Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 3
Ica 1975 spune:
Nicoll, trimte-mi pe PM e-mailul tau si iti timit cateva pozici, si desigur invitatia este deschisa ptr oricine este interesat/a
Laura, sunt de acord, atat ii lipseste sist romanesc, ptr ca crede-ma daca ar avea si asta ar bate la fund sist de aici si oricum, cu cat are (este) in prezent eu tot consider c-o face uite copii veniti aici din Rom sar o clasa mai sus, deci termina mai repede cu 1 an-2 decat daca ar fi ramas in Rom si asta in clase f bune Oricum, ceea ce spui tu ca fac puii tai la gradi suna f interesant, noi n-avem asa ceva, niste mici incercari, atat Uite, aici copii sunt indemnati sa scrie cu creionul, sa stearga daca grasesc, scriu amestecat litere mari cu mic si litere de tipar cu litere de mana, si cica e ok ... Daca gasesti un centru de gym eu zic s-o duci pe Bianca, nu cred ca fac performanta la varsta lor, insa e vorba de socializare, dezv aptitudinilor, si a increderii in ei. C trebuie sa ramana singura la gimnastica, pe tati il dau afara ca si pe restul de copii, si nu spun ce mandra e ca a ramas singura la gimnastica si tati a plecat la cumparaturi
Cryna, cum e cu scoala?
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Tethys spune:
'Neata mamici de -i si -e! Mi-am lasat poznasul la gradi iar, amu stau la ... si am zis sa va invit si pe voi la o cana mare de ... poftiti va rog !!!
Nicoll, mami... ieri nu fu nici un soi de ocazie speciala dar, zisai io sa innseninez un pic ziua , ca ma asteptam la peripetii si am incercat sa incep ziua cu dreptul ... dar, nu prea se putu ... chipurile, in Copou am terminat de rezolvat, cu chiu cu vai dar, mai am pana termin... s-a prelungit rezolvarea lor pana pe joi incolo ... mno, asta e... mai stau cu oleaca de stress si amaraciune... dupa ce-oi termina voi lasa timpul sa le stearga si pe astea ...
Am preluat ieri confirmarile fetelor si le-am trecut in listuta si pe mitub si aprilie1976 - bine ati venit fetelor si va asteptam la povesti ... dar, nu am apucat sa scriu si vreo ceva ca, calculatorul meu facea figuri si a trebuit sa intre frate-miu in el sa-l desfaca si sa-l doftoriceasca ... nici amu nu merge net-ul prea bine ca mi-a facut programul de antivirus niste harababuri pe aici si mi-a cam dat peste cap unele programe ... acum intru cu Opera ca, Internet Explorerul ii vraiste si mi-a descarcat frate-miu Opera... mno, nu-i prima data cand programul antivirus (e un Kaspersky) isi face de cap ... a patit-o si frate-miu cu el... dar, na trebuie si un antivirus... asta e... eh, le-om rezolva pan'la urma si pe astea...
la toate trei gagicile .
Laura, multam . Sper sa si stau pe aici... sa nu mai fie nevoie sa dispar... mult spor la facut poale-n brau . -am sthrumphii si nu numai...
Bogdana, mult succes Cristinei la gradi si Mirunei la scoala , ma bucur ca sunteti bine si... mey, io cand m-am uitat la semnatura ta m-am confuzat si speriat oleaca ... Cristina are 2-3 luni?
Yasmari, mult spor la treburi .
Ica, felicitari Christinei pt. reusita de la gimnastica . Ce mai, are mama domnisoara mare . Si... pe la scoala inca n-am reusit sa mai ajung ... mi-am luat orarul dar, ieri n-am putut merge si nici maine nu reusesc sa ma duc... pana nu termin cu rezolvatul problemelor ... si, deja ma cam crizez ca-s an terminal si io n-am apucat sa fac nik pt. lucrarea de dizertatie ... hmmmhhh, voi vedea eu cum voi reusi sa ma urnesc si cu astea si anul asta ... sper sa fie bine si sa termin masterul cu bine, totusi ...
Cam atat momentan... de la mine... va pe toate si va doresc o zi minunata!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
'Neata buna fetle!Cryna multumiri de cafeluta,azi beau cu butoaiele...Azi noapte pe la 2 faceam baie caci pitica a de a trebuit sa schimbam lenjerie,pijamale si facut de baie...A venit aseara pachet de la sora mea din Italia si le-a pus la dulciuri sa-si puna si in cap.Si au papat destul de mult dupa parerea mea,iar combinat cu tusea care inca ne chinuie a facut ca pe la 1 sa se trezeasca si sa zica "mami m-am udat".Eu am crezut ca a facut pe ea si cand aprind lumina vad ca a vomat.Am luat-o,am schimbat-o si am incercat sa o adorm.Ea mititica zicea ca o doare in gat.Probabil ca ii venea sa mai vomite,lucru pe care l-a facut in reprize si cantitativ.Intr-un final s-a linistit,am schimbat-o in timpul asta de 3 ori caci nu aveam de unde sa stiu ca va mai voma si nu se suporta asa,normal.Am si sunat dr dimineata asta si le-am programat pt dupa amiaza ca eu nu mai reusesc sa scap de tusea ce le chinuie.
Mno...cam asta despre noi,acum sa si raspundem fetelor.
Yasmari "parol madam" ca-mi era dor de scrisul tau,de felul tau de a fi.Ei...probleme urgent vor fi mereu,uite io dau sa ai spor sa le rezolvati si-ti multumim ca-ti faci timp si pt noi.Si draga mea,memoria mea este selectiva,retine ce-i face placere,ce nu dileste automat,de ce sa-mi fac rau?E un fel de autoprotectie a mea.Ce nu-mi face bine,out.Cat despre pupicul cald si duios il primim cu mare drag,dar la par trage-i o vopsea daca tu crezi de cuviinta.Pupa fata ca noi va pupam pe amandoua!
Ica imediat trimite fata PM,multumesc tare mult!Cat despre invatamantul romanesc in general este cunoscut faptul ca este performant.Pacat ca nu avem si dotari la nivelul capacitatilor si este drept ca si la noi este ca intr-o padure unde exista si uscaturi.Sau poate ma incadrez eu in categoria celor cu prea multe asteptari de la cadrele didactice.
Eu una cat am profesat in domeniu,am facut-o cu sufletul.Cand am simtit ca financiar nu mai pot,decat sa-mi bat joc de meserie am preferat sa renunt.Si acum ma gandesc ca pt copii in general am gresit,dar...
Crynut iubita tin pumnii sa rezolvi totul cat de repede se poate.Ieri vreau sa-ti spun ca ma cam uitam ciudat cand vedeam pe bbdeiuie-august doar.Ma gandeam ca daca nici azi nu apari,dau cu tel dupa tine.Aseara chiar am vrut sa-ti scriu PM dupa ce am scris la "pestisori" dar mi-a cazut netulHi,hi nici eu nu am ajuns la scoala deocamdata,sper sa o pot face maine.E drept ca la mine este doar primul an.Hai,stim ca esti fata descurcareata si in ciuda a tot vei termina in timpul necesar lucrarea de dizertatie.
Acum gata,merg la treaba,va
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
mitub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 [... mey, io cand m-am uitat la semnatura ta m-am confuzat si speriat oleaca ... Cristina are 2-3 luni? |
Hihihi.... hai sa-ti zic de unde vine...
semnatura automat are link la petrecerea de 1 an.... no comment!
si cum nu mai stiu s-o schimb, am scris de mana... asta e!
La noi, greva la gradinita dar nu si la scoala, iar azi nici, nici.
Miruna este cred la singura scoala din Bucuresti unde s-a invatat...
Cat despre poze, nu promit dar o sa incerc
Iar sunt in criza de timp, am de facut o propunere de proiect pana luni, ceva complet nou dar e vorba de bani multi la mijloc (6 zerouri in EURO) si trebe scris cu muuulta grija.
va pup, spor la treaba,
Bogdana
PS Poate ma ajuta careva sa-mi schimb semnatura
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
nicoll_mada spune:
Bogdana tin pumnii sa iasa bine proiectul,intr-adevar muuulti baaani.Macar de s-ar intoarce si catre tine o parte cat de mica,mica,micaSi zi asa,la Miru s-a invatat.Mai,daca asa au hotarat cadrele,eu le respect,indiferent care le-au fost considerentele.
Si daca tot am asteptat atat sa avem vesti despre voi,sigur asteptam finalizarea proiectului cu bine,sa ne pui si noua pozute.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
mitub spune:
mmm Nicoll...
faima si gloria ma vor acoperi
De statuie nici nu mai vorbesc!
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
Tethys spune:
Nicoll, multa sanatate zanelor tale ! Mult succes la doctor ! Naspa rau cu dulciurile astea . Si io mai patesc asa cand mai trimit surorile cate vreun pachet... tre'sa-l tin din scurt rau de tot pe Robert, ca una-doua e la frigider ... si, de multe ori mai si arunc din ele ca se strica in frigider... noi, adultii nu prea mancam, mai putin... si, cam degeaba le-am zis surorilor sa nu mai trimita dulciuri ... eh, asta e ... momentan e liniste si pace in privinta asta ... Multa sanatate inca o data si sa ai servici usor azi , ca sa te poti trezi din zombiraiala !
Bogdana, pai intri la profil personal - editeaza profil - la semnatura... sunt niste "+" -suri pe acolo unde trebuie sa intri, ceva cu "mai multe date personale" parca... stergi ce ai acolo si scrii ce trebuie, ce vrei tu... numa'sa fii atenta sa scrii corect, si nu 25.07.2009 cum ai scris ieri ... eh, se mai intampla ... Muuuuult succes cu proiectul .
Hai ca de amu... pe la treburi ... acus' dupa Robert... etc.,... v-am -at pe toate si s-aveti o zi buna in continuare!
mitub spune:
Sarumana!
Gata, m-am conformat si actualizat cu semnatura...
Auziti, voi lucrati cu copilasii in fiecare zi? Ca eu am inceput un program dar nu resusec de 3 zile sa ma tin de el, asa ca aseara era taaare bosumflata Cristina ca ea "n-a facut teme"
Bogdana, mamica de Cristina -nazdrana maricica si Miruna -domnisoara cea fitoasa
Tethys spune:
Aparui si io oleaca ...
Nicoll, asteptam vesti de la vizita medicala ... sa ne spui ce fac mandrele, cum o mai duc... multa sanatate in continuare .
Bogdana, noi nu prea facem "teme pt. acasa", in general... dar, mai desenam, mai invatam poezioare, cantecele, etc., una-alta, fara sa avem un program propriu-zis de lucru... de exemplu, el stia deja sa numere pana la 10 cand a mers prima oara la gradi - anul trecut, deci ... Insa, parerea mea e ca, acum e la varsta jocurilor si are activitate la gradi cu program... deci, n-are rost sa faca program si la gradi si acasa, ca la scoala , cand se dau teme elevilor pt. acasa... desi, cand i-a dat d-na desenul de terminat acasa era destul de incantat ca are "tema pt. acasa" si am stat cam tot weekendul sa coloram ... daca ar fi fost dupa el, ar fi colorat toata carticica de la gradi acasa dar, l-am oprit eu si i-am dat carticelele lui "de casa" sa le coloreze... ce e de facut la gradi se face la gradi si gata ... acasa nu consider ca e nevoie de ceva strict , doar asa din cand in cand ... eventual, repetat ce face la gradi, sa se vada daca a inteles, explicat din nou, in alt mod, etc.,... mno, e doar parera mea ... probabil fetele au alte pareri ... caci, am vazut/observat si mame care fac program strict de lucru si acasa cu copilasii, invatandu-i chiar sa scrie de pe acum ... mno, e treaba lor ... fiecare cum doreste, cum considera ca e mai bine pt. copilul sau... si, bineinteles, copilului trebuie sa-i si placa sa faca ... Io, consider ca este timp pt. de toate, fiecare varsta cu etapa ei specifica , daca intelegi ce vreau io sa zic ...
PS - scuze ca-ti atrag din nou atentia , dar tot trebuie sa intri la semnatura sa corectezi, din nou - ai scris "nazdrana" in loc de "nazdravana" ... fusesi cam grabita, nu?
la toate si o dupa-amiaza si o seara cat mai placuta!
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Ce mai ziceti? Ce mai faceti? Haideti la o -luta, un , un ! Ce doriti .
Io, mi-am lasat poznasul la gradi, amu savurez cafeaua si p'orma o iau din loc la batut drumurile in terminarea rezolvatului de probleme... poate, poate 'oi ajunge si pe la cursuri azi ... hmmmhhh... Voi ce mai faceti? Va asteptam la povesti ...
Va pe toate si va doresc o zi minunata!