Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 19
mimonix spune:
Eu nu m-am apucat inca de gatit deoarece la 2 fix s-a umplut casa . Adica Teo a venit inapoi ca la scoala era greva iar Mimu s-a alaturat si el grevistilor din spirit de solidaritate
.Dudel era cat p-aci sa intre in greva somnului (ca doar dormise pan' la zece si era distractie mare cu toata lumea acasa) si eu ma gandesc ca nici mie nu mi-ar strica o greva mica pentru ca i-am hranit pe grevisti deja cu omlete si cascaval pane
Acum baietii dorm iar Teo si-a aprins un betisor parfumat si asculta muzica (cine-o fi norocosul, amaratul/prapaditul , de data asta?
) Deci n-ar fi pacat sa bag eu niste ceapa la calit si sa stric ambientul? 
Zoze sa va fie de bine distractia, abia astept sa vad poze cu reinventia ![]()
Simo cand am vazut link cu webshots tare m-am bucurat, am sperat ca ai revenit la sentimente mai bune
Abia cand am deschis mi-am dat seama de ce nu ti-a pasat unde le pui
F frumos trandafir ai avut si super-inspirata ai fost sa-l aranjezi asa, la spate . Arata f ok la ora aia , bravo 
Olgule bine ca sunteti bine acum, speram si eu sa fie mai scurta viroza asta
Am ras de m-am prapadit cu multiplii de doi
Dudel mi-a bagat mana-n san intr-o seara si ma tot pipaia asa , ba-n stanga , ba-n dreapta
Si la un moment dat zice f serios: doo-doo ! 
E precoce baiatul, stie sa numere bine 
Bitza eu cred ca raul si greata nu-s de la calculator daca apar numai la servici
Or fi de la servici?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Uite Tuchi, daca si-a exersat scrisul cu externarile, i-a dat Bitzei raspuns inaintea mea 
Nu stiti ce-as putea sa fac cu telefonul lui Mimu care suna neintrerupt de cand s-a culcat??

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bitza037 spune:
Tuchi, Mimo

...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Nu stiti ce-as putea sa fac cu telefonul lui Mimu care suna neintrerupt de cand s-a culcat?? ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
DA-L PE SILENT!!!!
IRINA

Antonia sufletel
tuchita spune:
| citat din mesajul lui mimonix Uite Tuchi, daca si-a exersat scrisul cu externarile, i-a dat Bitzei raspuns inaintea mea ![]() Nu stiti ce-as putea sa fac cu telefonul lui Mimu care suna neintrerupt de cand s-a culcat?? ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
i-l dai lui Dudel si-i arati wc-ul!
succes garantat si nici macar n-o sa fie vina ta!
bitza037 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tuchita
Catalina, mami de si ![]() |

chiar daca sunt ametita si am o stare nasoala...
IRINA

Antonia sufletel
ramo_cata spune:
clau in 2 saptamani i-am primit...stiu ca uneori dureaza si mai mult dar daca imi place ceva astept nu-i bai
simo f frumos buchetul,frumosi rau pantofi dar coafura e bestiala
zoze sa -ti fie de bine disctractiunea
mimo cata disctarctie e si la tine acasa
spor la gatit
..dooo

olgule ma bucur ca sunteti bine
si f tare faza cu multiplii de doi
tuchi sanatate si voua...
eu am gatit o ciorba de gasca care a avut mare succes ..andru a papacit cu o pofta iar cata a papacit si el vreo 2 farfurii...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tuchita
i-l dai lui Dudel si-i arati wc-ul! succes garantat si nici macar n-o sa fie vina ta! Catalina, mami de si ![]() |

ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui blankar mama Mimo ce scrisoare ai facut! noi suntem bine,Eric are muci dar atat nu i-am dat nimic in afara de oscilo si seara cate un supozitor cu paracetamol si ii bag ser fiziologic in nas ar fi cazul sa ii dau si altceva? nu are febra,nu tuseste de zi am redus si doza de antibiotic Marc e bine,papacios,numai dupa ce mananca 2 ore ne fastacim,pana ragaie am vrut sa va intreb daca stie cineva: helicobacterul se transmite prin laptele matern? dupa ce l-am nascut pe Eric am avut. am facut tratament dar acum am aceleasi simptome,o durere nasoala la gura stomacului si noi suntem nasi sambata ![]() astazi imi cumpar rochie ca nimic nu intra pe mine va pupez http://community.webshots.com/user/blanka75 |
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui mimonix www.videonews.ro/action/viewvideo/25697/Cuprins-de-emotii-Marian-Vanghelie-se-balbaie/#" target="_blank">Vanghelie cuvanteaza din nou ![]() ![]() ![]() ![]() Grabitiva sa pleci din tara unde vede cu ochii, fetilor ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

si