Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i!
Va poftesc la -luta de weekend... poftiti, poftiti! , , , ... ce doriti .
Laura, Yasmari, multumesc de incurajari si suport & .
Laura, mult succes cu dansul sthrumphilor! Sa gasesti pana la urma un loc unde sa le placa si sa invete dansuri ! O si un dulce, ca sa uitati cat mai repede esecul precedent.
Yasmari, servici usor azi (sa treaca ziua repede ), distractie placuta la viitoarele seri de salsa si dulce Yasminei, ajutorul mamei la scris si trimis mesaje pe forum .
Nicoll, tre'sa fie deja in vie ... deci, mult spor la cules de struguri ii dorim .
la toate mamicile si s-aveti un weekend frumos si relaxant!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Fetele in seara asta doar va !Va spun sincer ca sunt "paralizata" (Doamne fereste) de spate si ma pregatesc sa spal mandrele.Offf cum oi reusi sa mai stau aplecata...
Daca nu reusesc sa mai intru in seara asta,maine revin cu mai multe vorbe.Acum am capitulat.
Plec nu inainte de a va pofti la must si struguri albi si negri pe alese!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Buna dimineata doamne,zane si cavaleri!Va asteptam la o ,o cacao cu lapte,ceai sau ce altceva mai doriti!
In dimineata asta sunt si mai amortita mai fetelor.Ma doare fiecare particica de corp.Si in ciuda a tot,daca nu va ploua,azi mi-am propus sa mergem la circ de la 17.
Laura pe de o parte o inteleg pe Bianca.Ea se astepta la rochite frumoase,de gala si cand colo imbracati de un simplu antrenament..Chiar ma gandesc care o fi fost primul gand in capsorul balai cand a vazut ce gaseste acolo?Iar daca lui Robert i-a placut,poate maergand va continua si pregatirea fizica se va pune la punct.
Yasmari deci si la voi se presteaza sambata.Si zi practici salsa?Bine doamna,te asteptam cu marturisiri complete cand crezi ca esti pregatita.si si pt tine si pt fata!
Cryna te-ai prins ca eram pe randul de vie
Acum fug sa le dau la fete papa,vb mai tarziu!
MMN
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!O zi usoara(ca la noi nu pot zice frumoasa,burniteaza si e inchis de zici ca-i noapte) si o saptamana excelenta!Haideti fuga la o
Aseara am fost la circ,dar mie una nu mi-a placut.Am dat o carca de bani si in afra de ceva jonglerii si acrobatii mare lucru nu am vazut.La capitolul animale acvatice(asta era tema circului) nu prea am vazut mare lucru.Cativa serpi,crocodili cu care s-au plimbat printre scaune si o parada de cateva minute cu porcusor de guineea,hipopotam si pinguini.Mai mult si mai ieftin vedeam la zoo,dar fetelor le-a placut.Asta dupa ce ne-am obisnuit,caci la inceput Stefi a plans ca vrea acasa in mom in care s-a stins lumina si a inceput muzica.
Cam atat pt prima ora,merg la treaba si va astept sa ne spuneti ce mai faceti.
MMN
Tethys spune:
'Neata si de la mine mamici de -e si -i!
Multam de cafea Nicoll si dam ca sa treaca dezamagirea avuta la circ. Mno, macar fetele au fost cat de cat incantate, nu? Bun si atat .
La noi ploua ... e frig si urat... dar, am dus poznasul la gradi, ca azi au si engleza si teatru... maine avem liber , educatoarea merge la o sedinta, ca e si directoare ... iar, pt. poimaine, a ramas sa ne anunte daca e liber sau nu, de Sf. Paraschiva...
Mno, cam atat de la mine ... la toate si va doresc o zi minunata si o saptamana buna!
nicoll_mada spune:
Cryna zi asa,mai faceti rost de o zi libera Las ca pe vremea asta nici nu-ti vine sa iesi din casa.La noi nu poti zice ca e ploaie,e o burnita din aia marunta,pe care cred ca o simti cu adevarat abia cand stai mai mult pe afara.
Azi am circulat putin prin oras,am luat pantofi la fete,mici cumparaturi si ...am simtit putin.
Va pup,o seara buna si poate maine,marti,13,reusim sa ne adunam mai multe.
MMN
valcampan spune:
Hai buna seara fetelor sau ar trebui sa scriu noapte buna deja e aproape miezul noptii. Acum am simtit un pic de nevoie sa va scriu pentru ca sunt nacajita,nacajita . Sunt acasa in urma unei demisii pe care eu am solicitat-o (practic mi-am luat geanta si am plecat desi nu imi sta in caracter sa nu las loc de vorba buna pe oriunde am lucrat). Am trecut prin 2 luni de cosmar cu o patroana romanca afurisita rau. Tipa si urla mereu vesnic nemultumita, vesnic cu senzatia ca toti o insala si vor sa profite de ea iar pentru cei care stiu ce inseamna sa lucrezi in domeniul financiar contabil asta nu era un mediu de lucru normal. Plus injurii si dracuieli la tot pasul. Asa ca acum somez pe acasa sunt disperata imi fac calcule de bani gen cit pot cheltui sa imi ajunga pe termen mai lung. E o perioada grea, eu tot aplic pe diverse siteuri de joburi dar telefonul nu suna. Am apelat si la prietene, cunostinte, nimeni si nimic asa ca astept disperata sa vina sarbatorile si eu sa nu am ce ii cumpara copilului. In fine nu vreau sa intru in mai multe detalii. Am avut acum examenul de final pentru experti contabili duminica pe 11 am avut proba scrisa iar pe 18 oct urmeaza sa dau proba orala de care imi este mai mare frica. Sunt 5 materii multe intrebari care pot fi subiecte si nici cind eram studenta nu mi=a placut aceasta examinare orala penrtu ca de fel sunt emotiva si am senzatia ca voi uita tot. Va scriu duminica sa va spun ce am facut eu vad ca am scris numai de mine acum imi dau seama.
David e mai bine acum pentru ca a trecut din raceala in raceala de cind a inceput gradinita si a slabit ca un ogar, e piele si os acum. Am intrebat=o pe educatoare citi copii sunt raciti acum pentru ca nu stiu ce sa mai fac la care ea mi=a spus sincera sunt 23 copii raciti din 38 citi sunt in clasa. Deci nu ma mai mira dar daca acum sunt atitia raciti ce va fi la iarna??? Ca veni vorba de iarna de miercuri se raceste peste tot asa ca vom trece la paltoane groase adio toamna cred ca pot sa spun. In rest e ok, eu am ramas aceiasi mamica iubita de fiul ei, rasfatata cu declaratii de dragoste, mai vine cu cite o papadie in minuta si imi spune ca e pentru tine mami. A venit si cu buline rosii acasa, bulina rosie inseamna ca a fost atent la clasa si a facut toate activitatile foarte bine.A devenit preferatul doamnelor de la gradi si nu mai mir caci asta este talentul lui David de a sti sa se faca placut oricui asa a fost de mic si asa va fi mereu cred. O sa=i prinda bine ma gindesc ca o sa aibe multi prieteni si prietene. Apropo de prietene,aseara mi=a spus vecina mea ca David a pupat=o pe fetita ei, fetita care este mai mare decit David cu 2 ani. S=au intilnit in lift cu mama mea cind veneau de la gradi si David a prins-o cu mainile de fata si a pupat-o. Am ramas masca iar vecina mea ridea e prima data cind aud asa ceva si nu stiam cum sa reactionez. M=a salvat vecina cu risul ei am inceput si eu sa zimbesc.
Ma retrag la somn si eu sper sa considerati acest mesaj un raspuns la apel ok ? Pupacesc pe toti copilasii si vorba lui nicoll mai lasa-ti doua trei rinduri pe aici din cind in cind.
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
nicoll_mada spune:
Buna dimineata fetle!Haideti sa bem o caci apoi ma apuc de treaba si nu mai am timp decat in fuga sa trag un ochi.
Vali si o calda.Stai linistita,de aceea suntem aici o mana de femei sa putem vorbi si sa ne sustinem una pe cealalta.
Te inteleg perfect ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu stresant,in mare si la mine sunt aceleasi coordonate.Doar ca patron este un barbat.Norocul meu este ca nu-l bag in seama,urla,zbiara dar pe mine ma lasa rece.E drept ca nu o face la mine,dar o stare de tensiune tot induce.Imi pare rau sincer ca treci prin momentele astea si tin pumnii stransi pentru proba orala.Sigur va fi bine,hai,capul sus,tu esti o invingatoare.
Dam si lui David cel iubitor si atent in clasa si imi doresc sa aveti mereu aceasta relatie calda!
Azi nu am prea multe de spus.Doar ca aseara am privit cu coada ochiului cum fetele mele se jucau dea mama si copilul.Codri era mama,Stefi copilul,Si repetau ele cam tot ce fac eu dimineata cu Codri la gradi.Erau asa de serioase si se jucau asa frumos...
Gata,va pe toate si o zi buna va doresc!
MMN
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Off, Vali, tare rau imi pare ca treci prin toate astea. Iti tin pumnii strans, strans sa treci bine peste examene si sa gasesti repede un loc de munca bun. Nu dispera! Ai pentru ce sa lupti si sunt sigura ca o sa iasa bine pana la urma. Pupa nazdravanul iubacios si din partea noastra.
Noi suntem ok. Amadoi au cate un pic de muci (Rares mai tare) si Rares a tusit asnoapte vreo jumatate de ora. Le dau Plantusin, vitamina C si am inceput de duminica o cura de Imunogrip Junior. Azi vreau sa le iau si niste Cavit Junior. Incepusera ei cu un pic de muci de vineri, iar duminica am fost la un loc de joaca, la petrecerea unui prieten de-al lor si au trasnpirat f, tare acolo, au sarit, s-au agitat. Cred ca de acolo au mai agatat vreaun virusel.
Diana daca nu mai intri sa scrii din cauza intrebarilor mele, imi ceer scuze si retrag ce am intrebat! Mai zi-ne de Glad ! Sunt bine copii? Cum merge cu gradinita?
Nicoll, Cryna pragtiti-va sa mergeti la scoala saptamana asta, nu mai chiuliti! Multumim de tratatiile pe care ni le dati in fiecare dimineata.
O zi buna! fug ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Valy, off, ce de-a patanii ... dulce, dulce si o calda si de la mine, ca sa treaca toate supararile si mult succes la examene si gasitul altui job! O sa fie totul bine pana la urma, ai sa vezi .
Felicitari lui David pt. bulinutele achizitionate pana acum, la cat mai multe ... si, s-aveti parte mereu de cat mai multa iubareala !!! la amandoi si numai bine!
Nicoll, -am mandrutele tale imitatoare ... imi imaginez ce "spectacol" avusi tu, vazandu-le jucandu-se asa . Servici usor azi .
Laura, multa sanatate la shtrumphi, sa nu fie nimic grav , doar o banala raceala !
Si, da... azi tre'sa ajung si pe la cursuri ...
Noi, suntem bine. Robert se tot miauna si se gudura pe langa mine ... abia de am reusit sa-mi beau cafeaua ... ca, azi are liber de la gradi... si, cred c-o sa stea mai mult prin casa, ca afara e urat tare , frig, innourat, sta sa ploaie... si ieri a plouat si-s numai balti pe jos ... mno, ... asta e... 'om vedea noi ce mai facem si azi...
la toate si o zi cat mai buna!