Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana.................ce tare si fi-mea se mozoleste la fel,dar cu tot cu protectie..mai bine zis ..haleste cu toata fata

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Ioana fetele cucuietele
pt Sara, ai incercat sa-i dai cateva picaturi de apa? eu ii pu in bibe si ii storc un pic tetina sa-i curga apa in gurita, ca altfel nu-i place deloc si am mai incercat cu gripe baby water cand nu facea cacuta,
nu face imediat, dar a functionat la cateva ore
alte metode "naturale" la noi: stand pe spate ii imping de cateva ori usor genunchii pe abdomen ca la gimnastica, cand nu functioneaza nici asta, apelam la termometru, uns cu putin unguent de galbenele, il gadil acolo usor si apoi iar gimnastica. Recunosc ca s-a intamplat rar sa avem nevoie, dar au functionat. Bebele nostru a facut in fiecare zi de cand s-a nascut, iar daca trec 24 de ore e prapad, nu ne mai intelegem cu el
nu stiu daca ai incercat, n-am apucat sa citesc din urma
asteptam vesti bune

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

alinutza23 bine ati revenit! ma bucur ca sunteti bine! ma pun la vizionat pozici.

Beca draga de ea.. Off, abia astept sa vad care e ingredientul minune care o sa va ajute! nu ai pozat-o la papa?

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ioana ms pt sfat am luat pompa

ana_micu am luat pompa e foarte foarte buna iti multumesc frumos din inima

acum sa vedem ce si cum

fierb biberoane de mama focului la cat sunt de franta din cauza programului asta mai lipsea

sa aveti o seara linistita

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Revin, ma duc sa imi sun sotul ca e in pauza si sa fumez si o tigare ..;

..deci pina la urma ai cedat poftei de ...si eu m-am tinut tare pe durata sarcinei..si acum de ca 2 saptamini cedez si eu cam de 2 ori pe zi ...si imi este asa o ciuda pe mine insumi

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dan Alexandru..bebe de Oana_du

Alessia Stefania..bebe de Picky

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Gata si ziua de azi.Am culcat bebele si acuma ma apuc de "milcuit" cum zice soata,pentru la noapte.Sper sa nu mai repet experienta de ieri noapte ca pe bune de nu imi iau un gun si ma impusc..mai ales ca azi nici nu am reusit sa inchid un ochi.Cum dadeam sa atipesc..hop suna cate-un clientsi in concluzie,doar fi-mea a facut .

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Noi am fost azi la pediatra cu Darius si ne-a zis ca nu este nimic serios,o raceala foarte usoara si ne-a dat supozitoare pt tuse,1 la 12 ore!Ii miroase gurita numai a mentol de la supozitoareL-a consultat si la plamani si e ok,acum asteptam sa treaca!
In legatura cu pasaportul,Luckyblue,au zis ca dureaza cam 3 luni(asa ne-au zis si la certificat si s-a rezolvat intr-o luna)si costa 90€.Inca nu am depus actele...ne gandim poate ajungem de Sarbatori in tara si il facem atunci!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Ma chinuiam de-o juma de ora sa descarc pozele si nu stiam de ce nu merge..mapa cu CD-uri e la sotul..printre care si CD-ul de la bluetooth si eu habar nu aveam ca mai trebuie si instalat.Se pare ca maine pun pozicile

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

alinutza am vazut pozicile, toate mi se pare mie sau aveti un cumintel de baietel? felicitari micului crestin, e un dulcic! si ce ochisori a facut cand l-au bagat in apa!

cris sper sa ai o noapte linistita!

Pruncul meu a dormit bine azi noapte si si-a adunat toata energia sa o termine azi pe mami lui!

Noua lui pasiune sunt gainile si retele! Toata ziua se cere afara, vrea doar in brate si cand vede cocosul si gainile este cel mai fericit, ma si mir ca nu se plictiseste, daca stam afara 1 ora, se tot uita dupa ele. Ieri cand a cantat cocosul si-a adunat gurita si a zis coi-coi! m-am prapadit de ras, a fost asa scumpic.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput