Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
Ancutza_Bro spune:
top funny bebe
http://www.apropo.ro/lol/galerie-video-foto/cei-mai-haiosi-bebelusi-surprinsi-pe-video-top-5-4954939
Anca 34+
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Pup fata desteapta si "pe faza" . Azi ma duc si eu la kaufland si o sa-mi iau cele mai insiropate prajituri, ca deja salivez cand ma gandesc cate o sa papi tu...(sau ma rog, din cate o sa gusti...). Sa ai drum bun! |
Ramona, ultima data de la patiseria din incinta Kaufland de la noi de la Constanta, am papat niste eclere...iami iami, ziceam ca sunt ca alea de la mine de acas de la cofetaria preferata! Poate ai bafta sa gasesti si tu asa bune!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
marijan90 spune:
Hello, fetele
RamonaD,sa iti traiasca bb si sa va bucurati de el
Simonette,imi pare rau prin ce treci, si eu zic la fel ca fetele nu te mai gandi la el gandeste-te la copiii pe care ii ai si la cel care o sa vina, trebuie sa rezisti pt.ei si sa fii mama pt ei.Suntem alaturi de tine.
Simina super vesti, ce bb grasunica o sa ai tu
35+
monis5 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Kreliutzo ma facusi curioasa . Ce ai baga maine, "MBS"...??? |
MBS = mamaliga + branza + smantana (a la bucuresteni nici eu nu stiam acronimul....) anyway pt mine e (adica imi plac toate dar nu impreuna )
monis 35
cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
MBS = mamaliga + branza + smantana (a la bucuresteni nici eu nu stiam acronimul....) anyway pt mine e (adica imi plac toate dar nu impreuna ) monis 35 cu poze noi |
iaca am mai invatat si yo ceva...abia asteptam sa-i raspunda cineva Ramonei
Anca 34+
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Laurairina,este autobuz din Iasi,pleaca de aici la 10pm si ajunge la Mangalia a doua zi,la 7:08.As putea trimite maine,cand ma intorc de la Roman si tu papi poimaine dimineata. Din moment ce m-am oferit,crede-ma ca nu e nici un deranj! |
Multumesc tare frumos, dar nu vreau sa te incurc!!! si asa ma jeluiesc de aiurea pe aici Daca chiar muream de pofte si nu rezistam le ceream alor mei sa imi aduca saptamana trecuta cu tot stresu ca se strica..Nu iti fa probleme! Multumesc, esti tare draguta!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
marijan90 spune:
Stephy, ma bucur ca e totul bine cu tine si cu bebe. Stiu ca poti sa te duci la stomatolog, dar nu o sa iti faca anestezie daca este sa ai nevoie. Pup sa treaca
35+
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
MBS = mamaliga + branza + smantana (a la bucuresteni nici eu nu stiam acronimul....) anyway pt mine e (adica imi plac toate dar nu impreuna ) monis 35 cu poze noi |
Atata mi-am stors creierii de cand am scris mesajul ala....ca stiam sigur ca mai auzisem, de fapt citisem pe aici de asa ceva...si fix cand mi-ai raspuns mi-am adus si eu aminte si vroiam sa scriu un mesaj din ala cu victoriosi, ca mi-au revenit neuronii acasa .
Mie imi place tare mult... mai ales cu branza de burfuf de la napolact, sau mai faceam in studentie din aia bagata la cuptor, cu un strat mamaliga, un start branza + smantana+ branza de burduf, apoi alt strat mamaliga, alt strat cascaval + smantana...si deasupra mult cascaval....o delicatesa. Asa frumos se rumenea cascavalul ala pe deasupra si se umfla, ca salivam langa cuptor pana era gata.
Mhhhh...acuma de la mamaliga mi-e cam rau, dar tot as baga o portie de "tort" din ala
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
marijan90 spune:
Felicitari Miany, sa iti traiasca bb si sa creasca mare repejor sa poti sa il iei acasa
35+
marijan90 spune:
Fetele, eu vreau sa ma duc in IKEA azi sa mai cumparam si noi cate ceva dar este o vreme nasoala afara care trage la somn. Sa vedem ce o zice si sotul cand o sa se trezeasca
35+