Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna fetele,

Si la noi vacanta e in floare... in sensul ca nu se fac la gradinita activitati de tip prescolar.
Dimineata, cand am dus-o pe Crtistina, ne-au dat masti de pus pe fata, cica din cauza epidemiei de gripa porcina...
In schimb, erau niste copilasi care tuseau...mama, mama, si asta nu-i impiedica sa stea alaturi de cei sanatosi.

Miruna merge la after, tot asa, program fara lectii, dar supraveghere toata ziua.
Speram ca de miercuri sa si plecam pe undeva, de-adevaratelea..

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hi,hi hi cred ca trebuie sa-i dau lui Robert un miel de Paste ! Ma uitasem pe poza Laurei de la concurs si eram cu gindul la gemeni cand am scris mesajul, asta ar fi singura explicatie. Dar tu Cryna nu te superi, bravos tie !
Multumim pentru suportul moral, sper sa imi gasesc un job si eu orice dar numai sa fie. Va tin la curent, pina atunci pupici tuturor.
David a dat in patima jocurilor pe calculator duc certuri cu el zilnic nu il las mai mult de 30 minute zilnic dar vrea mai mult . Voi aveti o astfel de problema? si daca da cum o rezolvati ?????

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Bogdana, "vacanta" usoara zanelor tale si multa bafta, sa reusiti a merge si la distractie si relaxare adevarata .

Valy, n-am de ce sa ma supar .
Asteptam vestile bune legat de job ... si, hmmmhhh, cat despre jocul pe calculator... si la noi se mai ivesc razboaie dar, reusesc sa inving poznasul pana la urma. N-are incotro. Trebe sa mai si asculte ... il mai si santajez cu una, alta... ma mai si stropsesc cateodata (adica sunt ceva mai ferma )... mno, depinde si de toanele si dispozitia amandurora... ii mai demonstrez ca, io lucrez in momentul ala pe calculator, etc., etc.,... Iar cand, cateodata, imi mai face si vraiste prin calculator, nu-l mai vede muuult timp... mno, poate au fetele si alte idei... le astept si eu ...

si o seara frumoasa la toate mamicile!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Am auzit bine? Poale in brau si borsulet de fasole? Vreau si eu Cryna, ce dai eu primesc. Facem troc daca nu...dar pentru oferta mea tre sa fii tare de inima: crabi. daca nu si nu, iti dau peste la gratar si prawns (zau nu stiu in romana decit cu dictionarul, in Rom nu ma indeletniceam cu asa mincaruri). In weekend a fost husband bucatar-sef, eu am facut curat si-am copt paine din faina neagra, am avut musafiri, toata lumea si-a lins degetele.

Da' tot borsul de fasole parca-i mai

Laura, ce fain, si tu la hram la Dorohoi! Distractie placuta si sa va sarbatoriti cu strasnicie, tu si baietul tau!

Sanatate la copilasii cu muci si alte pricopseli de toamna, si la noi e abundenta, de saptamini bune se infunda si desfunda, nu stiu cum s-o protejez.

Vali, bafta, stiu ca-i dezastru in Rom, prietena mea tot asa e super-specializata pe contab, are si ACCA si de toate si nu-si gaseste job!!!!

Nicoll, eu am fost profund impresionata de tocul tau cui de 7cm!!!!!!!Ce doamna bine esti....tac-tac-tac, gratie, feminitate, eleganta. Jos palaria! De cind te citii mai bag si eu un ruj pe buze, asa, la servici, fara oglinda, ba chiar intr-o zi am pus si fond de ten. Inspira-ma!

Mergi la inceput

Am auzit bine? Poale in brau si borsulet de fasole? Vreau si eu Cryna, ce dai eu primesc. Facem troc daca nu...dar pentru oferta mea tre sa fii tare de inima: crabi. daca nu si nu, iti dau peste la gratar si prawns (zau nu stiu in romana decit cu dictionarul, in Rom nu ma indeletniceam cu asa mincaruri). In weekend a fost husband bucatar-sef, eu am facut curat si-am copt paine din faina neagra, am avut musafiri, toata lumea si-a lins degetele.

Da' tot borsul de fasole parca-i mai

Laura, ce fain, si tu la hram la Dorohoi! Distractie placuta si sa va sarbatoriti cu strasnicie, tu si baietul tau!

Eu stau si beu, rimeaza dar e mesaj mincinos, de drept si fapt ascult niste muzichie si mai visez la una-alta, Doamne ajuta avem biletele cumparate, venim toti 3 in Rom de Craciun.

Sanatate la copilasii cu muci si alte pricopseli de toamna, si la noi e abundenta, de saptamini bune se infunda si desfunda, nu stiu cum s-o protejez.

Vali, bafta, stiu ca-i dezastru in Rom, prietena mea tot asa e super-specializata pe contab, are si ACCA si de toate si nu-si gaseste job!!!!

