Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 18
zozela spune:
Ziua buna!
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Am fost si la botez,ne-am distrat dar de pe scaun,mai ca ne-am tavalit de ras la ce dansuri se executau pe scena
Au fost vreo 2 cupluri dementiale,apoi,mai spre sfarsit-baietii afumati s-au dat bine de tot in spectacol
Nu am facut poze..din lipsa de aparat
Mihai a stat cu soacra-mea,in primul sfert de ora dupa ce am plecat ne-a cautat prin toata casa,dupa usi si prin dulapuri,ne-a strigat s-a vaitat,apoi s-a antrenat la joaca-insa-in pauze se morcovea si ma striga in soapta
..Of,of,mai,mai..
V-as mai povesti una,alta,dar am o retinere de tip PMS,desi ovulez la greu in perioada asta![]()

Va imbratisez cu drag si
puiutii frumosi si harnici!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tuchita spune:
Bau!
Greva, greva, dar unii mu(n)ceste!
Revin, sper, dupa ce ma voi alimenta si cofeiniza corespunzator!
Olgutzika spune:
Mimo, in 11 zile i-a trecut complet Sofiei viroza, cu o zi mai mult decat ii trece ei de fel ( imbunatatiri am putut sa vad numai dupa o saptamana
)...Acum, eu sper ca pe nimeni sa nu tina atata! Eu...sinuzita ( nu puteam sa o las singura pe Tuchi
) si Augmentin prescris, ma doare frunte, orbita dreapta...am avut weekendul plin de Dr House, care ma asteapta cu doua sezoane, ca de abia am terminat sezonul 3 ![]()
De-astea!
Cu fardurile minerale...cititi http://puretouch.ro/intrebari.php aici, sunt informatii foarte utile. Consilierea se face pe mail, au si un formular de contact pe site, desi lucrurile sunt foarte simple si frumoase. Te dai cu crema hidratanta, inmoi si scuturi Kabuki bine, dai pe fata si te minunezi ce frumos arata
Serios, e un look natural si misto si sanatos. Cum alegi nuanta? Pai le spui ce fond de ten folosesti in mod obisnuit si iti recomanda nuanta potrivita. Aidoma pentru blush...pentru fardul de ochi...iar corectoarele pe cearcane vinete sunt ceva!!!! Nu au kituri free, dar asta http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=25&products_id=95 costa cam cat te-ar duce ce ia Gudinde din State, il poti face cum vrei tu, ai cu cine vorbi aici, cu cine te sfatui, ti-l aduce curierul la usa si nu te duci tu la posta, mno ( ca tocmai ce m-am chinuit o luna de zile sa ii comand Sofiei de la nemti cate ceva, de mi-a venit sa ma dau cu capul de monitor zilnic, ca nu ma baga nimeni in seama ) ! Alte kituri aici http://puretouch.ro/index.php?cPath=25
Sanatate multa Dudutului, Andrului, Mufului, Mateiului, sper ca nu mai e nimeni bolnav!!!!
Am vazut toate pozele in weekend, filmuletele, cu Soful in brate ( e terminata sa se uite la filmulete, ii raspundea Bubulinei la intrebari
)
Va povestesc traznaia de aseara si ma duc: impinge laptopul meu pe masuta, si rastoarna un pahar ( gol, sambata i-a turnat iaurtul de baut in poala lui Radu
), care se sparge. Si foarte uimita se duce dupa masuta, sa vada ce s-a intamplat. Si zice: "Buf! Poc! Doi-doi-doi-doi! Multe!!!!" ca doar erau cioburi multe si era complicat sa calculeze multiplii de doi
Va pup!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
bitza037 spune:
salutare si de la noi pe ziua de azi......
am vazut pozele cu Sanzi....exact dupa acelasi tunel este si Antonia innebunita..de fapt, am povestit cum statea ea la un capat si alta fetita la capatul celalat si se ridicau/lasau in acelasi timp...si faceau "bau".....erau un ras pe ele.....
filmuletele cu Andru nu am apucat sa le vad....dar le-am vazut aseara pe ale lui Bubu....ce joaca pe ei...si cearta care mai de care sa le vina randul la "avion"...eu cand ii fac Antoniei asa...nu o mai tin de manute si ii zic ca daca nu este cuminte o tin suspendata...sie a rade....bine, dar fac chestia asta stand in pat, si cu mainile apropae inncaz de ceva sa o prind...
Mimom-ai facut sa rad, cu Mimu si cu ochelarii
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Olga, poate da naiba sa nu traversezi dupa ce termini de vizionat Dr. House sa mi le dai si mie!
Cu Augmentin si io, of course!
si Seb, of course!
Care e bine, vesel si nastrusnic!
Sunt telegrafica, inca n-am baut cafeaua de dupa amiaza.
mi-au dat astia niste mizerii de mancare....mi-e o foame de mor!
A, deja mi-am comandat ceva de pe puretouch, un minikit, cu fondul de ten ales la plesneala....sa vedem ce-o iesi!
Olgutzika spune:
Cata, cu sezonul III sunt gata!Cand il vrei...just say the word ![]()
Am uitat de bietul Seb
! Sanatate si lui, micutul! Ai reusit sa te programezi la Dan Gheorghe?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
bitza037 spune:
Doamne fereste!!!!..este Vanghelie asta ceva de speriat....nu-i de ras...pe bune....parca si Geoana si cu Nastase se innegrisera la fata...
eu nu mai pot sa stau la calc. ...nu-i prima data cand ma ia cu ametelea si stare de voma...v-am mai spus si voua....nu-i ce credeti .nu sariti!!!!!...si nu resusesc sa descorpar cauza....mi se intampla numai la servici......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Nu am citit nimic,mi-e asa de somn abia astept sa dorm cateva ore.Am ajuns acasa pe la 2
,ma mir cat am putut rezista,am incalzit la greu scaunul
,dar a fost o nunta tare frumoasa
.
Cateva pozici: http://good-times.webshots.com/photo/2262807600102426993gTWcVE
Nu am mai ajuns sa fac inainte sa plecam,si astea le-am facut azi-noapte...normal,ca imi dadusem rochita jos
si nu am mai avut puterea sa ma imbrac din nou
.Cand voi avea poze va voi mai arata
.La nani cu mine
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
tuchita spune:
Simo, ce coafura frumoasa!
Dar tu vrei sa zici ca ai stat pe tocurile alea cu cerclajul tau cu tot???
Ntz...
Mimo, gata mancarea??
Eu am avut azi 8 externari pe care nu le-am facut pe motiv de greva, numai ca acum trebuie sa le fac pentru maine, si n-am chrf, si ma omoara scrisul asta....
Aoleu, am vrut sa dau send si mi-au aparut neste chestii roz....
tuchita spune:
si am uitat sa-i zic Bitzulinei ca nu-i prieste la munca, de-aia ii e rau!![]()
gata cu vorba, capul la cutie!