Puiuti de Randunici 2008!! (316)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mie Barcelona si ieftin mi se pare o grava contradictie. Cred ca depinde sistemul de referinta al fiecaruia . Eu cred ca cel mai convenabil e sa-ti iei odata un sejur la mare in apropiere si vreo doua zile sa le sacrifici sa vezi Barcelona. Dar ma rog, fiecare cu socotelile lui. Oricum, bag mana-n foc ca sub 1500 de euro nu iesiti.Si asta asa, cu maxima indulgenta. Iar de vazut, facem o lista mai in ajun atunci, sa fie proaspata!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi am fost acum 3 ani, chiar de ziua lui Cata- apropo, el numai cadouri de-astea isi face , anul trecut la Venetia ...asa...si a fost o vreme superba, la noi era ca acum, iar acolo ne-am bronzat, numai in maieu stateam, super, de-aia mi-a placut enorm! La fel si in Venetia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Mie Barcelona si ieftin mi se pare o grava contradictie.

Si mie la fel

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Luny, caz rezolvat
Uite aici am stat http://www.ghc-hotels.com/gran_ronda/index.htm si a fost 110 euro camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubule am si eu o intrebare legata de sarmalele alea in dovleac. Chiar s-au facut? Inclusiv varza murata? Ca mi se pare greu de crezut ca varza murata s-a facut ca lumea.
Altfel, arata demential!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noi am stat la olivia plaza , tot central, nitel mai scump! Daca nu stai in centru, trebuie sa mai adaugi transportul !
http://www.booking.com/hotels/hotel/es/barcelona/olivia-plaza.html?aid=304142;sid=f112eeabb2e5e5575182033a44c72364

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Gudinde, da, s-au facut pe bune Varza pusesera la murat de vreo 2 saptamani, sunt puse si retetele. Cu toate ca in piata e plin de varza murata la tarani Si eu sunt curioasa de gustul sarmalelor...

Mergi la inceput

Recapitulare (problema muuuult mai prozaica decat Barcelona): cat lapte si cand mai beau puii vostri?-nu ma refer la alaptati, evident.
Tocmai ce eram de cateva luni bucuroasa ca Iulia bea in fine lapte mult, acum vad ca pe masura ce mananca mai bine bea tot mai putin lapte. Seara abia-abia (plus ca vrea sa tina ea bibe dar se plictiseste de chestia asta intr-un minut) iar dimineata nu prea mai depasim 250 ml. In timpul zilei nici nu vrea sa auda. De alt lapte in afara de Nestle Juniorul ei nici sa nu auda, am facut diverse incercari. Mi s-a zis ca nu are nevoie de calciu asociat vitaminei D in conditiile in care isi ia aportul suficient de calciu din lapte dar uite ca ea nu mai bea destul lapte si nici fan iaurt nu mai e. Mananca branza de vaci, iaurt cu fructe, cascaval precum ziceam dar daca ar fi dupa ea ar manca numai ciorbite, carnita asa si asa, biscuiti si paine la greu si fructe CONTINUU...

Naty

Mergi la inceput

Dupa cum zice Mimo, depinde de asteptarile fiecaruia, dar mie si 110 euro/noapte camera mi se pare multicel...Ma rog, Barcelona e Barcelona. Cred ca Tuchi are o idee f buna, ia rumegati voi nitel; in fond aveti nevoie de acelasi lucru

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am revenit de la Viena. Vestile sunt bune, tata arata f bine...sunt optimista si mi-am revenit la viata!

Nicoleta, am fost ieri in Prater, m-am dat intr-o nebunie din aia si nu mi-a mai trebuit mancare...nimic!! M-a luat o ameteala, de n-am mai ajuns nicaieri.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput