Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Naty, pai era aproape de centru, dar sigur se gasesc acum oferte mai bune.
De laptic, Stef bea dimineata si seara cate 210 (atata apa pun+ laptele praf, cat o iesi dupa...), iar la pranz 150. El bea MIlumil junior, inca n-am incercat zuzu decat in orez fiert, fidea cu lapte, gris, piure etc. sau daca nimereste cana lui Vlad cu nesquick ![]()
Noi daca ne-am trezit la 7, cred ca la 11 se culca 
mihutza11 spune:
Bubu am vazut filmuletul cu joaca si Andra tot venea la mine sa ii fac si eu asa
..
Naty nici Andra nu prea le mai are cu laptele, din pacate.. asa ca incerc sa compensez cu branza si iaurt..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bubu05 spune:
Hi, hi, si Stef danseaza cu Andra, sa stii
, e molipsitoare 
Ioana, ma bucur mult de tot pentru voi! sanatate multa si rcuperare usoara tatalui!
natynic spune:
Bubu, sigur conta ca e in centru. Si apoi, eu in Barcelona am stat la cel mai frumos si luxos hotel din viata mea (periferic
) deci am idee despre calitate. Eu am adorat orasul asta doar ca mi s-a parut FOARTE scump la orice capitol ar fi vorba...
Da, lapte de vaca/capra in fidea, gris, piure pun si eu dar asta mi se pare nesemnificativ; cred ca n-am ce face decat sa elaborez mai multe meniuri cu branza, iaurt, smantana.
Cuscra, ma bucur mult de vestile bune si ca ai alt ton. Dumnezeu e mare, uite ca pe tata l-a ajutat, la EL orice e posibil.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
Matei e copilul minune!!!Pe la 5 tusea, ii curgeau mucii , ochii si avea 37.8, iar acum e in forma, alearga prin casa...Nu vrea sa adoarma de niciun fel...![]()
Sa vedem ce surprize ne rezerva la noapte
...Oricum maine am un plan de rezerva daca nu e de gradi...
Naty, Matei bea cam 3 biberoane pe zi X 250 : unul la culcare, altul noaptea, la prima trezire, si al treilea la somnul de dupa-amiaza ( nu intotdeauna). Si ma bucur ca ii place mult iaurtul, si Almette, s budinca
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
inchid, ca poate il adorm...e calare pe mine..
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
luny spune:
moama, ce zi am avut..
copilul tuseste, prima data in viata lui..
suntem epuizati..ptr ca Mufa asa racit, a fost in maxima forma, nici acum nu doarme, nu are buton de switch off!!!!
m-ati spart cu Barcelona
, am uitat sa va spun ca eu caut ptr la anul in februarie(sa ma aniversez doar eu cu iub,plus ca tot in perioda aia ne aniversam si 5 ani de cand suntem impreuna) si ca vorbim de maxim 5 nopti, la naiba, cum sa ma duca la 1500 euro, cand atat ma costa o saptamana in Algarve, in Portugalia, la Atlantic?
..d-aia vreau sa rezerv din timp, si ies mult mai ieftin..de ex, sunt zboruri promo, am simulat si la Wizz costa 150 euro, la Blueair 175, ptr 2 persoane, dus-intors!asta daca prind ofertele astea..oare or mai fi si alte taxe, ca pe net nu am luat bilete niciodata?...
Bubule, 110 euro mi se pare enorm cazarea..adica ptr bugetul meu...am gasit un 4 stele la mega oferta pe booking la 266 euro, http://www.booking.com/hotels/hotel/es/barcelona/hotelalimara.html?label=review_im;sid=8ee54d196f6f1e4974b29b7716639090...ca n-o fi asta, o fi altul,ca n-o fi in centru,ca e scump si nu-mi permit, asta e, au metrou si autobuze:))dar se gaseste sub 100 euro/noapte, clar... nu vreau neaparat stele multe, ci am spus, sa fie curat, nu de fite si lux, ca nu intentionez sa stam in camera decat...noaptea tarziu
..vrem sa mergem sa ne plimbam,sa admiram orasul si sa vizitam atat cat putem in timpul asta, nu sa spargem bugetul familiei la shopping, sa ne simtim bine noi 2, impreuna..nu e inca decisa, cautam, sapam, culegem informatii...poate asa o fi, prea scump ptr bugetul nostru, pana la urma...
tuchi ar fi fost super tare sa ne combinam, dar nu cred ca ne potrivim ca perioade, voi plecati mai curand..
naty am meu bea dimineata din 220 apa, si seara din 270 ml apa..cat o iesi..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Ei uite, ca sa vezi, cate bordeie...
Dudelle n-a baut niciodata mai mult de 250 ml lapte la o masa (mereu mai lasa ceva in bibe) iar acum , am mai zis, nu mai bea deloc deloc. Nu refuza insa lactatele (branza, iaurt) si seara mananca (ce-i drept, nu cu prea mare tragere de inima) chestii cu lapte (gris, biscuiti). Eu zic ca-si proteina destula din branza (120 g minim /zi, ceea ce ar insemna cam 500 ml lapte), plus alealalte cred ca ajungem la ce trebuie. In schimb incerc sa nu-i dau doua mese cu carne/zi sau carne si ou in aceeasi zi (desi asta se mai intampla). Deci eu sunt curioasa mai degraba cam cata carne/cat ou mananca copiii vostri? (adunand mezeluri, carne, peste, ou pe zi)
Si sa fac o clarificare la capitolul Barcelona, ca m-am gandit cat am spalat copilul
. Scump inseamna raport calitate/pret sau raport vizitat un oras vs o vacanta de o saptamana...si in plus, sa nu uitati cumva ca eu chiar nu mai sunt la varsta la care ma pot plimba fericita savurand peisajul si un hotdog in acelasi timp. As vrea cand plec (ca daca nu acum, atunci cand?
) sa beau o bere stand pe-un scaun , atunci cand mi-e sete si cat mai aproape de locul in care mi-e sete (ma refer la terase asemanatoare, restaurante, ca doar n-oi intra in Ritz)...fara sa trebuiasca sa ma uit cat costa aia si ailalta. Plus ca mi-ar fi placut sa ma aleg si cu ceva "lucrusoare" mai de soi, dar a fost cel mai putin rentabil shopping ever. In fine, asta am vrut sa spun. Poate ca voi plecati sa va linistiti, sa va regasiti, sa va iubiti, sa beti o bere stand pe o bordurda....asta-i alta gasca, dar eu p-asta am mancat-o demult, fripta
Asa ca am revenit cu aceste clarificari pentru ca mi s-a parut ca am fost nedrept de vehementa cu orasul acesta ...poate daca-l vedeam la doujcinci de ani 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny atat ma costa o saptamana in Algarve, in Portugalia, la Atlantic? ..sa ne simtim bine noi 2, impreuna..nu e inca decisa, cautam, sapam, culegem informatii..... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Q.E.D

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Si ce-as mai face o scrisoare dar ce varza e in capul meu
si cate jucarii mai sunt imprastiate pe jos si vase nespalate si rufe in masina
Sa speram ca maine ma voi putea exprima mai coerent.
Noapte buna si sanatate !
(Luny, si Dudelle tuseste si tot pt prima data in viata lui
.Eu cred ca e acelasi porc de virus care bantuie
.)
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea