Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

scuze...era vorba de supozitoare pentru colici la bebei, da...

cucuvex...plec la somnel...ca deja sunt anchilozata....mai e si maine o zi....
...aveti grija de voi!

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Miany, ma bucur tare mult ca ai reusit sa ne scrii si sa ne impartasesti bucuria ta!! Sa dea Domnul sa fie bine in continuare, sa iti vina lapticul cel bun, si Davidutzu sa creasca mare si puternic!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Noapte buna Betty, Krelia si cine se mai retrage la
Cred ca si eu in curand...

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Tare ma bucur ca sunteti bine....ai grija de tine si incearca sa dormi bine si maine seara ai grija cu cantitatea de apa pe care o sa o bei....febra laptelui are cateodata legatura cu apa pe care o bei inainte sa inceapa lactatia....mie asa mi s-a spus la cursul pentru viitoarele mamici

ce vrei sa spui cu cantitatea de apa?

Lili 34 cu Alexandru

de obicei lactatia se instaleaza cam la 2 zile de la nastere, adica cam la 48 de ore. Este de preferat ca in noaptea respectiva sa nu se bea f multe lichide, o cantitate mare de lichid poate sa provoace un inceput de febra laptelui....asa ca mare grija....eu la 2 zile de la nastere m-am trezit dimineata cu niste de ziceai ca sunt Pamela Anderson....iar sotul meu era pur si simplu hipnotizat

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
de obicei lactatia se instaleaza cam la 2 zile de la nastere, adica cam la 48 de ore. Este de preferat ca in noaptea respectiva sa nu se bea f multe lichide, o cantitate mare de lichid poate sa provoace un inceput de febra laptelui....asa ca mare grija....eu la 2 zile de la nastere m-am trezit dimineata cu niste de ziceai ca sunt Pamela Anderson....iar sotul meu era pur si simplu hipnotizat

am inteles, multumesc pt sfat si site-uri

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

am uitat sa va intreb ceva: de cate ori mergeti noaptea la WC? Eu am ajuns sa ma trezesc din ora in ora

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

am uitat sa va intreb ceva: de cate ori mergeti noaptea la WC? Eu am ajuns sa ma trezesc din ora in ora

eu de 2 ori, pe la 3 si pe la 6-7 dimineata in conditiile in care ma culc pe la 1...

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Merg la wc destul de rar... adica acum, inainte de nani... apoi pe la 5.30-6 ora la care mergeam si inainte ( cam atunci ma trezeam pt serviciu)... nici ziua nu merg decat de vreo 3 ori... dar cred ca am o vezica "bine educata" am urat mereu wc-urile publice si de dimineata cand plecam de acasa pana seara cand ajungeam nu mergeam deloc ... asa incat are antrenament

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Merg la wc destul de rar... adica acum, inainte de nani... apoi pe la 5.30-6 ora la care mergeam si inainte 9 cam atunci ma trezeam pt serviciu)... nici ziua nu merg decat de vreo 3 ori... dar cred ca am o vezica "bine educata" am urat mereu wc-urile publice si de dimineata cand plecam de acasa pana seara cand ajungeam nu mergeam deloc ... asa incat are antrenament

la 31 de sapt nici eu nu ma duceam decat o data spre dimineata, acum a mai intervenit o tura, sper sa se limiteze la atat

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Noapte buna tuturor!
Moaaaaamaaaaa ce somn am!

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput