Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui betty78

uitati aici ulei de burtica ptr bebelusi de la welwda...ptr dureri

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

am dat translate pe google si iata ce a iesit:
În cazul în care copilul plange, se va folosi de multe ori pur si simplu vocea lui sau spun ca; este în cautarea de contact. S-ar putea fi, de asemenea, ca; acesta sufera de meteorism: sistemul digestiv sa; se adapteze treptat la conditiile de viata în afara uterului. Weleda Baby Bäuchleinöl, o compozitie cu reglaj fin pe baza unui ulei usoara de migdale, este conceput special pentru masaj de relaxare abdominale. Uleiuri naturale esentiale ale Maghiran, Roman musetel si cardamom au fost utilizata în mod traditional ca adjuvanti pentru digestie. O prevenire, îngrijire bland masaj abdominalacu baby-Bäuchleinöl poate proteja ei de la Southwest neplacute. Consumul regulat, de asemenea, ajuta copilul sa gaseasca un ritm solid la viata ca este nevoie pentru o dezvoltare armonioasa.(Selectare Manufacturer)

edit: sper ca intelegeti ceva ca nu stau sa modific atat

edit 2: l-am modificat pana la urma...nu de alta dar pricum nu se intelege nimic nici asa, dar cu cifrele alea

Lili 34 cu Alexandru

asa este...o sa vedeti ca de cele mai multe ori masajul pe burtica sau punerea pe burtica mamei, piele la piele il va calma

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

si asta este faimosul ulei de alaptat

pozele noastre
asa creste bebe Mario

si faimoasa traducere:

Hormonii pregateasca organismul a mamei insarcinate se pregateste pentru a hrsni copilul dupa nastere, cu dieta optia: cu lapte. Chiar si în timpul sarcinii, precum si prin alaptarea dupa nastere, poate aparea în distensie toracice. Stillöl Weleda este o compozitie blând pe baza buna de ulei de migdale uniformizare. Masat usor, astfel ca promoveaza circulatia sângelui si a încalzirii piept. Informatiile continute uleiuri esentiale reale de la seminte de chimion si fenicul sunt în mod traditional folosit pentru a stimula procesul de productie a laptelui si fluxul de lapte. Masaj de relaxare, cu Weleda Stillöl suporta o alapteaza armonioase

Betty, sper ca nu te superi ca pun si traducerea asta idioata...

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,fetele mele dragi!Vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi ;am plans la fiecare messaj primit de la voi..sunteti extraordinare! Va pe toate ..
Noi suntem bine..eu putin obosita ,dar fericita ca totul s-a incheiat cu bine si David al meu e un mancacios (dupa spusele asistentelor de la neonatologie)..sper sa nu scada prea mult in greutate si sa mi se instaleze secretia lactata cum trebuie (pt asta trebuie sa ma odihnesc si sa mananc bine..)..timpul nu prea imi permite sa intru ..cam la 3-4ore trebuie sa ma mulg si operatiunea dureaza ceva vreme ..sper sa il pot pune cat mai repede la san ..
probabil o sa mai stam o vreme in spital ,dar nu conteaza atata timp cat e pt sanatateaq noastra...conteaza ca suntem impreuna si suntem bine amandoi..si tati ne viziteaza si ne duce dorul..

Nu stiu cand o sa mai pot intra ,dar sunteti in gandurile mele si va multumesc inca o data pt.gandurile bune....o sa mai vb cu Andre cand am timp si va va da vesti despre noi....va pup si va doresc sa ajungeti cu bine la termen !Aveti grija de puiutii vostri!!!

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna,fetele mele dragi!Vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi ;am plans la fiecare messaj primit de la voi..sunteti extraordinare! Va pe toate ..
Noi suntem bine..eu putin obosita ,dar fericita ca totul s-a incheiat cu bine si David al meu e un mancacios (dupa spusele asistentelor de la neonatologie)..sper sa nu scada prea mult in greutate si sa mi se instaleze secretia lactata cum trebuie (pt asta trebuie sa ma odihnesc si sa mananc bine..)..timpul nu prea imi permite sa intru ..cam la 3-4ore trebuie sa ma mulg si operatiunea dureaza ceva vreme ..sper sa il pot pune cat mai repede la san ..
probabil o sa mai stam o vreme in spital ,dar nu conteaza atata timp cat e pt sanatateaq noastra...conteaza ca suntem impreuna si suntem bine amandoi..si tati ne viziteaza si ne duce dorul..

Nu stiu cand o sa mai pot intra ,dar sunteti in gandurile mele si va multumesc inca o data pt.gandurile bune....o sa mai vb cu Andre cand am timp si va va da vesti despre noi....va pup si va doresc sa ajungeti cu bine la termen !Aveti grija de puiutii vostri!!!

miany
34+ DAVID ANDREI

ne bucuram ca esti bine si ca ai aruncat un ochi si pe la noi.
multa sanatate, recuperare grabnica si mult laptic pt David

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina, eu am gustat prajitura si mi-a placut... doar ca data urmatoare voi pune mai multa vanilie si neaparat lamaie.... ca la noi sunt preferate in casa prajiturile acrute.

Laurairina, din pacate povestioara e adevarata.... ce e comic e ca nu pricep talcul patronul, bancherul, furnizorii... ca la betivi... nu te astepti

Krelia, si eu ma gandesc sa apelez la produse anticolici de pe la noi... mi se pare complicat cu comanda... bla, bla... chiar daca as reusi sa le obtin in cele din urma

tot legat de colici... stiu povestea unei amice care umpluse dulapiorul cu medicamente anticolici din timpul sarcinii si cu solutii pt gingii ( pt perioada cand ies dintucii), iar fetita ei nu a avut colici.... iar dintucii i-a descoperit mamica dupa ce iesisera din gingii... deci nu i-au fost necesare medicamentele. Voi cumpara daca va fi cazul. ( poate avem noroc sa nu fie)

Lidia Bun bancul

Miany, ma bucur ca ai "trecut" pe la noi si mai ales ca sunteti bine amandoi

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Lylyana este chiar bine sa pui traducerea, ca sa inteleaga toate mamicile

apropos, globuli ptr alaptat erau de la similasan si nicidecum de la weleda... www.similasan.ch/frauen-milch-info.0.html" target="_blank">astia sunt
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Lylyana este chiar bine sa pui traducerea, ca sa inteleaga toate mamicile

apropos, globuli ptr alaptat erau de la similasan si nicidecum de la weleda... www.similasan.ch/frauen-milch-info.0.html" target="_blank">astia sunt

Similasan medicamente homeopate, pentru productia de lapte

Agalactia

Promovarea fluxul de lapte
Deficit de lapte de Nursing

Ingrediente Homeopathic

Lucerna D6
Lac D10 caninum
Urtica urens D6

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

miany
34+ DAVID ANDREI

Tare ma bucur ca sunteti bine....ai grija de tine si incearca sa dormi bine si maine seara ai grija cu cantitatea de apa pe care o sa o bei....febra laptelui are cateodata legatura cu apa pe care o bei inainte sa inceapa lactatia....mie asa mi s-a spus la cursul pentru viitoarele mamici

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Tare ma bucur ca sunteti bine....ai grija de tine si incearca sa dormi bine si maine seara ai grija cu cantitatea de apa pe care o sa o bei....febra laptelui are cateodata legatura cu apa pe care o bei inainte sa inceapa lactatia....mie asa mi s-a spus la cursul pentru viitoarele mamici

ce vrei sa spui cu cantitatea de apa?

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Am uiatta sa va dau www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=637&srch_text=weleda&srch_mode=3" target="_blank">un site de unde eu mi-am comandat f multe produse din germania.
Doamnelor eu ma retrag la nani si va doresc o noapte buna

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput