Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
Dici..hahaha tare faza cu picioarele goale.
Nici noi nu avem f multe poze de la botez,ca nu prea a avut cine sa ne faca.Ma bucur ca v-ati distrat si a fost totul frumos si bine.
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
kiralina spune:
Salutare fetele,
Pupici catre Ertina. Si eu am fost un pic surprinsa sa vad ca asa multe mamici au inceput deja diversificarea. Insa, imi e clar ca fiecare face asa cum simte ca e mai bine pentru bebe.
Ada e alaptata exclusiv (fara ceai sau apa) si asa va fi pana la 6 luni.
Deea, super Darian cu gainile. Si Ada urmareste catelul de numa. Si daca iesim afara si nu il vede e maraita. Aduc cainele si gata, tace si umbla cu ochii numai dupa el.
Azi am iesit afara si toti vecinii erau uimiti ca Ada nu are caciula.
Si azi chiar a fost f cald. Ma intreb ce ar fi zis daca ne-ar fi vazut ieri fara caciula. Noi am fost afara si pe ploaie (avem protectie la carut) dar nu erau vecinii afara sa ne vada cum o scoatem fara fes :)
gata, ma bag in pat langa fimea, somn usor. 
mamica Adei (11.06.2009)
alinutza23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_bunica
Sa ii transmiti salutari de la mine cand mai vb cu ea si sa ii spui sa mai intre si pe aici,ca imi este dor de Denis,nu l-am mai vazut de un car de luni. mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2 |
esti o scumpa, am sa-i spun!
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
kiralina spune:
ana_micu83 nu am ajuns la intalnirea cu alaptatul. Ploua tare, noi stam departe de Titan si imi era ca ma duc degeaba pana acolo. Se pare ca au fost vreo 10 mame si au aparut si ceva reactii in presa. Vezi detalii pe blogul atasatlasanulmamei.
La anul merg negresit. ![]()
Bebe Beca am un wrap Amazonas.
mamica Adei (11.06.2009)
alic spune:
Beca, vezi ca este un anut pe dc, cineva care vinde infacol, poate te ajuta sa obtii mai repede
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=21435
micuta Sara!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
maria_bunica spune:
Matei Darian..bebe de Anamariacs
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
ana_micu83 spune:
Buna dimineata!
fara cofeina
cu frisca
fara zahar
+ corn cu cioco
cu lapte
Va alegeti voi sortimentul si eu va servesc...mai dau pt doritoare si ceai pt stimularea lactatiei!
O zi buna!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
miruta spune:
Neata!
Ana,multumim de cafea!
cate sortimente!!!!Nici nu stiu ce sa aleg!
Ioana,cautand aseara in dulapiorul cu medicamente am dat peste un siropel pe care il primisem la farmacie cand am cumparat calmababy si am vazut ca-i pentru constipatie,e facut din plante ,se numeste lass baby si e facut de erba vita si m-am gandit la voi ca poate ar fi o solutie ceva naturist.
Eu nu stiu ce are fatuca asta a mea ,de la un timp e groaznica cu somnul de noapte,se trezeste si de 4-5 ori,mananca la greu ,mai mult decat ziua si culmea,apoi nu mai adoarme la loc si trebuie sa o legan sa se culce ca altfel am sta la povesti.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac,am eliminat si lumina de veghe ,e liniste totala in camera dar ea nu adoarme la loc nici daca o iau cu mine in pat.Offff,greu cu somnul asta.
Clody,multa putere.Multi
de la noi!
Ies ca s-a trezit terorista!
NOI
Minunea mea,Antonia Maria
alynta27 spune:
Ana ................esti o draguta!
pentru cafea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE