Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Hai ca dau eu cafeaua, ca vad ca fetele astea studioase nu mai au timp .

Noi suntem bine. Aseara am agatat si aikido in cui , nu a mai vrut Rares. A zis ca vrea, am mers, a intrat in sala, apoi cand a venit profesorul si le=a zis sa se alinieze, a venit la mine pe banca si a zis ca sta acolo sa se uite, ca e prea greu. No, ce sa=i zic?! Daca e prea greu . Mai incercam la anul. Adevarul e ca am urmarit o parte din antrenament si sunt si miscari, sarituri care nu prea au cum sa le faca ei, la 4 ani.

Yasmari, duky unde ati disparut? Mai dati un semn!

Feteleeee, ati vazut cu ce poza frumoasa participam la concursul Klorane? (acum am fost subtila, da?!) Nu-i asa ca am merita un vot?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vad ca nimeni nu mai misca pe aici. Sa aveti o zi frumoasa si un we asa cum vi-l doriti!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata mamici de -e si de -i! Chiar daca-i aproape amiaza... io va las o -luta!!! Poftiti va rog: , , , , ...

Valy, felicitari pt. nepotel si multumim frumos de poze .

Bogdana, felicitari pt. terminatul proiectelor cu bine si mult succes in continuare la amandoua zanele tale la gradi si la scoala .

Lulu, si de la mine. Numai bine si voua .

Laura, multumim pt. tratatiile de ieri si alaltaieri si felicitari, chiar daca-s cam intarziate , pt. celebrarea celor 8 ani de mariaj . La cat mai multi !!! Pacat de aikido-ul lui Rares dar, cum zici si tu, poate la anul ...

Nicoll, votai si azi pisicuta... ieri era saracuta in spital... servici usor sa ai si bafta la facultate . Azi, parca ai cursuri, nu?

Cat despre noi... suntem sub tratament... Robert are faringita, amigdalitele puroiete... acum a inceput si sa tuseasca, sa-i curga nasul... desi avem tratament de la d-na doctor pt. gatut dar, vaz ca o ia si pe mucit si tusit ... plus ca, luai si io raceala... am o durere de cap si un nas infundat, urechi infundate, tuse, raguseala... hmmmhhh...
Iar, cu studiul nu stau deloc roz ... mno, ...

Cam atat de la mine... la toate mamicile si s-aveti un weekend frumos!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Pupam virtual cei 2 raciti Cryna si Rares , asa de la distanta sa nu luam si noi , insanatosire grabnica va uram.
Laura votat sutei pe primul loc sa va mentineti tot asa !
Si pisicuta am votat.
Cit despre noi nimic nou, David la fel de vorbaret si plin de energie, eu satula de stat acasa, nu imi prieste deloc, e aiurea. Urmeaza o noua saptamina sper sa fie frumoasa mai buna decit vremea de afara.
Si pentru ca azi e 1 noiembrie e musai sa va spun ca azi ar fi trebuit ca parintii mei sa sarbatoreasca 25 ani de casnicie, din pacate tata a plecat dintre noi in urma cu 5 ani.Am fi facut o strasnica petrecere ceva gen surpirza pregatita pe ascuns impreuna cu sora mea , asa visam ca o sa fie.
Iar in curind, pe 4 noiembrie ar fi trebuit sa fie iar un motiv de sarbatoare asa cum a fost anul trecut dar din pacate nu se mai e cazul... gata ... vorbesc in dodii, ma prostesc stand acasa zau.
Anyway sper ca ati scapat de duhul vrajitoarelor si ati petrecut frum os in acest sf de saptamina.
Mai revin, pupici tuturor.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

'Neata mamici de -i si de -e! Poftiti la -luta de inceput de saptamana!!! Poftiti, poftiti... , , , , , ...

Valy, multumim fain pt. urari. Noi, suntem deja ceva mai bine cu sanatatea ... si, o sa fim si mai bine, ca suntem in vacanta de 1 saptamana, ca toti copilasii de altfel, nu? E vacanta amu ... avem timp berechet de doftoricit si revenit...
Hi, hi, hi... nu e prima data si nici nu esti prima care il confunzeaza pe Robert cu Rares al Laurei, si viceversa (pe Rares al ei cu Robert al meu )... hi, hi, hi... .
Si, iti dam dulce, dulce si o calda, calda, ca sa treaca toate supararile !

Votat pisicuta. Nicoll, mami pe unde esti? Sper ca nu s-a intamplat nimic grav ci e doar mult de munca .

la toate mamicile & o zi buna & un inceput de saptamana foarte bun & o saptamana extraordinara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!!Ete ca-mi facui si eu aparitia!Haideti la o Vreau sa va spun ca ma chinuie o raceala,acum sunt muuult mai bine,de nu am fost in stare nici capul sa mi-l tin ridicat.Iar ieri nu am avut net de loc acasa.M-am certat cu aia de la romtelecom de la care am net,dar de pomanaCica sa astept depasarea echipei.Pai bine frate si intre timp?!?Platesc abonament ca fraiera...
Si sa nu va spun ca am avut si ambele fete cu febra.Intai Codri,joi seara a facut peste 39,sambata si Stefi.Acum sunt mai bine amandoua,noroc ca dr ne-a dat si pt pitica antibiotic,a zis ca sigur va face si ea.
Am intrat acum la prima ora sa va spun ce si cum,iar mai tarziu recuperarea celor scrise de voi.Cum nu am fost in stare de prea multe zilele trecute am ceva de treaba pe la birou.Va ,vb mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, muuulta sanatate la toata gasca de gagici & !!! Alora de la Romtelecom le trebe o ... ntzztzz, ntzztzz...
Servici cat mai usor sa ai !

Gata. Ma reintorc la trebile mele de amu ... ... &

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cryna, ma bucur ca Robert e mai bine. si rares e ok, dar a inceput Bianca de vineri cu tuse si muci. Oricum, nu mult si fara febra, fara complicatii. Ai fost la cursuri?

Vali te imbratisam strans, strans. Imi imaginez cat de greu iti este zilele astea. Strangeti puiul in brate si mai mergi mai departe, cu fruntea sus, pentru el. Bafta la gasit job saptamana asta!

Nicoll sanatate multa la toata familia! Imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sper sa va puneti repede pe picioare.

Copii mei sunt la mama mea, la Dorohoi. In mod normal, i-as fi trimis la gradi si in vacanta, dar e inchisa 2 zile pt dezinfectie/dezinsectie. Apoi de miercuri e deschisa, dar copilasii care vin trebuie sa aduca mancare de acasa, pt ca fac niste lucrari la bucatarie. Noroc cu mama mea, care ma ajuta de fiecare data cand am nevoie. Si ea si tata lucreaza, dar mama are un servici mai lejer, la 1oo m de casa si ii mai ia cu ea, mai sta tata cu ei (e profesor si are un nr limitat de ore pe zi). Rares a ramas foarte incantat, abia ne-a pupat in fuga cand am zis ca plecam, avea treaba cu bunicu cu niste lemne pt foc . Bianca s-a cam suparat, am lasat-o plangand, dar s-a linistit si ea repede dupa plecarea noastra. Ei ii place acolo si ar fi stat, nu avea probleme cu asta, ci cu plecarea mea. Vroia sa stau si eu cu ea. Sambata dimineata mergem la ai, sarbatorim acolo pe cei 2 Mihaita din familie (eu si Rares), mai ales ca pe 8 e hram la ai mei acasa. Deci e rost de distractie!

O saptamana buna, plina de sanatate si realizari frumoase sa aveti!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna sanatate multa si voua!Noroc cu vacanta acum.La noi in ceea ce priveste fetele sigur se trage de la gradi.La dr inaintea nostra era o alta colega a ei cu aceleasi simptome.
Laura zi asa,gata cu aikido.Ei,poate cand vor mai creste se va schimba situatia.Distractie placuta copiilor la Dorohoi si am votat!
Vali sa treaca mai usor perioada asta.Suntem aici langa tine. si baiatul si mamica!
Mey,sa nu uitati sa ne votati,plssss
http://www.tamagochi.ro/pet-pissypam

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Hai sa iau si io o mica pauza , pana una alta...

Laura, ma bucur ca si Rares e bine. Multa sanatate Biancai . Distractie multa copiilor la bunici si sa aveti un superparty sambata .
Pe la cursuri am reusit sa ajung dar... nu vin profii amu ... eh, ... maine am iar cursuri... m'oi duce, na... ca trebe... mai rau e cu partialele, ca n-am reusit sa-mi fac rost de materiale ... mno, ...

Nicoll, si Robert cred ca tot de la gradi a luat ... in fine... ... multa sanatate .

Si io... votat tot la toate ... succes la toate !

Gata... iara... sa vaz de poalele mele-n brau ... si de borsuletul de fasole... mai revin printre picaturi... daca nu, diseara ...
la toate. O zi buna.

Mergi la inceput