Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marijan90 Fetele, eu vreau sa ma duc in IKEA azi sa mai cumparam si noi cate ceva dar este o vreme nasoala afara care trage la somn. Sa vedem ce o zice si sotul cand o sa se trezeasca 35+ |
Ce vrei sa iei?
Din pacate odata cu catalogul nou, cel de la 1 sept au scumpit multe produse...
Poate cu vremea asta urata e mai putina lume... sau mai stii, dimpotriva, hoarde ca mai tot timpul in we
monis 35
cu poze noi
laviniablaga spune:
REFERITOR LA VREME...AZI LA NOI E CALD, SOARE SI FRUMOS! IMI PLACE TARE MULT
Lavi, 34+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
krelia spune:
Lumi, si eu cu no-spa...3/zi....si de la ultimul control...si gynipral...asta parca e si pt a combate nasterea prematura insotita de contractii....hai ca va fi bine
dana, neatza si tie, fraulein! (n-am umlautu', da intelegi tu )
lavi, eu am ciorba facuta de soacra...duminica trecuta ....surprinzator, nu s-a stricat, si cu putina smantanica...inca mai merge ....sunt curioasa ce meniu o sa avem de luni incolo..cred ca "luam" drumul cantinei de la serv...asta daca nu o mai veni al meu cu ceva sarmale de la soacra-mea
..sa stii ca asa a fost de la inceput, saritor....cred ca e meritul maica-sii, cum l-a crescut si al meu ca l-am dezvoltat ...dar, nu mi-as fi imaginat ca un barbat poate fi asa de atent intr-o casa....curatenie in casa, ordine in dulap, cumparaturi....(bine, n-am reusit inca sa-l dezvat de sosetele de langa pat, capacul ridicat si carpa de bucatarie mototolita )
bine ca esti bine! (ce exprimare )
Ancutz...neatza si tie, cucuvea mica!
RamoC....n-ai fost prezanta de la inceputul odiseei..cand se orbea despre rosii cu branza si MBS?...mamaliga cu branza si smantana?
sa stii ca si al meu a slabit....si d ela stresul de serviciu..si probabil si de la gandurile vizavi de mine (sa stii tu ca si ei sunt ingrijorati, chiar daca se dau cocosi)...si de la mancatul haotic in timpul zilei..mai mult nemancat decat mancat...deh....daca n-are boccelutza la purtator
si..ia zii...te bagi acu' si tu la un MBS?
monis, te-ai bagat tu repede ...las' ca papam noi daca tie nu-ti place
Ramo...noi mancam si cu ou fiert moale si putina margarina..deci....iti dai seama cde intra in stomac ...isr cand mai mergem la tara, ne fac vecinii nostri...bulz....e ca un bulgare, in mijlocul caruia se pune prima data un ou fiert, invelit in branza de burduf si iar acoperit cu mamaliga
gata..ca cine stie cui i se face rau....
pffff...m-au luat niste "bufeturi" de la ciorba aia.....
marijan, daca ajungi la ikea....si dai si pe la raionul de bebei..poti sa te uiti, te rog, daca mai au protectii din alea de pat, inguste..si cam pe unde sunt....ca si al meu are in plan o vizita pana acolo..si poate il trimit la fix, sa nu orbecaie
merisc
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
vias spune:
Fetelor, v-ati facut vreo listuta cu ce ar trebui de la farmacie?
Eu am lista asta, dar sigur e incompleta.
- tifon - 2 role
- vata
- ser viziologic
- comprese sterile
- seringa pt ser fiziologic
- seringa pt medicamente
- supozitoare cu glicerina
- Baneocin pudra
- Btadine
- garmastan
- ceai anason, fenicul, chimen
31+ cu Ingrid Alexandra AMR 6 saptamani sa fim sanatosi!
[/quote]
eu am vb la tel cu cei de la spital de la Tg Mures si mi-au spus ca sa nu cumpar deocamdata nimic, ca atunci la spital, dupa ce se naste bebe imi vor spune ei ce sa cumpar de la farmacie...si atunci merge tati si cumpara el tot odata....asa ca eu las pt atunci...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
Lumi_Richard spune:
Fetelor,parca stiam ca branza de burduf nu e prea buna in timpul sarcinii....
Acum,eu am mancat multe chestii interzise in timpul sarcinii,si ma gasesc sa va spun voua de branza de burduf!
Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise
floricik spune:
citat din mesajul lui krelia opaaaa, ce faci floricelule? _ krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
Cine io? Fac de mancare. O ciorbita, un pilaf...Sotul a facut data trecuta dar acum daca tot am asa energie ....mai fac si eu. El a facut piata.
31
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Dienutze multumesc mult
Ma bucur ca ti-a mai venit inima la loc dupa aceasta eco.Intr-adevar sunt foarte importante Ir-urile si mai ales ca vedetutza sta bine cu greutatea.In caz de preeclampsie nu s-ar fi alimentat corect si ar fi ramas in urma putin.
Si eu am avut proteina C reactiva mare,dar aveam infectie urinara.Oricum medicul ginecolog mi-a zis ca in sarcina urca mult fata de valoarea maxima normala fara sa insemne ceva.
Krelia multumesc,fata frumoasa Sa avemtoate mereu numai lucruri bune de raportat!
Marijan esti draguta,multumesc
Ancutza neatza
Dana_n mersic.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+
floricik spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Floricik,ai castigat `batalia` pt laptop? Bravo,asa te vrem! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
Hi hi hi...am noroc ca il tine o matusa la telefon de vreo juma' de ora. Si eu imi fac de cap.
31
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
vias spune:
Roxyaly eu am luat cadita lui bebe de la un magazin de langa mine, un noname, dar era de-aia faina cu 32,5 ron.... din Brintex am luat salteluta din nuca de cocos...e salteluta cu husa de-aia alba pe deasupra..a costa 115 ron.
Eu am cumparat si suport de-ala ce se pune in cadita cand il speli...am cumparat si scutece din finet...am zis ca sigur unul o sa-l folosesc la baita..restul se gaseste care pe unde...sa fie...oricum, in Brintex am gasit cu 3ron/buc...iar in oras, pe la magazinele mari am gasit si cu 6, 7 ron/ buc.
Ca si salteluta de cocos...am gasit prin oras asa cum am eu cu 200 ron ..scump frate, scump!
Daca vrei sa te mai ajut cu cate o informatie ceva...spune-mi...cu cea mai mare placere..
A...si de salteluta, am auzit de la o prietena care a nascut acum 10 zile ca a gasit si la My Place...a zis ca e un magazin jos de copilasi si a gasit salteluta faina...tot din nuca de cocos cu 105 ron..
Pustache a zis ca nu mai ocoleste atat pt 10 ron.....de-aia am luat din Brintex tot...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor,parca stiam ca branza de burduf nu e prea buna in timpul sarcinii.... Acum,eu am mancat multe chestii interzise in timpul sarcinii,si ma gasesc sa va spun voua de branza de burduf! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
Eu m-am abtinut de la alte cele, da de la branza nu am putut. Ca era singurul produs lactat care nu imi pica rau. Dar branza asta de care zic eu, o iau din supermarket si e din aia pasteurizata. Deci e safe si pt . Si mai e si vreo 25 lei kg , da bunnnnnnnnnnnaaaaaa rau, ca as manca-o asa ca pe mar.
Krelia, clar ma bag si eu la o oala din ala la cuptor, abia astept sa vina sotul deseara acasa sa sar pe el sa mergem la kaufland.
Si mai imi trebuie de cateva zile piftii, sau racituri...asa ca e musai sa ma duc sa caut picioare proaspete de porc sa-mi fac damblaua
. Acuma pe ultima suta se pun poftele pe mine .
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI