Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Simina stiam ca la Cantacuzino nu trebuie sa avem noi tampoane din acelea speciale( cred ca am scris pe aici,nu mai tin minte ). O sa primim de la asistente. E nevoie sa avem absorbante din alea de noapte(gen Always) si peste alea cele de la ele. Asta ca nu intre alea din comert in contact cu pielea.

31

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

am facut si noi ochisori pe la 11....am avut un usor tremurici....probabil de la gyni....

asa, ma pun pe citit

Lumi, dc sa ma supi? ....relax! contractiile alea dureroase, intr-adevsr, nu le mai am...datorita tratamentului....insa le mai am p'astea "obisnuite"...cand ma incordez, cand ma misc/ridic din pat....dar, fara dureri de burtica, slava Domnului.

simi, felicitari pt vestile bune!..iar cele rele....sa dispara...sau daca nu, macar sa nu doara tare...ca rezolvare vor avea ele

Ancutza, je ma hlizesc rau cand il vad ce fata de talamb face cand ii imita pe demnitari ...asa e, e dus rau..dar, iti dai seama ca are un spate mult prea gros..incat isi permite sa le zica asa, pe fata ...doar nu se intampla toate astea fara stirea lu'Felix
cu treaba aia....da-i pace....stii doar ca nu ne putem pune cu mintea omului odihnit....noi sa fim sanatoase ca mai e putin si scapam.....sper

stephy, ma bucur ca esti ok..si ca bebitz e si el flacau mare!
ai dreptate, repet...eu m-am lecuit
hihihi...cand v-am zi eu ca se plimba mieii p'aci ca nebunii...nu m-at crezut

Camy, pai deh....mi se face mila uneori de el..cand vad ca abia intrat in casa ii zic ca trebuia sa-mi ia si nush ce...dar de fapt, am uitat eu sa-i spun din timp...aseara la 8 pleca dupa ratzept la dr de fam....si a mai avut si "bafta" sa stea 15 min. la coada dupa o babutza .....dar asa m-ajuta, dragul de el..

Andre, super veste!...era de asteptat, ce sa mai...las ca se face el mare si le arata la toti, buburuzelu' mic!

Felicitari Miany....sa-ti traiasca David iar tu sa ai laptic mult, pt el...sa creasca mare!

LauraB, bine ai mai trecut pe aici .....nu te mai gandi la fondurile de sanatate...ca iti faci nervi aiurea....multe sunt neregulile de aici....si noi mult prea mici sa ne razvratim....(acelasi paradox ca si cu PFA-urile..indif. ca ai cm in alta parte si ti se platesc asig de sanat.....daca ai pfa, tb sa platesti pt ea, aceleasi asig ......de parca atunci cand esti spitalizat ocupi mai multe paturi..)

lavi, pup si eu fata ..totul ok, da?

Evy, vroiam sa-ti spun si eu sa stai linistita cu tensiunea.....eu normal o am 12/6....de cand cu burtica...9/5..9/6..rar 10/5..

RamoC....asta gandeam si eu de Camy ..albinussa......eu abia la 11 ma trezeam...si ea....

monis, d'acord cu info pt bebei...cezariana/natural, kg, lungime, dr, spital....poate ajuta, nu?

opaaaa, ce faci floricelule?

dienutze, ma bucur pt vestile bune!

fetili, ma bucur ca v-a placut lenjeria aratata...cam incomoda, ce-i drept......poate totusi ne orientam la altceva

ah...ce ma bucur...se mareste acciza....urmate de prod alimentare, benzina...tigari....de la anul.....ma intre, unde vom ajunge?

hm.....cica mi-a trimis socrela zacusca ....va dati seama saracu' omu' meu ce-o fi zis? "m-a trimis nebuna-n miez de noapte la cumparaturi".....taman ca in bancul ala
maine as baga un MBS...daca tot se duce azi la cumparaturi ....
gata, ma duc sa pap ca deja gandurile zboara...

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Floricik,ai castigat `batalia` pt laptop? Bravo,asa te vrem!

Krelia,si eu am contractii nedureroase,care sunt normale....ma mai cinstesc cu N0-Spa din cand in cand, just in case,mai ales acum,ca tusesc,si asa mi-a spus doctorul ca ar fi bine.

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!

Miany, sa iti traiasca bebe David. Sa creasca mare si sanatos. Numai bine.

Felicitari si fetelor care au adus vesti bune de la eco.

Weekend placut!

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

gata! am terminat cu activitatile administrative...mancare nu am facut nimic! ca mai aveam de ieri! Sotul e plecat la munca....eu descarc ceva filme si cred ca in rest o sa dormitez pe aici!

Kreliutza...toate bune, multumesc lui DD, sper sa fie la fel in cont...si sper ca si cu tine toate`s in regula... by the way..vroiam sa iti zik ca ai un SOT de invidiat! Bine l-ai educat!

Pupaceala gagix!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza!!!!

eu acu' am facut ochi...azi-noapte am fost cucuvea pana la 4 ...

LA MULTI ANI BEBE DAVID!!! si multa sanatate, sa papi bine si sa cresti mare ca sa mergi cu mamy miany acasica la tine.
Andre multumim tare mult ca ne tii la curent
Evy ma bucur ca te-ai mai linistit cu tensiunea
Shtephy pai eu am fost fata ascultatoare si m-am dus la nani, si tu? offf, mama ei de masea... ca sa treaca
Lavi,lauradi mai e o gura de si pt mine?
RamoC nr meu de tel este trecut in lista de contacte de pe contul comun...eu pe-al tau il salvasem deja
LauraG
Monis e foarte buna ideea ta, eu am deschis noul capitol si direct la detaliile de care ziceai mi-am bagat nasu'
Krelia

[b]Anca 34+

POZE

[b]AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Laurairina,azi plec la Roman!!! Este vreun autobuz Roman-Mangalia sau Iasi-Mangalia? Daca ar fi,as putea sa-ti trimit prajituri....acum nu mai e cald,si nu s-ar strica daca as trimite...

Saru'mana, esti o draguta!!!Da nu i-am deranjat pe ai mei saptamana trecuta sa imi aduca...doar nu o sa te pun acu pe tine...Nu, nu este nici un autobuz, autocar, microbuz de genu..ca de era, de mult o bateam pe mama la cap sa imi trimita Cand papi praji bun de la tosca sa te gandesti si la mine!!!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

'neatza!!!!

eu acu' am facut ochi...azi-noapte am fost cucuvea pana la 4 ...

Lavi,lauradi mai e o gura de si pt mine?

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

pt tine...orice oricand!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Kreliutzo ma facusi curioasa . Ce ai baga maine, "MBS"...???
Si eu l-am cam hamalit pe al meu de cand cu statul asta la pat, dar sincer nu-mi pare rau..daca asa e situatia... Si eu la randul meu as fi facut orice trebuia sa-i fie lui bine, daca era cazul, asa ca si daca a slabit intr-o luna 5 kg, le recupereaza el.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laurairina,este autobuz din Iasi,pleaca de aici la 10pm si ajunge la Mangalia a doua zi,la 7:08.As putea trimite maine,cand ma intorc de la Roman si tu papi poimaine dimineata.
Din moment ce m-am oferit,crede-ma ca nu e nici un deranj!

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput