul a fost clar, la ce se auzea, a zis ca nici nu-i mai trebuie sa vada gatul...i-a dat augmentin, humex, aerius sirop si ventolin sirop, sper sa fie ce trebuie...miercuri mergem la control dupa masa, iar daca intre timp, Doamne fereste, nu e bine si e mai rau...la spital undeva direct...Doamne, ce frica mi-e!! nici nu stiu unde sa ma duc daca e ceva...cred ca la Budimex, prietena mea e inca la G.A. cu bebelusul si mi-a spus ca e nasol rau...
Da Doamne sa trecem noaptea cu bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

hai mah, cum pneumonie?!?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Hai mai Luny pneumonie??? Off saracul pui
Clau nu mai am adresa veche de mess, am intrat azi dim intamplator pe acolo si incercam sa-mi dau seama cine e claudia toader, uff batuta in cap sunt. Cea noua e clemegruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, Doamne cat de rau imi pare, cum asa? Chiar pneumonie? Nu-mi vine sa cred...Hai fii optimista, tratamentul o sa lucreze si o sa fie bine, sunt alaturi de voi, daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita. Pupa bolnaviorul de Muffa din partea mea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, calmeaza-te! Ii dai medicamentele si stai cu ochiul pe el! Nu o sa fie mai rau, trebuie sa fii optimista. Nu te speria, mai ales ca esti singura, o sa iti creasca starea asta de panica si nu e bine.

Stai cu noi de vorba, scrie cand iti e greu, da?

Pliiiiz o sa fie bine Mufa!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

vai de mine Luny Sper sa cedeze la augmentin Bine ca te-ai dus!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, i-am scris Ioanei, abia astept raspunsul...Mersi de info.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Luny stiu cum e. Dari a avut la 10 luni. Cred ca la voi e o forma mai usoara pt ca pe noi ne-a pus direct pe injectabil si apoi si 5 zile oral. Aceleasi intreari mi le puneam si eu ... de unde, de ce, unde am gresit. Nici acum nu stiu. Dari nu a avut mucisori, numai tuse (5-6 ori pe zi) si febra. Aaaa si un usor harait in piept pt care Mimo mi-a zis sa merg la medic. Trebuie sa te linistesti si sa te gandesti ca acum e sub tratament si deci trebuie sa fie mai bine. Noua ne-a prins f bine Ventolin-ul (doar ca a fost puf) si Aerius-ul. I-au usurat mult respiratia.
Imi pare tare rau... chiar m-am gandit azi cand ai spus ca respira greu... eu inainte sa ajung la medic ii numaram respiratiile pe minut caci parca respira prea repede
o sa fie bine

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny...nici eu nu inteleg si aceleeasi intrebari mi le pun si eu cand raceste Antonia...unde gresesc...????imi pare rau....pup puiul mic sa se faca bine cat mai repede

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, Luny, nu se pune problema ca ati face ceva gresit. Sunt virusi, sunt bacterii, intram in contact cu oamenii din jur, copiii intre ei, ce inseamna "gresit" pana la urma? Ii tinem in casa pe pici, si toate sunt bune si frumoase, nu se imbolnavesc. Dar daca intram noi adultii in contract cu vreun carcaiac, si il aducem acasa? Nu putem trai in baloane, asta este! Nu e vina nimanui...uneori, se intampla lucruri in viata carora nu le putem gasi explicatia sau vinovatul, asta este. Ne luptam cu ele si mergem mai departe, asa cum putem!

Luny, cum esti?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput