Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 21
lylyana.ion spune:
Neataaaa!!!
Inteleg ca am fost cucuveaua de serviciu uichendu' asta, sa ma felicit 

Nu ma bag sa fac eu cafeaua pt ca eu nu beau cafea si nici nu am acest produs in casa
, ci ma bag inapoi in pat, poate se mai lipeste si de mine somnul...
O duminica placuta! 
Lili
34 cu
Alexandru
s_alinutza spune:

Pot sa dau eu cafeaua in dimineata asta? Nu beau, dar intotdeauna am in casa pt oaspeti ![]()
Mi-am mai revenit si eu un pic, ieri si vineri am fost cam morcovina, intrasem la un moment dat in panica, sa nu ma ia si pe mine durerile nasterii inainte de vreme, da se pare ca am scapat, cel putin deocamdata....![]()
O zi insorita tuturor! 
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
dymomo77 spune:
Neata burtici
Saru'mana pentru cafea ca a fost o noapte tare dificila cu ceva dureri de burtik.
Aseara am montat patutul lui gogosel si azi sper sa fac ceva poze ca prea sunt lenesa. De sot nu am scapat ca tot calare pe calculator sta

35+
Dan Mihail
ionelamaria spune:
'Neata tuturor
Azi cred ca ma multumesc sa beau cafeluta virtuala ca mi-e prea lene sa fac si una reala... poate mai tarziu...
O duminica placuta tuturor. Ma bag inapoi in pat si fixez ochii in televizor.... daca nu s-or inchide
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
magdaz_ina spune:
Am intrat si eu in saptamana 30 si de luni sunt in prenatal. Mai am de mers macar o saptamana zilnic la serviciu (c-asa e la trimestru in contabilitate)dar macar nu mai trebuie sa fiu acolo la 8 fix. Si apoi mai merg de cateva ori pe saptamana, cand mai e nevoie. Nu imi convine ca nu pot sta pur si simplu acasa dar ma consolez cu ideea ca am scapat de 8 ore/zi.
Felicitari pentu noii fulgusori, au aparut si baieteii, nu doar fetitele sunt grabite! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si
Magda
29+ cu 
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
scuze de intrerupere...
pentru mamici de fulgusori grabiti!
Mai am o zi si termin calciu... am scapat de stresul contractiilor cauzate de el, ca am eu contractii si fara stimulare suplimentara.
Poate va amuza si pe voi comentariile de babe auzite de mine in direct si unele chiar la adresa mea. Adica: pt. o cunostinta gravi in trimestru III:
-Si ce ai tu?
-Fetita (ca doar fusese la ecograf).
-Hmm, nu prea cred, esti cam tuguiata!
Of, am inceput sa ma intreb: eu nu oi fi prea rotunda pt. baietel? Dar mi-a trecut ieri, ca am intalnit alta babuta:
-Ce ai?
-Baietel (confirmat de ecograf 4D in saptamana 11, 19 si 28)
-Da, pai se vede dupa buze...
-Pai, cum? Ca vinete sunt ele de la anemie...
-A, nu, se vede ca e baietel pentru ca ai buzele umflate!
Faza cu burta tuguiata/rotunda sigur o stiati dar asta cu buzele nu am mai auzit-o pana acum. Ma uit in oglinda si ma gandesc: cum adica buze umflate, ca doar nu am implanturi cu silicon?!
Pun si eu remarca ca am buzele umflate in cosul unde tin si remarca ca m-am igrasat peste 10 Kg cand, de fapt, dupa cantar, ma ingrasasem 2,5 kg.
Magda
29+ cu 
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
am uitat sa ma laud cu bebe la 28 de saptamani = 1200 g.
pe burtici!
Magda
29+ cu 
si IARINA 31.01.2006
betty78 spune:
Magda felicitari ptr bebeul babanel....auzi cate kg ai luat pana acum ca ma bate invidia cand am auzit ed 2.5 kg
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina am uitat sa ma laud cu bebe la 28 de saptamani = 1200 g. pe burtici!Magda 29+ cu ![]() si IARINA 31.01.2006 |
felicitari

Lili
34 cu
Alexandru