Nicoll, eu am fost profund impresionata de tocul tau cui de 7cm!!!!!!!Ce doamna bine esti....tac-tac-tac, gratie, feminitate, eleganta. Jos palaria! De cind te citii mai bag si eu un ruj pe buze, asa, la servici, fara oglinda, ba chiar intr-o zi am pus si fond de ten. Inspira-ma!

Mergi la inceput

Valeu, de 2 ori!!! va scot ochii cu mesajul meu ingramadit!
Sa mai zic macar ceva, La multi ani in avans pt Mihaele si Gabriele, Mihaiti si Gabrieli. In felul asta, nimeni nu mi-o va lua inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Haideti la o ,asa ca pentru inceput de zi!
Bogdana asta e cel mai rau la gradi,ca iau copii unul de la altul raceala.Stiu ca la noi e cazul fericit ca am cu cine sa o la sacasa daca e cazul,dar mai fetelor zau ca m-am saturat sa adune de pe acolo una si alta,sa-i dau antibitotice si sa-i distrug tot sistemul imunitar...Dupa vacanta vom avea o sedinta cu parintii in prvinta serbarii de iarna si cred ca acolo voi zice si ceva legat de asta ca io una ...nu mai poci si nu mai vreauSi vorba ta,sa-ti mai dea si masca in atari conditii...
Vali eu nu stiu ce sa zic de jocurile pe calcuator,acasa nu o las de loc.Cat face la gradi ok,dar acasa o tin departe.Va avea suficient timp mai tarziu.
Yasmari zici ca te-a impresionat tocul meu ai?Pai de mergea si fumeia din mine la o intalneala cu pretenii in oras;am zis ca macar atunci sa mai schimb uzualul.E drept ca de machiat(antifonat,cum zic eu)o fac zilnic.Am zile in care daca nu as folosi fondul de ten si anticearcanul...ar zice cineva ca am luat bataie acasa,asa cearcane am.
Si sti ceva merge la fix pestele tau la gratar cu painea neagra facuta in casaIn timpul zilei ma hranesc cu ce oferiti voi pe aici...poa' mai dau ceva jos de pe mine...
Gata,fug la treaba,dar nu inainte de a intreba si eu de fetele care nu au mai intrat de ceva timp.Heeeelooooo,ADUNAREA!Ati promis,ati promis!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Am uitat sa va rog,sa nu uitati sa ne votati

http://www.tamagochi.ro/pet-pissypam

MMN

Mergi la inceput

Fetele pe unde sunteti?Cryna e invoita,are ceva treburi,dar restul????Ntz,ntz...e prea devreme sa fi inghetat.Haideti,mai dau o cioco calda,va imbii?

MMN

Mergi la inceput

'Neataaaa!trezirea dragelor,pe unde sunteti?Va poftesc la si punem si ceva langa ea,ca de mi-i foame .
Eu azi dimineata m-am trezit cu noaptea in cap si am fost sa-mi fac analizele.Am asteptat o ora in ploaie afara,de nu-mi mai simteam destele la picioare...Brrr...pt nimic in lume nu au deschis mai devreme,nici macar sa asteptam in sala...Si m-a mai si invinetit madama.
Buuun,aseara nu am mai aparut la raport sa zic din motive cat de cat obiective.M-am discutat cu o prietena legat de actiunea de divort.I-am trimis pe mail toate datele necesare si apoi mi-a picat bomba.Domnul avand buletin de Hunedoara,ar trebui sa ma judec acoloLa domiciliul paratului...Mama ei de viata...Ca sa nu va spun ca trebuie sa depun si actiunea pana la 13.12.2009 cand ii expira buletinul domnului.(dupa care am si o copie,norocul meu).Acum va dati seama ca mi-ar fi mai mult decat peste mana sa ma judec acolo,plus ca soacra mea nu este acsa sa pot sta la ea.Ieri am vb cu 'mnealui pe net si l-am rugat sa-mi faca o declaratie la notar in Anglia sau macar atunci cand vine in tara sa-si schimbe buletinul prin care sa spuna ca este de acord cu divortul si cu incredintarea fetelor spre crestere si educare mie.El a zis ca-mi face,dar cine are timp sa-l creada...Va dati seama ce ar insemna in cazul in care nu o face si normal ca nu se prezinta sa ma tarasc cu martori dupa mine acolo???nici nu vreau sa ma gandesc.
Dar tipa,fata desteapta,m-a invatat o smecherie,sper sa si reusesc.Nu stiu daca e bine sa o scriu,asa ca inca ma abtin.Sper din suflet sa reusesc sa introduc actiunea la ploiesti...
Deci eu v-am spus de ce nu am mai aparut,dar voi ce faceti?Chiar nimeni nu se mai gandeste la noi?
Fetele sunt bine,ieri le-am dus DVD-ul cu Tom&jerry si azi au ocupatie o perioada.
Va si va astept,nu ma lasati sa vb singura!

MMN

Mergi la inceput