Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 'Neata! Eu m-am culcat la 4 dimineata , daca am dormit ieri la amiaza mult...am nimerit la bodyguard pe la 1 jumate noaptea si am stat sa se termine Luny, harait in piept, de care zici, sunt experta, fata! Stii parerea mea, fara sirop!!! mai ales daca o fi bronsiolita! pufuri cu ventolin si flixotide cu baby haler. Acum, daca nu poti merge azi la medic si te duci maine, fa-i o zi pufuri ca nu e foc! Plus ketof seara si nurofen de 3 ori pe zi, cam asta ii dadea Stanciu lui Stefu. Dar mergeti la medic sa-l asculte la plamani, ca e f. important.Eu daca am pufurile in casa, le dau eu o zi pana ajung la medic, fara alte siropuri ca sunt patita! ![]() ![]() Nu pot sa-l vad pe Andru...nu se incarca...incerc mai incolo... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
nu avem ap de aerosoli, baby haler si nici pufuri d-alea

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui Kya Daca va era dor de Sanziana Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Daaaa, mi-era
Imi place rau rochita de scolarita
Mai, eu nu am scos copiii din casa de 2 zile
Si e frig afara...ma duc mai intai sa fac ciorbita pt. pranz si apoi ma incumet sa iesim putin pe langa bloc,mai cumparam una-alta...maine e ziua mamei mele si vreau sa-i iau ceva frumos...nici nu stiu ce...
bubu05 spune:
Eu zic sa te duci la dr. cu el...sirop ii dai degeaba si mai bine nu ii dai...Mie imi facea Stanciu un desen pe reteta, cum sa-i fac puf, daca nu am aparat. Iei o sticla de plastic de jumate, tai fundul si o lipesti bine de tot cu leucoplanst sa nu zgarie fata. Dar trebuie sa ai spreiurile pt. puf...bagi sprey-ul in partea unde sta dopul sticlei, pui la gura, dai puf si inhalezi. Asta in cazul in care nu poti cumpara/nu gasesti aparatul...e si ala 1 mil si ceva...
raluca2107 spune:
Naty, Sabin nu a baut mai mult de 200 ml de lapte never. A ramas constant la 180 ml la culcare, inca 180 ml noaptea si cam 150 la somnul de pranz. Si noi suntem tot pe Nan junior, la cat de rau mananca inca nici nu m-as incumeta sa trec pe altceva, ca asta e baza.
Luny, ma uitam aseara la filmuletele voastre si Briana care abia astepta sa"preia" calculatorul imi zice: Hai mai mami ca doar e ca la noi cu "asta" (n.r. cu Sabin).
Barcelona am legat-o noi cu un sejur la mare, dar nu pot sa zic ca m-a incantat foarte tare Costa Brava, nici plaja, nici hotelurile nu sunt stralucite, nici statiunea in sine...iar de acolo pana in Barcelona faceam 1 ora cu trenul rapid care trece prin fata promenadei prin toate statiunile. Deci din punctul asta de vedere e ok. Iar de vazut sunt multe, dar eu una n-as rata sub nici o forma Sagrada, Parcul Guel, Portul cu Aquariumul si Fantanile 

. Restul le poti vedea cu ajutorul bus-ului turistic. Eu una sunt mai de-a lui Mimo asa, mai la o cafeluta pe stradute, mai la o berica exact in fata :"obectivului", asa simt eu "gustul orasului". Am ramas cu sechele din tinerete cand am fost in plimbari cu sotzul cu buget limitat si ne uitam cu jind la cafenele de la Trocadero sau la cele din Piata San Marco dar cand vedeam cat e o cafea ne trezeam rapid. Asa ca acum de cate ori vizitam ceva avem o fixatie sa ne asezam sa savuram o cafea chiar acolo.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Kya spune:
Bubu eu am scos-o in weekend. A stat la aer curat, a alergat cat au tinut-o picioarele, s-a jucat in balti, am luat-o acasa leoarca! Caciula ma mult si-o dadea jos
La un moment dat a inceput si sa picure, statea cu fata in sus si scotea limba afara sa prinda picaturile de ploaie
Distractie mare!
Am stat vreo ora jumate in fiecare zi. 
Eu o sa o scot afara si pe putina ploaie, si pe vant, si pe zapada, si pe ninsoare. Imbracata corespunzator, si afara la joaca! Face parte din programul meu de calire ![]()
Azi vad ca e soare - ma bucur ca o sa fie locurile de joaca uscate. Ca in we erau toate ude ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aaa, lapte: dimineata 270-300 ml, seara cca 350 ml. In timpul zilei foarte rar vreo 250 inainte de somnul de pranz. Dar doar daca e prea agitata si nu vrea sa adoarma.
Luny maaaaare succes am avut cu budinca ta cu steline si branzici!
Yammy! Ne-am batut amandoua pe ea. Buna rau!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Kya Daca va era dor de Sanziana Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

si mersi pt 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
raluca2107 spune:
Am vazut si eu Zanutza cu buclisoare, e scumpa rau 

.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:
falacu', era atat de marait de somn
... a adormit in 2 min dupa ce l-am schimbat la buca...i-am pus vibrocil, vad ca respira bine si doarme adanc, o sa ma duc si eu langa el..
maine sigur il duc la dr, daca e tot asa..
am vazut pozele vieneze, cu masina cu tavan de sticla, am vazut sanzi prin baltoace, asa ar fi facut si Mufa!
ma bucur ca v-a placut budinca mea
Si eu sunt exact pe acelasi principiu ca si kya, afara chiar si pe vreme mai uratica, si cativa stropi de ploaie ne va creste mare
, imbracat cum trebuie! prevad niste reale probleme cu caciulile pe cap, am incercat ieri sa probez sa vad ce-i mai vine si ce e mic, si a fost circ mare...si in vara l-am convins greeeu sa stea cu sapca..
raluca
multam fain, daca ne iese, mai intreb o data atunci aproape ce nu e de ratat
...
si noi la fel facem cand mergem prin tari straineze, ne oprim si savuram o cafea sau o bere acolo unde avem chef, sunt de acord ca ala e farmecul orasului, insa noi nu suntem pretentiosi la cazare, merge si mai simplu, curat si ingrijit sa fie! si mai economisim si la avion, cu rezervari facute cu cateva luni inainte, dar ce presupune distractia noastra, e alta discutie!![]()
naty ai dreptate cu condusul, oricum masina e la iub..
..si eu stiu ca Stodalul nu-i face rau, e homeopat, raman cu el pana maine si atat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)