Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata si de la mine!
Cryna nu am mai intrat ieri nici cu amanunte nici altfel,ca pe la 12.30 m-a sunat educatoarea si mi-a zis ca fata mea "a scapat pe ea putin kk" cam moale si ca se plange de dureri de burtica.Am sunat o matusa care a mers si a luat-o si a stat la ea pana am mers la dr.Sa nu va spun ca a luat-o in fusta si cu pantaloni de pijama ca ciorapeii si chiloteii erau spalate de o ingrijitoare.Care azi mi-a spus la tel ca tremura copilul de teama sa nu fie certata...
Am fost la dr si amandoua au amigdalita,deci antibiotic,iar Codri zice ca are o viroza ce se manifesta cu deranjament stomacal...
Si colac peste pupaza acum ma suna mama ca si Stefi s-a deranjat...
Bogdana inteleg ca astepti statuia Mda,cunosc sentimentul...Cat despre teme acasa noua nu ne dau,dar cand si cand noi mai lucram pe caiete speciale identice cu cele de la gradi.Cand comanda acolo o rog pe doamna sa ne ia si pt acasa.Dar nu o facem constant,ci mai mult cand am eu timp.Fata ar vrea,dar...pe mine timpul ma omoara...
Ica multam tare mult!Iti seamana fata foarte bine,parerea mea.Si este o dulce,frumos dezvoltata.Sa nu uiti mail-ul,te rog si atunci cand mai crezi de cuviinta noi mai asteptam sa va vedem.
Gata fug la treaba, pt toata lumea!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... chipurile am cam terminat cu rezolvatul problemelor , mai e un piculet dar, nu-i bai ce a mai ramas, greul fu pana acum si-i gata ... in schimb, pe la cursuri tot n-am reusit sa ajung ... asta e...

Nicoll, naspa ce ati patit cu deranjatul burticilor . -am dulce pe Codri, ca sa uite cat mai repede de patanie... si, dorim muuuuulta sanatate la amandoua zanele & ! Ufff, ce ti-e si cu virozele astea ... insanatosire grabnica !

PS - io maine am sedinta cu parintii la gradi... 'om vedea ce ne mai zice d-na ...

V-am -at pe toate si s-aveti o dupa-amiaza placuta!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Seara buna doamnelor!Pe unde sunteti?Pai asta-i treaba sa strig si catalogul si voi sa nu raspundeti?haideti,noi inca va asteptam!!!
Cryna felicitari pt rezolvarea problemelor,stiam ca reusesti tu!Nici eu nu ajung saptamana asta la scoala.Azi ne-au pacalit ca se dau banii,maine iar vom sta,ca de poate se dau,iar sambata culegem strugurii.Asa ca de saptamana viitoare merem impreuna,da?
Pt maine sper sa treaca usor sedinta,sa nu fie probleme.Ochi frumosi ce mai face?
Noi suntem mai bine,nu mai ies fetele afara pt mom,sper sa fie mai bine cu burticile.Sa vedem si cu tusea cum va fi.
Acum merem sa ne pregatim de seara,va si ne vedem maine!

MMN

Mergi la inceput

Mamici de cavaleri si zane va doresc o dimineta buna si o zi si mai si!Pentru inceput va astept cu biscuiti cu cioco si o
fierbinte.
Eu ma simt tare bine,mai odihnita.Azi noapte fetele au dormit neintoarse si se simte asta.
si inca va astept la prezenta!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata!

la cafea. Multam Nicoll si de biscuiti cu cioco si de -luta! Mmmmmm, buna, buna... .
Ma bucur ca toate-s mai bine la tine ... te si hodinisi... si zanele la fel... foarte bine asa . Sanatate multa in continuare . Numai bine .

Hmmmhhh... Robert e bine... momentan nik nou, nici pozne noi, nici bulinute noi ... toate-s vechi... Mno, cand am "prelungit" noi greva si nu ne-am dus nici marti la gradi, ca vru baiatul la plimbare cu mine in Copou , a doua zi deja ne-a zis educatoarea ca i-a simtit lipsa ... si ieri la fel mi-o zis, dupa ce m-o atentionat ca poznasul iar facu lupte prin clasa, demonstratii de karate , etc.,... cica, oricat de neastamparat si neascultator, zvapaiat si cocosel luptator e, tot i se simte lipsa cand nu-i la gradi ... & ... si cu fetitele de la gradi cu care s-a intalnit pe strada, atunci cand nu fu la gradi, pati cam la fel ... il luara la intrebari, ca de ce-o lipsit, bla-bla-bla... mno, ce sa va mai zic? Momentan nik ... ma duc sa-mi termin cafeaua ...

