Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia miha, m-am uitat in cutia cu debridat...n-are nici o lingurita .... dankutza, supozitoarele astea sunt de la weleda, anticolici...din Autria/Germania.....poate intreaba simi pe mamica ei de la cel. subiect..cat costa a venit musiu acasa...s-a pus pe facut mbs ...dupa ce a dat o cubitza mica cu fi-su krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
Are capacel de plastic gradat?
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Gagici stiti ceva de AVALON? Lidia |
pai am inteles ca si-a sters contul "avalon" si o sa-si faca altul
33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
betty78 spune:
Eu azi am fost la plimbare la niste prieteni iar apoi am bagat o fuga la Ikea, de unde am luat ceva asternuturi ptr Mario si bb mic. Spre seara am inceput sa am niste contractii nedureroase, dar au fost la interval de 10 minute, apoi au devenit mai dese cam la 5 minute si tineau cam 1 min....dupa 2 no-spa vad ca au mai cedat...
Ieri am fost la control si bebe are peste 2800gr si era f agitat. Colul este inca lung si inchis, dar ma astept la absolut orice mai ales ca data trecuta ma plimbam pe strazi cu dilatatie de 4.5 si habar nu aveam. M-a trimis acasa si mi-a spus sa nu ma mai duc la birou de luni incolo. Deja ma gandesc cu groaza, daca vreau inca sa stau acasa sau poate pot sa mai bag inca 1 saptamana de servici. In rest eu ma lupt cu durerile de fese care se duc pe picior in jos de la nervul sciatic.
Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si un lucru bun cu contractiile astea, sotul meu s-a speriat si s-a apucat de smotruit, ca nu aveam nimic pregatit pana acum si in plus avem cateva maldare de rufe ale lui bebe spalate care asteapta sa fie calcate...iar tanti bona se pare ca a frecat-o zilele astea.
Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
krelia spune:
miha, da, e de plastic...acu'...nush sa zic daca era gradat...ca nu ma uitai bine la el...si acu is cu burta plina...si daca ma ridic, plesnesc ....cu prima ocazie, promit!
betty, cumva...din intamplare, ti-au sarit in ochi aparatorile alea de pat, din ikea?
ai grija cu contractiile....eu zic sa nu o mai lungesti..1 saptamana la "varsta noastr" conteaza..la servciu...nu se simte....si eu ziceam la fel..de la 1 sep..de pe 15sep..de la 1oct..si pana la urma fu 28sept...total neplanificat..."sink ouvar"..ca e numai pt tine
felicitari pt vestile bune!
al meu a facut mbs acu'...ca i-am facut si lui pofta ...si uite asa isi descopera ai nostri noi veleitati
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
simina_kin spune:
nu-mi place prajitura are gust de ou, mai bine faceam crema de zahar ars ca eram si eu multumita
33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Simina, prajiturica mea e la cuptor.... astept
Krelia, mumos matoiul ala agitat
Dymomo, ne bucuram ca mai dai cate un semn... E bine ca dormi... trece repede timpul
Dankutza, la curs ti s-a spus ca: "Nu se mangaie burtica ca pot aparea contractii." pai la mine efectul e invers... simt ca bebe se apropie de mana si zona aceea e mai tare... dar burtica in rest e foarte relaxata... cand simt contractii e toata tare.... si mie imi place ca sta la mangaiat
RamonaD, ce-mi plac vestile bune
Mihamora, deci la noi nu se cer tampoane... e bine... vad eu daca mai fac sau nu
RaluciB, felicitari pt noile achizitii... nici eu nu am luat inca salteluta... dar o las pe lista sotului ... sper sa nu-mi para rau
Evy, si bebe al meu are zile cand e lenes de nu se poate... dar in altele se foieste de zici ca vrea sa iasa prin buric... asa imi place sa il amenint cu:" bine, pun eu mana pe tine" cand se agita prea tare
Betty, ma bucur de vestile bune de la eco.... Vestile bune sunt binevenite intre "panicoasele" care am devenit. Imi place reactia sotului tau. Astept sa vad ce va face al meu.... sper sa apuc sa-l sperii si pe el putin
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Evy30 spune:
prajitura mea a iesit minuuuuuuuuunat . imi pare rau ca nu am facut poze . in ultimul timp cam uit ce am de facut , desi imi propusesem
sotul a fost extrem de incantat
eu mai fac . imi place
chiar acum am baut un pepsi si m-am pus in pat si ce credeti , miscari .
dar surpriza , pana acum era cu piciorusele la ficat si caputul jos stanga , stiu de la eco si dupa ce simteam .
acum insa sughite in dreapta jos , si am primit un piciorus cu putere in stanga .
nu ma gandeam ca se mai si muta puiutul meu . ma rog, la capul meu ...nesanatos .
oricum m-am linistit ca se misca .
va multumesc mult pt cuvintele voastre de linistire .
eu oricum sunt cam dusa de felul meu si vesnic ingrijorata , pana il voi vedea cu bine in bratele mele
va pup
Evy 33+
simina_kin spune:
referitor la acele supozitoare, i-a priviti ce am gasit la "mamici se noiembrie-decembrie 2006" :
"mamicile carora bebeii au probleme cu colicii am un pont super pt voi,care functioneaza de nu va vine sa credeti.sant la farmacie niste supozitoare cu chimen....da,ati auzit bine,cu chimen sau din chimen....nu mai conteaza.....sant absolut naturale,nu dauneaza nimic si face MINUNI.denumirea in limba latina,poate asa se cunoaste prin farmacii.....CARUM CARVI de la firma WALA,iar pt ca firma WALA este o firma germana,va dau si denumirea in germana,poate ca in farmacii au venit cu numele asta:KINDERZÄPFCHEN........eu am avut probleme mari cu pascal,nu plangea de trebuia sa-l tzurcanesc,dar se zvarcolea si facea niste mutre,impingea saracutu,nu iesea nimic....dupa ce i-am introdus un supozitor(precizez:unul pe zi....dar scrie si pe prospect,plus ca o sa va sfatuiasca farmacista)....nu numai ca a facut kaki(cum zice FATIMA)....dar a dormit neintors....va recomand cu caldura si credeti-ma pe cuvant,functioneaza DUMNEZEIESTE.sper sa gasiti in farmacii,si va doresc o noapte linistita incepand cu introducerea supozitorului(hi,hi,hi)....am uitat sa va spun ca de la supozitoarele astea,pascal trage niste partzuri....frate.....cumparati-va masca de gaze...slava Domnului ca nu-l mai doare burtica,asta-i important....dar eu si sotul meu radem de ne tavalimde cum miroase in camera lor...sotul meu zice ca sophia de aceea doarme asa bine....e turmentata complet.....dar nu ca miroase urat...pute de-ti muta nasul la spate.exact,asta-i cuvantul potrivit...PUTE" .....tipa avea la adr Austria
33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui simina_kin referitor la acele supozitoare, i-a priviti ce am gasit la "mamici se noiembrie-decembrie 2006" : "mamicile carora bebeii au probleme cu colicii am un pont super pt voi,care functioneaza de nu va vine sa credeti.sant la farmacie niste supozitoare cu chimen....da,ati auzit bine,cu chimen sau din chimen....nu mai conteaza.....sant absolut naturale,nu dauneaza nimic si face MINUNI.denumirea in limba latina,poate asa se cunoaste prin farmacii.....CARUM CARVI de la firma WALA,iar pt ca firma WALA este o firma germana,va dau si denumirea in germana,poate ca in farmacii au venit cu numele asta:KINDERZÄPFCHEN........eu am avut probleme mari cu pascal,nu plangea de trebuia sa-l tzurcanesc,dar se zvarcolea si facea niste mutre,impingea saracutu,nu iesea nimic....dupa ce i-am introdus un supozitor(precizez:unul pe zi....dar scrie si pe prospect,plus ca o sa va sfatuiasca farmacista)....nu numai ca a facut kaki(cum zice FATIMA)....dar a dormit neintors....va recomand cu caldura si credeti-ma pe cuvant,functioneaza DUMNEZEIESTE.sper sa gasiti in farmacii,si va doresc o noapte linistita incepand cu introducerea supozitorului(hi,hi,hi)....am uitat sa va spun ca de la supozitoarele astea,pascal trage niste partzuri....frate.....cumparati-va masca de gaze...slava Domnului ca nu-l mai doare burtica,asta-i important....dar eu si sotul meu radem de ne tavalimde cum miroase in camera lor...sotul meu zice ca sophia de aceea doarme asa bine....e turmentata complet.....dar nu ca miroase urat...pute de-ti muta nasul la spate.exact,asta-i cuvantul potrivit...PUTE" .....tipa avea la adr Austria 33+ cu Maya Andreea AMR MAX. 7 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
e de tinut minte, multumim
Lili 34 cu Alexandru