Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 11
natynic spune:
Clau
multam de incurajari; griji imi fac demult, plus ca ma napadesc regretele dupa o perioada cu care nu ma voi mai intalni niciodata dar asta e viata, trebuie sa mergem inainte exact cu datele pe care le avem fiecare. Ma bucur ca sunteti bine, de cate ori te aud (adica citesc) cu tonul asta optimist si senin parca altfel imi privesc propriile greutati, zau...
Bitzo, scuze, cand am dat ultimul mesaj eram deja plecati, l-am dat de pe mobil si n-am mai intrat ca tare e greoi de butonat atata. Am fost-n-a fost cea mai buna idee din lume. A stat Iulia vreo juma de ora intr-un bazin de-ala plin cu bile, ingropata in ele pana in gat, ultra-fericita desi a primit ceva picioare in gura de la alti copii, apoi insa s-a plictisit si a dat iama in tot ce vedea pe acolo si toate jocurile alea mecanice luminoase si zgomotoase au agitat-o rau, ai nceput sa zbiere de ne stia toata lumea asa ca am mancat ceva acolo si am plecat. Mie acum mi-e rau tare, nush ce am, o durere mare de cap, frisoane, am bluza si peste ea cojoc pe mine...tare mi-e ca ma pandeste vreo viroza...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
A, in Unirii m-am intalnit f rapid in lift cu Pucca si sotul, fara Bianca; a fost misto ca eu nu ma uitam dar ea se uita fix la Iulia pe care a recunoscut-o![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
clau
si astept pozici cu becca si cu tine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Salutare.
Am fost azi la biserica unde Stefan a stat iarasi in altar, de data asta l-au imbracat ca si pe ceilalti copii (nu stiu cum se numeste, Simo
? Parea un preot... mic.), dimineata nu a vrut sa manance sau sa bea fiindca a vrut el sa se impartaseasca. In altar a fost cumintel, ne-a spus ca s-a rugat la Doamne-Doamne sa-lajute la scoala
. Matei, cu mine si cu tati, la 11 a inclinat steagul in carut, pana la 13.20. Am fost dupa aceea la o expozitie cu vanzare de Comics si Lego, Stefan s-a facut cu... o sabie din Razboiul Stelelor (aseara a stat pana la 11 sa-l vada la tv), Matei cu 2 figurine, vaca si catel
. Apoi am intrat in Gasometer (4 cladiri, un fel de mall, faine, pun si poze mai tarziu). Acum acasa, tati doarme putin si apoi mergem in Prater. E cald la noi, doar ca bate vantul cam tare...
Am vazut poze de Bubu, foarte faine.
Duminica faina! Va pup.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
salutare!
N-am avut chef de vorba azi!
Am vazut si citit tot, am tot balit si pe bucataras....capul ma doare,mucii curg....
de-astea, de-ale mele, nu ma mai jaluiesc la voi!
Va pup!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita salutare! N-am avut chef de vorba azi! Am vazut si citit tot, am tot balit si pe bucataras....capul ma doare,mucii curg.... de-astea, de-ale mele, nu ma mai jaluiesc la voi! Va pup! Catalina, mami de si ![]() |
O fi zis la horoscopul nostru ceva? Ca si eu daca ma ating de zona sinusurilor imi vine sa tip, cred ca-ti urmez

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Nu stiu , Naty!
Poate nu o iei pe urmele mele, totusi!
Cel mai nasol e ca maine sunt de garda( iar!
) si in greva!
nu stiu cum o sa fac!
mimonix spune:
Si eu tot pe-aici, am vazut poze de la Viena, poze cu Bubulinii, Mufarinul punand gogosari ...tare m-am mai distrat, sunt ceva la varsta asta 

In rest muci, frig, urlete ca i-am taiat unghiile, Teo bananaie prin oras de cand s-a trezit
...lipsa totala de energie.
Cica de maine se incalzeste iar , Doamne ajuta!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tuchita spune:
Mimo, helau!
Surprinzator, \Surubul a inceput sa fie mai docil la taiatul unghiilor, ceea ce va doresc si voua!
Mi-am amintit de Luny sa-i zic sa vina cu noi la Paris!
Si eu tot Barcelona am vrut, duminica aveau un pret la avion si cand am vrut sa fac rezervarea peste 2 zile se dublase!
Asa ca am ales Paris!
bubu05 spune:
Stiti cum dorm valizele in gara?
exact asa am dormit cu baietii 3 ore jumate, la 7 m-am trezit si era intuneric in camera
Mai, dar bine a fost!
Si m-am apucat rapid sa le fac chiftelute cu piure, nu de alta, dar mi-e si mie o foameee ![]()
Deci v-a placut joaca bubulinilor
, ma bucur mult! Multumim pentru aprecieri tuturor!
Luny, cand vine Cata il intreb de Barca, la ce hotel am stat, a fost aproape de centru si rezonabil la pret, foarte frumos!
Iar maimutele din picioarele lui Stef le-am luat iarna trecut de la Debenham's, erau la reducere 30 ron, foarte misto si ii mai vin si acum. Au un elastic de jur imprejur si nu cad neam! Nici el nu si le scoate deloc! Mai degraba nu suporta ciorapii, pe-aia imediat si-i scoate!
Tuchi, sanatate Surubului! cum mai e?
M-a sunat si fina mea ca e la spital cu ala mic de 1,2 ani, cu febra care nu cedeaza de 3 zile si are herpangina
, luata de la frati-su mai mare care merge la gradi, primul an

si