Albinutze de Mai-Iunie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deci...felicitari pentru micul crestin! Sunt amintiri frumoasecare raman in timp!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Bebe Beca......imi pare rau ca ai probleme cu Sara! Cu rabdare vei depasi momentul! Ii vei gasi cu siguranta si leacul! Vad ca ai deja ceva variante de incercat! Succes!
DEea.....ce dragut copilasul tau!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Iubita Tiana...ti-am admirat frumusetea de fata! Bine ca si-a revenit cu gatutul!
Alic.....am vazut-o si pe frumoasa Natalia! Vad ca esti din iasi! Poate ne vedem o data cu copilasii!

Baietii mei sunt un pic virozati, dar fara rosu in gat si alte complicatii! David a inceput sa repete dupa noi cuvintele! Matei se tine in picioare si nu-si i-a ochii de la fratesau! Uneori vrea in brate! Il mai "cert" si tace pe loc! ii "explic ca e hranit, schimbat si a stat in brate! Am fost plecati in we la bunica si la ai mei! Sambata a fost o vreme frumoasa! Am reusit sa dorm si eu vreo 3 ore duminica- boierie!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Si am incarcat si cateva poze,daca vreti sa ne vedeti si avem si cu prima masa de cereale cu lapte!

http://www.dropshots.com/MariasiDarius#

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Ce serios statea! Parca zicea "Ce-mi da mami asta?!"

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata fetele

sa aveti o zi frumoasa si urez si eu sarbatoritilor de azi si din zilele care au trecut cu scuzele de rigoare "La Multi Ani!!!" sanatate si fericire

noi suntem la fel am zis ca poate va papa mai mult si astfel va dormi mai mult no way hose!!! tot ce s-a schimbat este ca sta mai mult treaz : adica 2-3 ore dupa adoarme pt 20 de minute dupa care e fresh ; noaptea treziri din doua in doua ore si cred ca asta va fi programul pt mult timp de acum incolo pt ca nu da nici un semn de schimbare

mie mi-au venit "musafirii" exact la o luna fata de prima

cam atat

ioana si eu am avut ceva probleme cu razvi cu constipatia dar la mine a functionat biotics am vazut ca la voi nu sper sa scapati cat mai repede

carlaaa nu am mai citit nimic de la tine esti bine???

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua dragutelor.

felicitari tuturor fara exceptie si pentru toate ocaziile.

clody, va salut si va

am si eu o mare rugaminte la voi, cele din bucuresti mai ales, dar si altcineva care ma poate ajuta. imi putei recomanda un doctor foarte bun in dermatologie, pentru o fetita de 3 anisori careia ii cade parul de cateva zile tare tare... a mers aici la un doctor tatu, acesta i-a dat sa faca analize de sange si apoi a zis ca sa faca tratamentul ce-l va recomanda el, si apoi sa mai vada. deocamdata asteapta rezultatele la analize... eu as vrea sa ajunga la un doctor bun in bucuresti, ca la galati nu am incredere in nici unul.
va multumesc mult de tot.
si multi pupicei dulci la gagalici.

Blog

Mergi la inceput

Cosminica.....am admirat-o pe frumoasa Eliza! Ce relaxata statea ea cu picioarele in sus!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

happymum pupici si multa sanatate puiutei

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata!

Matei Darian bebe de Anamariacs! Mai dati un semn!

alynta, kiralina, alinutza, maria

kiralina printesa mica!

alynta multa sanatate copiilor! ce bine ca tace cel mic cand il "certi" al meu tipa mai tare daca nu ii fac pe plac!

happymum multa sanatate micutei!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele................azi noapte fi-mea parca s-a gandit si la mine si a avut numai 2 treziri..usor-usor sper sa i le scot si pe astea.Tocmai ce am venit de la shooping..si i-am luat la brotac gogosari cu nr.4,mai nasol e cu laptele praf de la nan ca cel care il dau eu nu prea il mai gasesc la raft(exceptie facand farmaciile,dar nu sunt atat de idioada sa dau 40 ron pe cutie ..no way!!!)si s-a si scumpit.Bine ca nu ii dau decat o masa pe zi sau cel mult doua.

La mute lunite inainte si sarbatoritului de azi bebe Matei Darian de Anamariacs

deea..............ce haios este..brotacul meu tipa la pisicsi din seara asta se inmulteste familia cu inca un motan si 2 catei flocosisigur nu sunt in toate mintile,dar asta e

dici..................felicitari pentru botezde abea astept pozicile

ana..................esti o scumpica ce de sortimentedar totusi cred ca o sa ma opresc la cea neagra fara zahar

happymum..................multa sanatate la puisper sa gasitit repede un doctor bun

Uitam sa va spun ca i-am facut manechiura la bebe..adica unghiute taiate si colturi rotunjite si apoi finisate cu pila aia fina a lu mami..bunica a spus ca m-am screlozatdar cine o baga in seama?neam de neamul meu de la maimuta incoace nu a avut manichiura facuta ca a lu fi-mea la 4 lunite

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput