Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Eu una sunt mai de-a lui Mimo asa, mai la o cafeluta pe stradute, mai la o berica exact in fata :"obectivului", asa simt eu "gustul orasului". Am ramas cu sechele din tinerete cand am fost in plimbari cu sotzul cu buget limitat si ne uitam cu jind la cafenele de la Trocadero sau la cele din Piata San Marco dar cand vedeam cat e o cafea ne trezeam rapid. Asa ca acum de cate ori vizitam ceva avem o fixatie sa ne asezam sa savuram o cafea chiar acolo. |
In ultima vreme si eu devenisem cam asa (fiind tot una care in tinerete bateam kilometri ca sa "mananc" totul cu ochii). De-acuma, cu plod dupa noi, Dumnezeu stie cum va fi...ca am tot stat si m-am gandit, fac si eu parte din gasca ce never ever nu va mai putea pleca pe undeva fara copil, NU POT!
Kya, bravo tie ca ai scos mandra! Eu sunt cam greu de convins ca un copil e asa de sanatos pt ca e calit la frig si ploaie si nu invers (adica iti da mana sa-l scoti pe asa vreme pt ca e mereu sanatos) dar important e ca ai scos-o. Eu, sincera sa fiu, pe vreme de-asta nu ies cu Iulia inclusiv pt ca...EU detest vremea asta!
-ca ea sta super fericita in masina....si sa-i spui sa-si tina pe cap caciulita aia, nu de alta dar tare bine ii sade!

Bubu, excelenta ideea cu sticla in lipsa aparatului, intr-adevar! Si pui fundul taiat peste gurita si nas deodata, nu?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
pt aprecieri.
Buclisoarele s-au mai dus (sau sunt mai mici) ca am tuns-o. Sunt tare mandra de mine, ca am tuns-o simetric, cu o forma bine definita, ce mai, ca la coafor! Coafeza la care ma duc de ani de zile, de fiecare data cand ma tunde, imi povesteste ce face. Asa ca din tehnica furata de la ea, am tuns copilul. Si mi-a iesit!
In vreo 3 ture de-a lungul unei zile, pentru ca era mereu in miscare si nu vroia sa stea, dar am reusit.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Luny, ketof e o idee f buna! Bubu zice ca seara, asa se da intr-adevar pt ca da somnolenta dar eu zic ca nu-i foc daca ii dai mai repede. Si da si pofta de mancare. Si Zyrtec merge, nu da somnolenta dar e si mai slabut.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Kya, da, si noi iesim pe orice vreme, eu ziceam ca doar in we asta am stat in casa cu musafiri si pregatiri...acum am ciorbita pe foc, mai are nitel si apoi iesim afara.
Naty, doar peste gurita, ca trebuie sa inhaleze pe gura. Stefu sta linistit putin apoi nu-i convine si tipa, dar taman bine ca tipa cu gura deschisa si inhaleaza repede ![]()
Ma duc la ciorba mea...
mimonix spune:
Neata!
Copilul meu a dormit de-a rupt
L-am trezit la 10
Mai are nasul un pic infundat dar nu am mai bagat BB ca nu mi s-a parut ca e cazul. Si a iesit si soarele, a venit si Mari, a iesit afara ... ehehe... parca parca am mai inviat ![]()
Am vazut Zana happy in baltoaca
(v-ati inamorat de Vacaresti?
) , am vazut baietii in masina cu tavan de sticla
(Doamne ca bine mai trebuie sa fie p-acolo
) si l-am vazut si pe Andru cum urca si coboara , urca si coboara, urca si coboara samd
(tare m-am distrat cand il intreba mami daca nu vrea sa faca nani
ce nani frate ca Mos Ene era dus cu sorcova departe
).
Si mare dreptate are Briana cu "asta avem si noi acasa"
Asa ma gandesc si eu de cate ori vad cate un filmulet sau poze : asa asa face si Dudel, asta zice si Dudel, hahaha... sunt scumpi rau 
Eu incep sa experimentez viata cu "copil mare"
In weekendul asta cred ca am vazut-o pe Teo in total o ora
A tinut-o numai intr-o plimbare, intr-o petrecere, intr-o intalnire .Ieri la pranz a venit buni si-am mancat ca niste babalaci , numai noi, astia batranii 

Mi s-a strans un pic sufletul, ce sa zic.....
In rest, am mai citit o data din Capraru (ca de mult nu mai citisem
) si suntem in parametrii standard la toate mai putin vorbit, dar precizeaza el ca unii copii vorbesc mult mai tarziu si in general, astia turuie de nu se mai opresc
Si zice chiar si despre controlul sfincterelor, ca nu se realizeaza pana la 18-24 de luni (mai ales la pisu) si ca nu e bine sa-i faci tu orar de olita ci sa incerci sa-l prinzi cand face el (ceea ce , de cand cu pampersii , mai greu se poate realiza ).
In acest weekend am facut urmatoarele experimente 
I-am oferit baiatului o ciocolatica Kinder (i-a adus-o nana, ce era sa fac
) Nu va spun ce fericire ...ce de bale cu muci amestecate, maron , pe fata lui
I-am luat cereale Cerios, cu miere. Inmuiate in lapte n-au avut succes, asa ca i le-am dat in manuta. Le-a pus pe masa si le lua de pe masa cu gura , ca un catel 
Alt experiment (de data asta pe cont propriu) a fost cu TV-ul. S-a suit singur pe comoda cu TVul si a incercat intai sa bage si el mana in TV sa se joace cu desenele alea
Cum n-a reusit pe partea aia, s-a uitat curios in spate sa vada unde se ascund actorii
M-am tavalit pe jos de ras 
Si poate-mi iese si-o scrisorica, desi iar n-am mancare
Daca gatesc bine, se mananca repede ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Bubulina f frumos si folositor "bucatarasul", sa traiesti!
Cand plecati in vacanta?
Simo astept poze cu trandafirul mov
Sper ca v-ati distrat bine 
Maia
Ce faci?
Ioana ma bucur mult pentru vestile bune, Doamne ajuta in continuare! Bine ca v-ati destins un pic si ati mai luat o gura de oxigen 
Valentina sper ca e bine in continuare "copilul minune". Asa sunt ei, se refac uimitor de repede ! Sa nu uit, exista ,uite, monitoare video pt bebei si mie una mi-a fost f folositor al meu pana acum .Ti le recomand cu caldura pt Luca 
Ariel nu contenesti sa ma uimesti atat cu carcalacii care va urmaresc
cat si cu vaccinul ala de care nu mai scapati odata
aaaa, ca sa nu mai zic de energia pe care o ai cu afacerea ta , ca nu stiu de unde tot scoti si nu se mai termina 
Bitza mi te-am si imaginat cand ai zis ca "asta ti-ar mai trebui, sa cauti o buburuza prin casa "
Asa de bine mi te-am imaginat ca am si luat hotararea sa nu mut inca flacaul in pat mare ! Las' sa mai faca "puscarie" o vreme, pana ne-om intelege ca oamenii. Ma gandesc sa "ancorez" patutul in perete cu ceva ca sa fiu sigura ca nu-l rastoarne, ca de sarit am testat si nu poate sa sara 
Naty eu ti-am admirat curajul cand ai zis ca te duci la locul de joaca din Unirii cu Iulia
Eu exact asa cum ai descris imi si imaginez ca este, cu picioare in gura si ameteala mare. Inca nu m-am bagat la d-astea! Iar cu plecatul cu Iulia...ce sa zic
O sa vizitezi parcurile de distractii, gradinile zoologice, acvariile, delfinariile, circurile ...HOHO, cate ai de vazut
Veti intineri, va asigur
E mult mai interesant decat la muzee 
Gudinde,Ariel ce-s alea ceramide ??? Ca de mult ma intreb si mi-e rusine sa intreb vanzatoarele, mai ales ca 90% nici ele nu stiu dar se uita superior 
Luny haraitul in sine nu stiu daca-i belea sau nu, trebuie ascultat clar de cineva cu "ureche". Dar e clar ca respira mai repede pt ca nu trage aer la capacitate maxima in piept din instinct de conservare. Dudel tuseste deocamdata numai cand tipa sau cand trage tare nasul si-i ajung secretii in gat.
Roxana vad ca inca n-ati plecat ! V-ati razgandit sau ati amanat doar? Te-ai aranjat cu ginerele tau gospodar, intr-adevar! 
Clau ce scumpa trebuie sa fie Rebe cu "padon, padon"
Bravo voua pentru armonie!
Kya si noi iesim afara pe orice fel de vreme , in principiu. Sau daca n-o facem, n-o facem pt ca nu ne place noua, astora mari, sa stam in ploaie. Si nu cred ca face parte neaparat din programul de calire dupa cum nu cred nici ca cineva poate sa raceasca de la ploaie
Dar pe mine m-a convins teoria conform careia si la Londra (unde ploua toata ziua) se plimba copiii pe afara , si in tarile nordice , la frig, ies copiii afara si se plimba...si in Egipt in caldura si soarele ala, cresc copii ...asa ca , e clar ca organismul e dotat cu capacitatea de aclimatizare proprie ! Voi unde plecati in decembrie?![]()
Cleme si Dudel are perioade in care urla ((din ce in ce mai dese, din pacate
) Am observat ca urla instant daca-i spui "nu-i voie"
Nu suporta "nu" si nu suporta sa ridici tonul ...e f sensibilos si Mimu e f nervos si zice ca l-am rasfatat ffff rau . Ma apuca niste nervi cand il aud 
Gecko doar la sfatul medicului apari???? Unde a disparut mama Gecko, femeia Gecko? Ce-a facut dna doctor Gecko cu ele ? ![]()
Olgule cum e Ho-I??? Ca ea a deschis practic seria virozelor cu tuse
I-a trecut? In cate zile??? Tu cum te simti?
Tuchi daca-i greva atunci inseamna ca ai timp mai mult pt lectoc sau cum ii zice?
Unde esti, de ce nu te arati? Cucu?
Nici nu zic la revedere, ca sigur am uitat ceva
V-am zis ca si-a facut Mimu ochelari?
Bai , ce fata de tataie are
Ieri adormise cu ochelarii la ochi
Aoleo, ce-am imbatranit 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
blankar spune:
mama Mimo ce scrisoare ai facut!
noi suntem bine,Eric are muci dar atat
nu i-am dat nimic in afara de oscilo si seara cate
un supozitor cu paracetamol
si ii bag ser fiziologic in nas
ar fi cazul sa ii dau si altceva?
nu are febra,nu tuseste
de zi am redus si doza de antibiotic
Marc e bine,papacios,numai dupa ce mananca
2 ore ne fastacim,pana ragaie
am vrut sa va intreb daca stie cineva:
helicobacterul se transmite prin laptele
matern?
dupa ce l-am nascut pe Eric am avut.
am facut tratament dar acum am aceleasi
simptome,o durere nasoala la gura stomacului
si noi suntem nasi sambata
astazi imi cumpar rochie ca nimic nu intra pe
mine
va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
o fi ok sa il scot nitel afara pe urlator, poate sa mai linisteste?..vad ca tusea nu e non stop...
blanka si eu am helycobacter, nu se transmite!
am uitat de ramo, am vazut filmuletele, ce program de seara si la voi:))haiosi papucii, sa-i poarte sanatos! nu am comandat niciodata de la quelle ca nu-mi prea place sistemul lor, stai si astepti cu saptamanile si poate nici nu vine produsul...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
www.videonews.ro/action/viewvideo/25697/Cuprins-de-emotii-Marian-Vanghelie-se-balbaie/#" target="_blank">Vanghelie cuvanteaza din nou

Grabitiva sa pleci din tara unde vede cu ochii, fetilor 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
clauclau spune:
Hello, pauza de masa!![]()
Mimo, multumesc de bagare in seama
, uite-asa imi trece sentimentul vizibil/invizibil.
Ma bucur ca Dudel e mai bine si mai ales ca a dormit asa de bine, mamaaa pana la 10
, la noi nu s-a intamplat inca minunea. Si lasa fata in pace sa se plimbe si sa se distreze.![]()
Naty, daca iti transmit o cat de mica stare de bine cand ma citesti o sa fac tot posibilul sa intru mai des.
Crede-ma cand iti zic ca o sa fie bine. Abia astept sa te convingi si tu de asta...
Ramo
, cat a durat pana au venit papuceii?
Am vazut-o pe Sanzi la racoare afara.
Ce frumoasa este caciulita!
Eu sunt in cautare de caciulite, dar n-am avut succes deocamdata.
Ioana, ma bucur mult de vestile bune.
Vreau sa urez inca o data multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa treca repede virozele.
Mai bag nasul pe aici...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!