Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Am editat... cine mai "zareste" pe cineva pen undeva sa mai spuna... eu am identificat-o pe Li_am la FIV si am vazut ca are fetita... dar tot mai sunt fetele invizibile...
Apropos de asta Pirelia o fi plecat in luna / saptamana de miere?
monis 35
cu poze noi
ionelamaria spune:
Lumi, pofta mare la must si prajiturele
De ce aveam eu impresia ca mai e muuuult de scris nu stiu.... dar asta e.
Nu mai stiu cine spunea ca face praji aia desteapta. O fac si eu azi... si sper sa fie buna ( adica sa-mi iasa mie buna).
O zi frumoasa tuturor... si numai vesti bune
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Andre,Lavi, Shtephy, merci de promptitudine si incredere.
Eu am avut trecute la contacte datele mele, adresa si numerele de telefon, dar intr-o zi cand am avut eu gargauni pe creier , stiti voi cand..., am sters tot, inlcusiv pozele.
O sa intru azi pe gmail, sa imi pun din nou numerele de telefon acolo, pentru ca nu mi se pare corect ca eu sa am deja numerele fetelor de telefon, iar ele sa nu aiba acces la nr meu. Promit!
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Ionela,ms. Bafta si tie cu prajitura si pofta mare!!!
Astazi imi voi face de cap,fara sa ma gandesc la glicemie!!!
Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Va anunt cu draga inima, dar acum ca incearca sa stimuleze laptele sincer nu o sa o sun de 3 ori, o las linistita, oricum spunea ca sotul ei i-a dus laptopul si va intra ea. As stii ce stomatolog sa-ti recomand la Cluj. Sa stii ca mie mi-a facut si anestezie, de aia pentru gravidute, am mers tremurand de frica si cand am iesit am spus ca a fost chiar placut, nu am simtit nimic, desi imi era teama ca anestezia aia e apa de ploaie. Ce te rog eu e sa mergi cat de repede, stii ca orice infectie in organismul unei gravidutze........ da? 30+ Chiara Ada |
Multumim .Abia astept sa intre si ea
Ma voi duce cu siguranta,nu cred totusi ca e infectie si pentru ca de curand am terminat tratament cu amoxicilina pt infectie urinara si asta stiu ca e buna si pt infectiile din gurita.
Orice ar fi ,trebuie tratat acum .
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+
Lumi_Richard spune:
RamoC,din fericire,eu am notat totul in carnetel inainte sa ai tu gargauni!
Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard RamoC,din fericire,eu am notat totul in carnetel inainte sa ai tu gargauni! Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
Pup fata desteapta si "pe faza" . Azi ma duc si eu la kaufland si o sa-mi iau cele mai insiropate prajituri, ca deja salivez cand ma gandesc cate o sa papi tu...(sau ma rog, din cate o sa gusti...). Sa ai drum bun!
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Ionela eram sigura ca glumesti,inca de aseara.Multumesc ce felicitari
Lumi drum bun si pofta buna la praji dar si la must.Cand te intorci sa nu te dau iar disparuta?
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+
dienutze spune:
Buna fetili! Multam de cafea...oricand cu placere una tareee! Brr, ca tot nu am voie :)
Bun venit pe lume proaspatului fulgusor de RamonaD! Sa ai parte numai de bucurii in viata asta! Sanatate multa Ramona! Asteptam vesti bune si pozute!
Miany sa fiti sanatosi amandoi, bebe sa va aduca numai bucurii! Bine ai venit printre noi, bebe David! Multumim si Andreei ca ne tine la curent!
Simonette, imi pare rau de situatia din casa ta, dar tu stii cel mai bine drumul corect. Suntem alaturi de tine!
Shtephy felicitari pt rezultatele perfecte! Asa sa o tineti tot timpul! Si eu am patit cu o masea, dar cred ca a fost de la curent, a trecut singura in 2 zile. Sper sa fie o alarma falsa si la tine.
Krelia, lenjeria e mortalaaaaa!
Fetelor, cand va citesc si vad zile mai numarati pana la nasteri...ma ia cu zbarlitul Acusica vin pustiulicii printre noi! Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii!
pt fetele care stau la patut!
pt fetele cu vesti bune de la eco! Pup piticii!
Camy, sa folositi sanatosi noile achizitii! Si eu mai am cadita si o aprovizionare de la farmacie doar!
Fetelor, v-ati facut vreo listuta cu ce ar trebui de la farmacie?
Eu am lista asta, dar sigur e incompleta.
- tifon - 2 role
- vata
- ser viziologic
- comprese sterile
- seringa pt ser fiziologic
- seringa pt medicamente
- supozitoare cu glicerina
- Baneocin pudra
- Btadine
- garmastan
- ceai anason, fenicul, chimen
Am venit si noi acum de la eco! Vedetutza mamii e sanatoasa, are 1,7 kg, este in grafic.
Eu am lichid amniotic...normal dar la limita inferioara...iar placenta e deja gradul 2 de maturare :(
Azi am vazut doar pe ecografist, pe gineco il vad luni, dar tot am intrebat de bubele mele cu preeclampsia. Teoretic nu e cazul sa ma alarmez, cu toate ca a insistat de 2 ori sa merg repede la gineco...
IR urile f bune, daca era ceva se vedea si acolo, deci m-a linistit.
Multumesc fetelor pt incurajari, sa stiti ca fac foarte bine in momente de depresie...
Am concluzionat eu ca as putea avea asa ceva dupa rezultatele de la sange. Proteina C mare, fibrinogen mare, vsh mare, colesterol si trigliceride mari, si TA 13/9, deci toate duc acolo... Astept, oricum, mult mai linistita, sa vad ce zice si gineco.
Am scris un km, scuze de lungime.
Pup puiutii, burticoasele si majoreta noastra draga!
31+ cu Ingrid Alexandra AMR 6 saptamani sa fim sanatosi!