Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Coraly, in afara de pere, prune si cereale... nu mai stiu ceva laxativ. Eventual sa ma apuc de luat ceva laxativ si eu, dar nu cred ca o ajuta, atata timp cat nu are efect laxativul administrat ei direct. Imi mai pun sperante in uleiul asta de ricin, as incerca o lingurita dimineata si una seara, dar nu stiu daca e ok. |
Pai ti-am mai zis eu de cateva ori...papa tu kiwi sau avocado, renunta la paine si ia foite din alea cu fibre. Baga la blender kiwi (3-4) cu portocala si pere; o lingurita de miere si un pahar cu apa plata inainte cu 30' de masa.
Eu am avut problema asta rea cu Matei, si mie imi ra frica de cerealele cu orez dar...din contra, a facut foarte bine.
Si Matei a reactionat foarte urat la constipatie, s-a scremut pana i-a iesit buricul, a facut si hidrocel, retinea apa, a fost cumplit sa il vad cum se chinuie sa faca. Eu i-am dat ulei de parafina. In mod normal 3 lingurite sunt suficiente pentru un om normal, la Matei a mers cu 2.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alinutza23 spune:
deea multumim
super tare reactia lui Darian, cred ca ai murit de dragul lui 
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Am revenit..bebe doarme,am si papat..asa ca intru sa raspund din urma.
Deea..felicitari lui Darian pt noaptea trecuta,ii dorim sa o tina tot asa.
Strunfita..multa sanatate Andreei.
Clodyac..nasol ca nu doarme deloc ziua Razvan,poate si din cauza asta e cateodata plangacios,pt ca este prea obosit.
Roxi..spor la invatat si felicitari Ruxandrei pt somnic.
Mada..multumim
.Ai dreptate,este un bebe vesel,cu toate ca era tare serios la inceput de am crezut ca nu prea va rade,dar m-am inselat.Super melodia preferata a lui Ianis.
Ioana..eu am mai zis pe aici,dar probabil nu ai fost atenta atunci,ca pediatra ne-a recomandat sa ii dam putina apa in fiecare zi lui Darius,ca l-ar putea ajuta sa faca kk.La noi nu a functionat,insa cine stie la voi?II poti da cateva lingurite,poate accepta.
Picky..m-au emotionat tare urarile tale,de ziua Alessiei!
Eu nu am mai absolut nici o durere de la nastere!Felicitari pt prima masa printesei,eu zic ca din ce povestesti tu,pare pregatita sa pape,cam asa a reactionat si Darius la prima masa de cereale.
Cosminica..cum este la voi acasa?S-a adaptat pitica?Felicitari Elizei pt greutate si cm.
Alynutza..bine ati revenit.De Dani3lla mai stii ceva?Am vazut toate pozele si de la botez si de la baita si de la mare..super toate!Tare dragalas Cata si se vede ca a crescut bine!Tu arati foarte bine si tare fericita!
Clodyac..tin pumnii sa fie bine si sa nu pierzi lapticul.
Aseara mi-a dormit bine puiul meu,doar ca la 5 s-a trezit plangand de la tuse,dar in jumatate de ora era din nou la nani!A papat asa:la 20:30,1:15,5:20 si s-a trezit de tot la 9.Eu sunt multumita deocamdata,insa mai vedem in viitor.
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
luckyblue spune:
| citat din mesajul lui MADA77 Am vazut si poze dragute de printesa de luckyblue.E scumpa tare si printesa si cresaaaaaaaa. ![]() ![]() |
Multumim frumos! Pozele sunt "vechi", avem unele mai noi da' am uitat parola la contu' asta de flickr
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
maria_bunica spune:
Dici..felicitari micutului crestin!Cum a fost la botez?Asteptm poze!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
luckyblue spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Luckyblue,au zis ca dureaza cam 3 luni(asa ne-au zis si la certificat si s-a rezolvat intr-o luna)si costa 90€.Inca nu am depus actele...ne gandim poate ajungem de Sarbatori in tara si il facem atunci! |
Mersi de info! Si noi tot de Sarbatori facem pasaportul.
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
philip spune:
Alinutza, f frumoase pozele, sunteti o familie minunata!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Dici..felicitari micutului crestin!Cum a fost la botez?Asteptm poze! |
hiiii,

, nu am poze

Altfel a fot foarte frumos. Exceptand vremea si faptul ca nu mai stiu sa socotesc. Ori am trecut pe lista de doua ori aceeasi pereche si numi-am dat seama, ori trebuie sa-mi iau abac. Am platit 2 tacamuri in plus, desi a venit toata lumea, dar eu cu gura mea am zis ca am 38 oameni...asta e.
Paguba cea mare e ca am un frate super uituc, ma mir ca-si gaseste drumul spre casa. A ajuns la biserica si si-a dat seama ca nu are cardul de memorie in camera de filmat, bine ca avea trepied. Asa ca am scos cardul din aparatul foto ssi l-am bagat in camera de filmat si astaa fost. A mai facut cineva niste poze la restaurant, dar nu cu ce ma interesa pe mine. Sa vad filmul si o sa scot de pe el cate ceva.
Am avut un tort super frumos, era un patut cu paturica bleu pe care dormea un bb de zahar, cat tot tortul. Dar Theo s-a speriat de artificii si a inceput sa planga, asa ca am fugit repede.
In biserica a plans nonstop, preotul si dascalul aveau microfon si se auzeau extrem de tare si nu i-a placut deloc, in special dascalul. Cum deschidea ala gura cum tipa si el. Ne-a facut capul tandari.
Toata lumea zicea" sa vezi ce-o sa doarma la restaurant", da' de unde, 2 reprize de 30' si in rest ranjea la toata lumea.
Mancarea a fost super buna, a avut un clovn care a distrat copii pana a mancat lumea si s-a incalzit atmosfera.
Eu am incaltat pantofi cu toc prima data dupa 6 luni de stat in papuci, iar la plecare m-am descaltat, mi-am dat sosetele jos si am mers in talpile goale, norocc ca statuse ploaia. Sa fi vazut ce fete faceau cei care treceau pe lagna mine pana a scos adi masina din parcare
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alinutza23 spune:
multumim de urari si vi le intoarcem inmiit
sincera sa fiu, eu cand apuc sa intru mai intai ma delectez cu poze si apoi citesc ![]()
maria,
Dana este bine, la fel si grasanul de Denis, am vorbit saptamana trecuta si avea in jur de 7500 g si 68 cm, daca imi aduc bine aminte, este foarte cuminte si papa titi in continuare
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui alinutza23 sincera sa fiu, eu cand apuc sa intru mai intai ma delectez cu poze si apoi citesc maria, Dana este bine, la fel si grasanul de Denis, am vorbit saptamana trecuta si avea in jur de 7500 g si 68 cm, daca imi aduc bine aminte, este foarte cuminte si papa titi in continuare fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!![]() GOD is a DJ |
Sa ii transmiti salutari de la mine cand mai vb cu ea si sa ii spui sa mai intre si pe aici,ca imi este dor de Denis,nu l-am mai vazut de un car de luni.
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra