Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 13
nicoll_mada spune:
Cred ca e cam ora la care sa va invit la ceai,cioco calda sau ce vreti voi.Eu parca as bea o ,ca se cheama ca sunt tot in recuperari...de somn.Am prestat un somn de dupa amiaza,de apropae 3 ore.Pfiii de cand nu am mai prins asa ceva.
Acum sa calc putin si sa spal fetele.Dupa care iar la meci,ca de e derby si joaca tot Steaua mea.
Va pup!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
valcampan spune:
Buna seara ! Am lenevit mai toata ziua pentru ieri am avut avut o zi plina de emotii si am sarbatorit cu totii crestinarea celui mai "proaspat" nepotel , al doilea baietel al sorei mele Mihai Alexandru Gabriel. Am adaugat pozele intr-un nou album pe care va invit sa=l vizionati ( minune mare intr-o poza am acceptat sa apar si eu, poza e facuta de mama mea).Adresa este http://community.webshots.com/user/valydavid .
Cit despre job nimic nou sub soare dar chiar nu mai vreau sa mai vorbesc despre asta sunt obosita de intrebarile gen 'cum Vali tu care ai invatat atit cu experianta ta si nu ai gasit nimic?' aseara la petrecerea de botez mai aveam un pic si explodam , mi se tot cereau explicatii.
Mai revin maine sa hranesc o pisica
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
nicoll_mada spune:
Vali sa iti traiasca nepotelul,sa creasca mare si sanatos si sa aiba parte de mult noroc in viata!L-aaaaaam admirat pe David alaturi de verii lui,dar sa sti ca nu ai de ce sa fugi de poze,esti forogenica,parerea mea.
Multumim de vot,asa,noi asteptam!
Acum va pe toti si va dorim o noapte linistita,mergem la
MMN
nicoll_mada spune:
'Neata mamici de cavaleri si zane!Sa aveti o saptamana cat mai buna!
Transmitem La Multi Ani,sanatate si numai impliniri tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua numelui!!!
Va astept la si ceva de rontatit langa ea !
Azi sunt plina de energie,m-am odihnit in week recuperamn oboseala celor doua nopti mai mult pierdute.Fetele sunt bine,Codri la gradinita,Stefi acasa cu mama.
Va astept pe aici,mai schimbam cateva vorbe,
Si va rugam sa nu uitati sa ne votati
www.tamagochi.ro/pet-pissypam
MMN
mitub spune:
Dragele mele,
Am revenit!
Iata ca am mai supravietutit unei depuneri de proiecte, acuma sa speram ca va fi si finantat...
Intre timp, am avut-o pe Cristina bolnavioara, febra de acum 2 spatamani luni, pana joi am sperat sa-si revina numai cu antitermice si de joi a fost pe antibiotic 5 zile. asa ca a lipsit apropae 2 saptamani de la gradinita, nici nu mai stim cu ce se mananca. Cum nu mai am nici bona, a stat cu cine-a apucat (soacra la mine, soacra la ea, bunica mea samd)
acum, despre teme, ma refer la carti/caiete cu specific varstei, de tipul:
Invata cu Albinuta Maia
Activitati prescolari 4-5 ani
Caiete tip gradinita
Jocuri on-line cu tinta precisa (invatarea numerelor, adunari simple, litere etc)
Eu ma straduiesc sa lucrez cu ea, dar recunosc ca timpul alocat este mult mai putin decat pentru Miruna, unde trebuie sa verificam temele, sa lucram suplimentar etc. Am noroc ca se lipeste automat si de Cristina, la engleza m-a uimit cate a prins din zbor.
Pupici,
Bogdana
lulu75 spune:
Va doresc o saptamana plina de bucurii!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
nicoll_mada spune:
Buna dimineata si va astept la o ,tre sa va povestesc ce am patit azi dimineata.
dar mai intai sa pe Cristina a Bogdanei .Ma bucur ca acum sunteti bine.Fata va recupera la gradi,nu-ti face griji.Se pare ca sunt foarte atrasi de limba straina.Si Codri e pe faza la engleza.Ii place mult.Iubita si ei au caiete speciale la gradi,am luat si acasa un rand,dar...nici eu nu prea am timp sa lucram.Oricum imi zicea educatoarea ca nu e cazul,ei fac acolo destul.
Felicitari si tie pt proiecte,acum tinem pumnii pentru finantare. toate fetele!
Luminita si noi va dorim o saptamana buna,multumim!
Cryna ce faci iubita,sunteti bine?
Iar acum sa va spun ce am patit.
Azi am vazut si eu ca e marti...veneam spre fabrica si la un moment dat mi se pare ca as calca in gol.Ei...o "gropita",gandesc.Pun si al doilea pas si...tot gol.Cand ma uit in spate tocul meu de 7 cm era "cazut la datorie".Nu vreti sa stiti ca acum sunt cu un picior incaltata si unul descaltata.Am vrut sa-l lipesc cu super glue,dar e de plastic si desi intra in gaura in care era(e din cel cui) nu se lipeste...L-a luat femeia de serviciu si a mers acasa,paote poate sotul dansii sa faca ceva.
Cam atat pt moment,daor va mai rugam sa ne votati daca prindeti un mom liber
www.tamagochi.ro/pet-pissypam
MMN
Laura25 spune:
Neata!
Nicoll, eu zic sa imprumuti niste papuci pana acasa. Nasol moment. Esti si in fusta, eventual? Pne mana si mia da-i niste energie, niste distractie ceva la matza aia a voastra, ca e cu nivelul cam scazut .
Bogdana, avand pe Miruna la scoala, e normal sa aveti program de lectii si Cristina sa vrea si ea sa faca precum sora ei. Eu nu stiu ce stil au educatoarele la gradi, ca fac cate o pagina dintr=un caiet de ala intr-o zi (bine, nu fac numai asta, normal). Eu le-am luat cateva caiete din alea, se pun amandoi la frunzarit paginile, m aintreba ce trebuie sa faca acolo, numesc ce e de numit, incercuiesc, coloreaza imediat si intr=o jumate de ora imi dau gata un caiet intreg. Ceea ce ma face sa cred ca muncesc destul de mult educatoarele cu ei. Mai coloreaza, picteaza (le scot la imprimanta desene luate de pe net), 'plastineaza', fac ei desene (acum sunt la faca cu desenat 'casa si familia mea', flori, copaci... din astea).
Puzzeluri nu mai vor sa faca de ceva timp, doar daca gasesc pe site-uri de jocuri pt copii desenul in contur in spate si ei sa ia fiecare piesa de puzzel sa o puna la locul ei.
Le mai cumpar reviste (Winnie, barbie, rory, thomas etc) care au tot felul de jocuri in ele. Le plac cel mai mult alea cu labirinturi si sa gaseasca diferentele, sa numere diverse obiecte care sunt intrebati daca apar in desen.
Acum mai sunt curiosi legat de literele de tipar. Ma pun sa le scriu numele lor sau alte cuvinte simple (mama, tata, apa) si ei scriu desupt. Sau ne mai jucam (de obicei cand mergem cu masina drum mai lung) ceva de genul 'spune un cuvant care incepe cu litera ...', sau "ghicitori", cum ar fi "ma gandesc la un animal care are coarne, mananca iarba si da lapte" / "ma gandesc la un obiect care ....". si invrsam rolurile, odata spun eu ghicitoarea, odata spune unul din ei si ceilalti trebuie sa ghiceasca.
Ideea e ca eu nu mi-am propus sa alocam timp special pt 'lectii'. Facem din astea doar ca un mod de a ne juca si a interactiona, a petrece timp impreuna.
Noi am avut un we foarte frumos. Am fost sambata la cetatea Neamtului, care e super renovata. Le-a placut mult copiilor. Apoi duminica am fost la gratar pe un deal pe aici langa oras, cu niste prieteni. Dar duminica noapte Rares a tusit de a rupt, asa a ieri a stat acasa. Azi e bine, s-au dus amandoi la gradi.
Hai ca dau eu cafea si ceva de baut azi, ca tocmai mi-a amintit sotul ca sarbatorim azi 8 ani de la nunta. Uau! Ce- atrecut timpul!
O zi buna sa aveti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
Suntem bine... Robert - ocupat cu inmultitul bulinutelor, io - cu facultatea ... deci, doresc motivare la absente ... ca, o sa cam trag chiulul rau de tot pana scap de partiale ... scuze ...
si numai bine la toti/toate! O zi buna! &
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
'Neata!haideti la ca eu nu prea am reusit sa ma odihnesc azi noapte.Nu's ce am uneori de stau cu ochii beliti pe pereti.
Laura La Multi Ani,sanatate si numai realizari pe mai departe!!!Sa va bucurati unul de altul si impreuna de copilasii vostri!Ma bucur ca v-ati destins la sf de sapt,e nevoie uneori.
Cryna gata duamna draga,esti invoita!Sa ai spor la treaba,iar pt Robert dulce sa aduca cat mai multe bulinute!
Atat deocamdata,incerc sa ma trezesc!
Si sa nu uitati sa ne votati,caci pisoaica asta papa tot ce adun eu din diverse surse.
http://www.tamagochi.ro/pet-pissypam
MMN