la toate si o zi buna!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Cryna sa ai pofta la cafeluta,dar probabil caai si terminat-o.daca e asa,sa-ti fie de bine!Asta pt tine si mai urmeaza pt "Ochi frumosi".Crez eu ca si lipsa ochilor lui face sa se simta lipsa.
Mai fetele,daca voi nu raspundeti inseamna ca nici nu ne-ati cetit de cateva zile.Nu crez eu ca nu vedeati ca v-am si nominalizat.Pe unde sunteti toate?Ocupate rau cu pregatirile de toamna?
Gata,revin mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nicoll, multumesc Sanatate fetelor!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Noi suntem bine, nu am mai apucat sa scriu pt ca am niste zile cam aglomerate la munca,iar dupa ce iau copii de la gradi nu ma mai lasa sa fac nimic.
Am dus copii miercuri la dans. Esec de proportii! Cred ca e si vina mea ca nu i-am explicat clar dinainte ce e acolo si ea se astepta sa gaseasca fete in rochii lungi de printese. (ea se tot uita la afisul-reclama a unui club de dans unde erau fotografiati 2 copii inr-un spectacol de dans de societate) Cand am ajuns acolo si a vazut o salade sport, cu mai multi copii imbracati ca de repetitii la dans, ceva parinti, a apucat-o un plans ceva de groaza. zicea ca nu vrea sa stea, ca sa plecam. Rares insa a intrat, a gasit fetitele pe care le stia, l-a luat doamna la stat de vorba. Am intrat si eu cu binaca, tinand-o in brate si promitand ca nu face nimic, doar il asteptam pe Rares. Rares a facut cu ceilalti incalzirea, a dansat la primul dans, apoi cand a inceput al doilea, deja erau prea multe miscari pe care trebuia sa le urmeze, s-a enervat si a venit langa mine. A zis ca nu mai poate, ca a obosit si nu mai vrea. Am stat pana la sfarsitul orei, s-au uitat la ceilalti copii, dar cam atat.
Saptamana urmaoare incerc sa-i duc in alta parte, unde merg si cativa colegi de-ai lor de grupa. Poate daca vad fete cunoscute, o sa vrea si ei.

Nicolle sanatate multa fetelor!
Cryna tinem pumnii sa iti rezolvi repede toate problemele.
Bogdana ce vrei sa zici prin "lucrat"? Noi nu avem ceva fix in fiecare zi. Facem din toate cate un pic, dupa cum au ei xhef si eu imaginatie (desenat, colorat, pictat, facut jocuri de prin reviste etc). de exemplu aseara am gasit printre revistele lor un caiet de ala special pt grupa mare (il cumparasem mai demult si uitasem de el). Am trecut prin tot intr-o jumate de ora. Trebuiau sa denumeasca diverse obiecte/fructe/legume/parti ale corpului, sa recunoasca anotimpuri, meserii si sa incercuiasca unele din ele, dupa diverse criterii, sa "lege" de ex. niste animale de pozele cu mancare specifica fiecareia. Tu ziceai ca nu a prea facut multe lucruri la gradi Cristina, ai mei mi se pare ca fac multe, invata multe. Si nu prea simt nevoia sa le fac program de "invatat" si acasa. (am zis "invatat" ca oricum totul se face in joaca la ei). Ai mei si prefera de multe ori sa se joace ei intre ei, nu ma solicita sa le tin companie.
Poti sa ne dai si noua niste exemple de "lectii" pe care le faceti impreuna? Ma gandesc ca poate am ramas eu in urma, ca ar trebui sa caut mai multe activitati si jocuri specifice varstei lor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Hola de Sf. Vineri,

asa incepusem eu un mesaj pios adresat voua de la serviciu, eram multumita de el, mi se paruse ca eram chiar spirituala in glumele mele despre placinta cu brinza, dar cred ca de sus a fost sa nu apara. Il scriu din nou doar ca sa va salut si sa ne bucuram impreuna ca se incheie saptamina. Desi eu maine lucrez, mi-a venit rindul la simbata.

Aici vremea e mizera, ploua, trafic congestionat, programul de seara ar fi inclus o seara de salsa (au loc transformari fundamentale in viata mea, cind voi fi pregatita voi depune marturisiri) dar mi s-a dus cheful, plus sotul are treaba.

Yasmin mi s-a alaturat si din cind in cind o sa trebuiasca sa-i vedeti trecerea, va baga niste poze, ca cele cu suzeta de dinainte.

Eu nu prea lucrez cine stie ce acasa cu copilul, o face Domnica The Great Nanny. Yasmin a pus floarea....vad ca e paranormala in simtire.

Laura, si eu o voi da la balet, juma de ora pe saptamina, altfel practicam acasa, de coma sunt eu cu piruetele. Vezi, daca nu-mi place scoala....
Cryna, sa-ti rezolvi problemele, stiu ca-i greu dar din astea intotdeauna iesi mai puternica.Yasmin again.

Nicoll, sanatate la fete!sa scapati de scapat kk moale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Hola de Sf. Vineri,

asa incepusem eu un mesaj pios adresat voua de la serviciu, eram multumita de el, mi se paruse ca eram chiar spirituala in glumele mele despre placinta cu brinza, dar cred ca de sus a fost sa nu apara. Il scriu din nou doar ca sa va salut si sa ne bucuram impreuna ca se incheie saptamina. Desi eu maine lucrez, mi-a venit rindul la simbata.

Aici vremea e mizera, ploua, trafic congestionat, programul de seara ar fi inclus o seara de salsa (au loc transformari fundamentale in viata mea, cind voi fi pregatita voi depune marturisiri) dar mi s-a dus cheful, plus sotul are treaba.

Yasmin mi s-a alaturat si din cind in cind o sa trebuiasca sa-i vedeti trecerea, va baga niste poze, ca cele cu suzeta de dinainte.

Eu nu prea lucrez cine stie ce acasa cu copilul, o face Domnica The Great Nanny. Yasmin a pus floarea....vad ca e paranormala in simtire.

Laura, si eu o voi da la balet, juma de ora pe saptamina, altfel practicam acasa, de coma sunt eu cu piruetele. Vezi, daca nu-mi place scoala....
Cryna, sa-ti rezolvi problemele, stiu ca-i greu dar din astea intotdeauna iesi mai puternica.Yasmin again.

Nicoll, sanatate la fete!sa scapati de scapat kk moale

Mergi la inceput