Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 10
bitza037 spune:
super pozele bubule
naty la ce ora va duceti la locul de joaca????asa ca idee....ca avem, o stare de moleseala
dar. Kya pe unde o fi????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Ma bucur ca ti-au placut, Iri! 
Minunatia asta ati vazut-o??? 
http://www.bucataras.ro/retete/2045/atentiune_facem_sarmale_in_dovleac_live_vezi_galeria_foto.html#com7782
ATENTIE, va inundati! ![]()
bubu05 spune:
Un mic montaj cu baietii
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9a2819c64bf2d04c2b52bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Sa vedeti cum urla Stef dupa mancare ![]()
Pana se incarca inca 2 filmulete, enjoy! ![]()
lyvy spune:
Bubule, ce frumos e cu 2 copilasi, am tot cautat o prajiturica cu nuca pe bucataras care sa-mi faca cu ochiul si n-am gasit si am luat-o din alta parte, dar nu te-am inselat tare, ca am modificat-o putin![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
Lyvy, ma bucur ca iti plac baietii!
Pune si tu poze cu printesa! Spor la prajiturit! Stiu ca sunt si retete cu nuca, o gramada...poate n-au fost ceea ce cautai ![]()
Gata si montajul cu Stefu studios nevoie mare 
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9a29397cb4c952fd087dc7&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
luny spune:
hello!![]()
am trebaluit toata ziua, am reorganizat prin casa, mobila, jucarii, hainute de pastrat/dat etc...
cred ca si Muf o da in tuse

am Stodal in casa, o sa incep cu el cand se scoala, ca doarme acum..
azi noapte iar a dormit, yuupii, s-a marait de vreo 2-3 ori, insa a adormit singur si am reusit sa nu-l iau din patul lui! la 6 s-a trezit ptr lapte, s-a foit si ne-a calarit pana spre 7,30, apoi iar nani pana la 10!:))
mimo am vazut in hipermarketuri fructe de mare proaspete, insa nu stiu cat de proaspete sunt in realitate, ca am auzit ca poate fi valabila si varianta 'decongelare'..
ce am facut noi acolo e proaspat , dar na, sunt la ele acasa fructele de mare in Grecia![]()
ramo...nu stiu ce sa-ti zic si eu, in afara de sanatate Andrului...
bubu vad ca v-ati dixtrat azi-noapte cu retea noastra!
am vazut pozele, destrabal si la voi!!:) valeu, ce joaca pe cei 3 baiti ai tai!
moamaaa, lyvy, frig tare la voi, ce nasool!

naty la un moment dat, toate trebuie sa revenim la job, ca vrem ca nu vrem, asta e...osafiebine!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Lyvy, ma bucur ca iti plac baietii! Pune si tu poze cu printesa! Spor la prajiturit! Stiu ca sunt si retete cu nuca, o gramada...poate n-au fost ceea ce cautai Gata si montajul cu Stefu studios nevoie mare ![]() http://www.onetruemedia.com/shared?p=9a29397cb4c952fd087dc7&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
ce scump eeeee

..stie multe, bravos!! imi plac papuceii, dar ii tine in picioare, stau bine, nu cad usor?..de unde i-ai luat?>..Iubirea mea,
luny spune:
fetelor, vreau si eu info despre Barcelona, cele care ati fost...punem la cale o evadare de cateva zile si caut un hotel care sa nu fie scump, si aproape de centru si ce e de vizitat musai p-acolo..d-ar-ar domnu' sa ne iasa, bine ne-ar prinde..![]()

Iubirea mea,
ramo_cata spune:
ce tunsulici vorbaret am vazut eu acolo..e un duuuullllceee...pozele sunt superbe,bunatatile dupa masa
..sunteti niste frumosi toti
luny eu i-am luat niste papucei frumosi de la quelle sunt gen expadrila,f moi ,caldurosi...am sa pun un filmulet cu ei sa-i vezi...acum nu merge webshotul...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Hello, hello, ma mai stiti?![]()
Salut si eu crenguta, urez sanatate tuturor puiutilor bolnaviori, vazut poze mumoase cu pui minunati, timp liber ioc, dar suntem bine toti, aglomeratie mare dar e frumos, ne simtim bine, ne plimbam, ne shopinguim, ne bucuram unii de altii.

As vrea sa mai pun cateva poze cu Rebecca dar nu stiu daca o sa reusesc...E din ce in ce mai nazdravana, un poznas de fata, toata lumea o cunoaste la scoala la Razvan
, intra tantosa in curte si zice in stanga si-n dreapta: padon, padon! Normal ca se dau toti la o parte zambind ... ea merge sa-si ia fratiorul de la scoala, are treaba serioasa!
. In rest zice de toate, cand vorbim mai serios se uita atenta la noi si apoi isi vede de ale ei, repeta tot ce face si vede la Razvan, se joaca minunat impreuna, se iubesc rau de tot.
Mi-e mai mare dragul sa ma uit la ei seara facand tot felul de plostioare ca fratiorii.
Naty, am citit ca incepi serviciul, osafiebine!
Mai greu este pana incepi efectiv, ultima saptamana cu ea o sa-ti faci tot felul de griji, dar odata inceput , intri in hora si totul se precipita, dar o sa fie bine si frumos. Noua ne-a prins bine, Becca a capatat o altfel de independenta ea fiind foarte lipita de mine inainte. Acum este in stare sa se joace prin casa cu mine pe langa ea, nu mai cere una, doua in brate, pur si simplu isi face de lucru, este din ce in ce mai usor cu ea, s-a cumintit in ciuda faptului ca e foarte nazdravana!
Va pup, va urez duminica frumoasa in continuare si de maine, o saptamana minunata cu bucurii , impliniri, copii sanatosi si fericiti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)