Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotIn asemenea momente cred ca si mie mi-ar placea sa stau de vorba cu cineva asa cald si sufletist ca si tine Andre. Poate imi faci si mie onoarea sa imi trimiti pe PM nr tau de mobil, pana la momentul X.
Esti draguta tare. Ti-am trimis PM, da-mi te rog si tu nr tau. Misiunea in sine nu e usoara. Imi era mai usor in tinerete cand eram reporter si trebuia sa stau pe vant si ploaie dupa fundu' vreunui stab. Cand o auzeam pe Miany plangand m-au apucat durerile de burta, mai ales ca nu aveam ce-i face, nu o puteam consola, nu stiam ce sa-i spun. Dar vocisoara de azi a compensat, e frumos sa auzi voce de mamica fericita. Monis Lavi Stephy celelalte burtici 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Monis Daca vrei sa treci la Miany, Davidel a avut APGAR 9 si s-a nascut la Clinica Ginecologie 1. Nu stiu daca vrea sa fie trecut numele medicului, ca nu a fost medicul ei, o intrebam cand intra. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,frumoasa misiune!!!
As vrea sa o sun si eu,dar nu vreau sa o deranjez,ea trebuie sa se odihneasca....Ma bucur atat de mult ca sunt bine amandoi!!!!!

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andreuta multumesc din suflet pentru vestile de la Miany,te rog in continuare sa ne anunti cum stii ceva de la ea.
M-am agitat degeaba,dar mai bine inainte decat dupa ,ca deloc eu nu pot.
Multumesc de sfatul cu stomatologul,ramane sa caut zilele astea unul bun pentru ca nu am mai fost in Bv la nimeni.

LauraB multumesc de felicitari si de incurajarea de a merge la dentist.Nu cred ca este nevoie de anestezie,oricum din ce imi aduc aminte exista un anestezic special.

DianaR saru'mana.
Te astept mereu cu drag la noi

Lauradi iau o gurita de cafea de la tine.Ma bucur sa te vad

Lavinia multumesc.Sunt sigura ca nu se plictiseste nimeni sa ne oferi cafea in fiecare dimineata.Cum au fost sarmalele?

Simi pentru capitol nou.Unde ai fugit???La shopping sper

Lylyana multumesc draga mea.

Monis multumesc frumos.Esti pe picior de plecare sau mi se pare?
Da,pe lista cat mai multe informatii,cel putin o vreme,daca ne incurca apoi mai reducem.

RamonaC voi trimite PM

Floricik multumesc scumpica mea

Lumi ma voi duce cu siguranta,dar trebuie sa gasesc o solutie buna ca nu am incredere sa intru in primul cabinet ce-mi iese in cale.Frica nu imi e pt ca nu am avut niciodata dureri la dentist,sper sa nu incep acum.Esti mai bine azi,a mai trecut raceala,da?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Am pus in lista ce stiam eu... mai ziceti... am lasat fontul tot mic pentru ca vom avea peste 130 de copiluti - cum ziceti si voi.

Mergi la inceput

Shtephy,sper sa gasesti un dentist bun!
Eu ma simt mai bine, sunt o norocoasa!

Laurairina,azi plec la Roman!!! Este vreun autobuz Roman-Mangalia sau Iasi-Mangalia? Daca ar fi,as putea sa-ti trimit prajituri....acum nu mai e cald,si nu s-ar strica daca as trimite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RAMOC ai PM!
Shtephysarmalutele au iesit bune..daca tinem cont ca a mancat sotul si nu a comentat! Mie mi-au placut - mai ales ca au fost facute de mine - in special pentru ca mi-au potolit pofta pe care o aveam de catva timp!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Andreuta multumesc din suflet pentru vestile de la Miany,te rog in continuare sa ne anunti cum stii ceva de la ea.M-am agitat degeaba,dar mai bine inainte decat dupa ,ca deloc eu nu pot.Multumesc de sfatul cu stomatologul,ramane sa caut zilele astea unul bun pentru ca nu am mai fost in Bv la nimeni.
Va anunt cu draga inima, dar acum ca incearca sa stimuleze laptele sincer nu o sa o sun de 3 ori, o las linistita, oricum spunea ca sotul ei i-a dus laptopul si va intra ea. As stii ce stomatolog sa-ti recomand la Cluj. Sa stii ca mie mi-a facut si anestezie, de aia pentru gravidute, am mers tremurand de frica si cand am iesit am spus ca a fost chiar placut, nu am simtit nimic, desi imi era teama ca anestezia aia e apa de ploaie. Ce te rog eu e sa mergi cat de repede, stii ca orice infectie in organismul unei gravidutze........ da? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

Shtephy, "siiiigur" mi-o iau. Doar e cea mai tare lenjerie. Si tot atat de sigur veti vedea poze cu mine imbracata asa . ( sper sa se inteleaga ca glumesc). Felicitari pentru vestile bune despre BEBE

Lumi, ma bucur ca e mai bine cu raceala, vezi ca s-a racit vremea la iasi... ai grija de tine.

Camy, deci tot nu dormi bine noaptea. Trebuie sa incerci macar.... dar imi imaginez ca e mai usor de spus decat de facut.Felicitari pentru cumparaturi. Si totusi, Flavius ar fi bine sa nu vina inca... sa astepte termenul stabilit de medici

URA PENTRU DAVID, BEBE DE MIANY. sA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI VESEL SI DESTEPT... FELICITARI PARINTILOR FERICITI!!!! Ma bucur mult ca apar tot vesti bune despre David si Miany

Lauradi, multumim de cafea. si asta facuta de tine e buuuna

Lavi, prezenta la strigarea catalogului. Sunt cam som,noroasa deci beau 2 cafele fara problema.

Cuscra, 'neata si acasa

Monis, si eu cred ca ar trebui adaugate si celelalte date in lista... ar fi mai simplu apoi pentru toate... si va fi mai greu ca o lista luuuungaaa sa fie completata

Trimit mesajul si incep altul... ca e prea lung

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ionela,multumesc pt grija! Da,e cam uratica vremea...azi merg la Roman sa beau must si sa mananc prajituri de la cofetaria mea preferata!!!

Laurairina,este cursa Iasi-Mangalia,deci....daca vrei,maine seara poti manca si tu indiene de la Tosca!!!

Mergi la inceput