Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am fost cu andru la doctorita din bals ..un tambabalau :fise de copii,fise de adulti..nu inteleg ce cauta adultii inscrisi la medic pediatru?..in fine l-a masurat o asistenta si l-a cantarit..ea a zis 90 cm in gandul meu 90 o sa aiba peste 2 luni ,il masurasem eu cu cateva zile si are 86 cm si are 11 kg si 500g ...aici s-a nimerit cu cea de la craiova dar se mai scade avand pe el pampers si body...am stat 1 ora..l-a ascultat dr ,i-a vazut gatuletul ..a zsi ca are putin rosu in gat..i-am zis cum tuseste de cand tuseste si ce i-am dat si ea imi zicea de vigatol,calciu sa-l repet la 2-3 luni iar vigantol 2 pic/zi..de cat a zis "si n-au avut efect"...mi-a zis sa astept sa-mi faca retea...am asteptat iar vreo 20 minute si mi-a prescris cefaclorum(e cumva ceflor?),fenspiridum(e cumva eurespal) si desloratadinum....nu m-a intrebat de febra nu m-a intrebat nimic..doar ce i-am zis eu ca are o tuse seaca,ca nu tuseste tot timpul ,ca tuseste mai mult seara si dimineata...nu m-a intrebat nimic mai mult....off ce ma fac? ce sa fac?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda si doctorita era preocupata de mine,daca am inceput serviciul,daca mai lucreaza soacra mea..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ramo, tu ma omori cu zile Dar da-i fata ce ti-a dat acolo doctora aia, ca nu l-o omori Daca tuseste de doua saptamani si nu-i mai trece , falacu ! Macar sa-i treaca de la sine, de la medicamente, de la ceva .Nu? Basca [] ca daca da-n pneumonie sau altceva o sa-ti sara pe urma tot neamu-n cap ca numai tu esti de vina pentru ca nu i-ai dat la timp medicamentele .Tot neamu' si eu
Si doctora aia...intreba si ea, ce sa faca? Daca nu intreba nimic, ziceai ca e ciufuta Ma mir ca nu era in greva
-----------
Eu pana la urma m-am apucat de gatit, spargatoare de greva ce sunt Ma gandeam la evolutia speciei: soacra-mea gateste uitandu-se la telenovela si eu gatesc uitandu-ma-n monitor .Tztztz Baietii tot dorm, Teo tot parfumeaza si telefonul tot suna ca Dudel e ocupat cu altceva momentan

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am scris si eu un mesaj mai devreme si nu a aparut! Dupa ce ca scriu din an in paste si atunci sunt sabotata!
Mimo super aranjamentul!
Bitza si eu ziceam ca greata tot de la munca ti se trage
Si mai uram multa sanatate puilor bolnavi si mamicilor cu pb
Diana de sambata vine la mine, intinde obrazul si zice "MAMI PUPA!" M-a topit, ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ramo, no offense, eu chiar i-as da antibiotic!
Eu am invatat la pediatrie ca de-asta au fost inventate, ca sa trateze boli.
Iar reactiile lor adverse nu sunt nici pe departe asa de mari raportat la beneficii!
Stiu ca n-are febra, dar prezenta sau absenta ei nu reprezinta un criteriu pentru antibioterapie.
Pe de alta parte tuseste de 2 saptamani, nu e bine....si crede-ma , 3 zile de antibiotic nu o sa-l omoare!
Parerea mea, dati cu rosii daca ma mai prindeti, ca s-a spart robinetul cu internari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Noi plecam in jumatate de ora in parc la Vacaresti.

Vine cineva?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Ramo nici eu nu sunt fan antibiotic dar dupa o saptamana si ceva de tuse seaca, care apoi a devenit eruptiva am cedat si i-am dat Dianei. Si in cateva zile s-a vazut clar o ameliorare, acum tu faci ce vrei dar atata tuse nu e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, si eu zic sa-i dai puiului antibiotic, n-are cum sa fie mai rau de atat. Multa sanatate puiului.

Tuchi, ai bagat cafeluta aia? ca simt ca ai nevoie...Eu tocmai mi-am facut acum un ness, dupa ce am mai baut 2 cafele negre , tari si fara zahar!

Ariel, voiam sa-ti zic ca-mi place de mor vesta urs a lui Rebe, este atat de dulce cu ea. Si blugisorii sunt super. Ieri fiind frigut i-am pus vesta pe ea si blugii si a fost foarte admirata peste tot.

Simo, super pantofii si coafura cu trandafir.

Cleme , intra putin pe mess.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai bine stateam degeaba ca eu cred ca am stricat mancarea Am tocat marar la sfarsit si dupa ce l-am pus in mancare mi-a venit un miros de "ceva" parca mentolat , parca parfumat...nu stiu sa descriu mirosul dar cand am bagat nasul in legatura de marar de la el era Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat vreodata si ce alta planta poate fi cu aspect exact de marar si miros de parfum Sa stiu daca arunc mancarea sau incerc sa pacalesc pe careva cu ea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu am mai putut sta in tensiune pana maine, nu-mi placea DELOC de Mufa si am fost la pediatra lui, si instinctul m-a impins direct in taxi...verdict: pneumonie!!!
nu mai inteleg nimic, ce am facut gresit, cum s-a imbolnavit, ce oi fi gresit?? parca 'recuparam' toata sanatatea de care a avut parte pana acum numai cu bolesnite, una dupa alta
l-a ascultat la plamani si verdictul a fost clar, la ce se auzea, a zis ca nici nu-i mai trebuie sa vada gatul...i-a dat augmentin, humex, aerius sirop si ventolin sirop, sper sa fie ce trebuie...miercuri mergem la control dupa masa, iar daca intre timp, Doamne fereste, nu e bine si e mai rau...la spital undeva direct...Doamne, ce frica mi-e!! nici nu stiu unde sa ma duc daca e ceva...cred ca la Budimex, prietena mea e inca la G.A. cu bebelusul si mi-a spus ca e nasol rau...
Da Doamne sa trecem noaptea cu bine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput