Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, Vlad nici acum nu doarme, Stefu a adormit la 11 jumate.

Dimineata a papat omleta cu branzica, am facut dintr-un ou si a papat cam jumatate, plus rosie taiata cubulete. Apoi juma de banana, cozonac...si nu mai stiu ce-a rontait...
Carnita mananca mereu la pranz in ciorbita, dar nu-i pun multa, cam 2 linguri de carne maruntita. Azi am avut ciorba de perisoare, din carne de porc, pulpa macra tocata de mine si a papat doar o perisoara. Desert tiramisu cu o gramada de zmeura, ii place la nebunie! Apoi seara piure cu o chifteluta (prajita ), niste biscuiti cu crema de la Vlad, o gura de cozonac si bibele cu lapte la nani.

Mezeluri a mancat de cateva ori cateva guri de sunca de praga, in rest nimic, evit cat pot si eu. Nici Vlad nu manaca des...dar el vrea senvisuri calde si ii mai fac. Si crenvusti ii iau o data pe luna, sau la 3 saptamani si mananca vreo 2 zile, doar Vlad.

Aaa, ce i-a mai placut lui Stef e pateul de pui, de la Sibiu luam noi, mai mananca si Vlad si Cata, eu nu ma omor...iar Stefa papat si el de cateva ori ateva gurite...Maine ciar o sa fac eu pateu de casa, am scos deja din congelator ficateii.

Daca ii fac ou fiert mananca jumate-trei sferturi, nu tot. Dar daca il pasez cu o cutiuta de branza de vaci il papa pe paine tot! Ficatel ii dau mai rar, pt. ca nici noi nu mancam des...dar o sa iau o casoleta si o sa-i pun lui in pungute in congelator.

Mergi la inceput

Nico, foarte frumoase pozele! si ce masina super-truper

Acum cautam cazare p. Viena Vreo idee, cineva?

Mai, sa nu credeti ca noi ne aruncam...dar ala era hotel de 3 stele, bine pozitionat, cu mic dejun inclus, era cea mai buna alegere la vremea aia...si am mers la greu cu autobuzele si metroul si neaparat, Luny, s anu ratati golondrinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9a348398900f541089b013&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

am pus un filmulet pentru luny cu papuceii lui andru si cam ce facea andru la ora 23...de fapt asta a facut cam toata ziua cat a stat in camera..de unde o avea atata energie fratilor ..azi nu a dormit decat 40 minute..

http://www.onetruemedia.com/shared?p=9a37ef3a4869b6f7f7cbf6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

si un filmulet cum iubeste andru ursuletii

va pup si va pregatesc pentru maine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

pentru toata lumea.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Mufa a harait ingrozitor toata noaptea, nu am dormit deloc...randunici mai cu experienta in ale tusei, ati mai patit vreuna asa, la tuse? cand respira se aude un harait din piept parca...si cred ca aer si secretii, nu mai e tuse d-aia uscata...ii dau Stodal acum, oare ar fi ok sa trec pe Humex expectorant, ce ziceti?..si sunt singura azi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny nasol cu tusea... nu stiu ce sa-ti zic ca noi nu prea am tusit. Nu a fost niciodata cazul sa-i dau sirop. Le-am avut in casa ca mi le-a dat pediatra pe reteta, dar s-a vindecat mereu foarte repede, si am zis ca la 2 tusituri pe zi, nu merita sa o indop cu sirop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, eu stiu acelasi lucru ca si Bubu, la copii atat de mici care nu stiu sa expectoreze (nici eu nu stiu ca lumea, na!) siropurile expectorante, cum e si Humexul mai rau ii fac sa behaie pt ca nu-si pot elimina secretiile. Aerosolii sunt cea mai buna solutie. Daca haraie naspa suie-l intr-un taxi si mergeti la doctor (vezi dece trebuie sa inveti iar sa conduci??). Stodalul pana una-alta rau nu-i face dar s-ar putea sa fie apa de ploaie.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Daca va era dor de Sanziana

Mergi la inceput

'Neata!
Eu m-am culcat la 4 dimineata , daca am dormit ieri la amiaza mult...am nimerit la bodyguard pe la 1 jumate noaptea si am stat sa se termine

Luny, harait in piept, de care zici, sunt experta, fata! Nu, pe bune, Stef cand facea bronsiolita haraia la greu, deja puteam sa-i pun eu diagnosticul Stii parerea mea, fara sirop!!! mai ales daca o fi bronsiolita! pufuri cu ventolin si flixotide cu baby haler. Acum, daca nu poti merge azi la medic si te duci maine, fa-i o zi pufuri ca nu e foc! Plus ketof seara si nurofen de 3 ori pe zi, cam asta ii dadea Stanciu lui Stefu. Dar mergeti la medic sa-l asculte la plamani, ca e f. important.
Eu daca am pufurile in casa, le dau eu o zi pana ajung la medic, fara alte siropuri ca sunt patita!

Nu pot sa-l vad pe Andru...nu se incarca...incerc mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...si mi se pare ca respira mai repede decat normal, ca si cum ar fi alergat!
...si nu mananca iar, normal..
...si maraie intr-una si vrea numai in brate...

recunosc ca nu le am cu tusea deloc, si tind sa ma sperii acum cu Mufa, ca sunt si singura acasa, si la cum decurg lucrurile......eu am tusit fff rar, nu stiu nici sa fac diferenta intre tuse uscata si expectoranta..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput