Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Pentru ca ieri m-a durut burtica mai mult ca de obicei, am hotarat ca astazi sa stau cuminte acasa- si uite asa am si eu putin mai mult timp de forumaiala (ma rog, atat cat ma lasa burticu’, cupilu’, sotzu’ si pisicu’).
Inca ceva interesant: aseara am mai observat ca mi-a coborat burtica. S-a mai intamplat cuiva?

Ce mancarici bune faceti voi pe aici. Eu nu prea am energie si/sau dispozitie, dar tot va trebui sa pun azi de o “supa de ciorba”, dupa cum numeste fie-mea supa de perisoare cu bors (ea bea de fapt numai zeama strecurata, de aici si numele ). Diana mi-a spus ca ii e foame la burtica ei, asa ca ce sa fac?

Lumi Richard multumesc si eu pentru urare. Deja tusesc de luni de zile nu ma mai astept sa scap de la sine. Dupa ce nasc sper sa-mi dea medicul un tratament mai agresiv, sa ma linistesc si eu…
O zi placuta la Roman. Eu am o matusa care locuieste acolo si… mmmmhhh ce dulciuri bune stie sa faca… totusi daca e sa poftesc la ceva acum, e la o placinta dobrogeana cu brinza, la langosi cu brinza, la covrigi si la “Kurtos Kolacs” (asa s-o scrie?). Si as mai vrea muuust!!! Oare e greu de facut in casa?

Krelia, tare simpatic pisicul din video. Si al nostru are ca loc preferat de dormit picioarele mele. Doar ca el isi pune spinarea de-a lungul talpilor mele si acolo sta si toarce ( tin sa precizez ca fac dus inainte de culcare).
In alta ordine de idei, si nu ca ar face cresterea accizelor din Romania mai “placuta”, dar chestia cu marirea/adaugarea de taxe se va face foarte curand si aici. S-au gandit cei din guvernul asta ca dupa ce anul trecut inainte sa fie votati au spus clar ca ei nu vor mai adauga taxe la bunuri, acum ne vor convinge ca e in interesul nostru sa adauge taxe provinciale la tot ce nu se taxa pana acum: alimente, articole copii, medicamente, gaz, etc. Cica vor “invigora” economia… dar cine va scoate mai multi bani din buzunar? Fraierii de consumatori finali!

Lauradi, ce scump e si Raducu tau. Copiii astia mereu ne surprind placut. Si Diana vorbeste in aproape fiecare zi cu surioara, singura mea “problema” e ca ea e hotarata sa-i vorbesca lui bebe numai in engleza de la inceput, ca cica sa stie Sophia engleza cand merge la Kindergarten…

Laura Garner, multumesc de info. Te rog sa-mi spui dupa ce o folosesti daca esti multumita de centura (am vazut aici si modelul pe care il ai tu, mult mai scump insa decat pe site, in plus mi s-a parut cam complicat), asa ca am luat varianta mai simpla, dar dupa cum am mai zis, nu e prea grozava cand ma asez.

Evy30, apropos de miscarile lui bebe, si eu am observat saptamana care a trecut ca nu ma mai loveste asa de energic (si tot saptamana 33 am fost). In schimb, acum “valureste”- deci o simt miscand, mai ales cand stau intinsa, insa miscarile ei sunt altfel. Imi inchipui ca nu mai are atat loc in burtica, asa ca se misca si ea cum poate.

Shtephy, Simina kin, Camy pus si pentru toate fetele dragi de aici, cate un si de la mine

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Da noi nu avem in odisee burtici din Austria/Germania?????????

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe net, am ajuns cu bine in Italia, in ultimul timp eram f. preocupata ca ma apuca durerile facerii prin Romanica. Acum sunt mai linistita, luni merg la eco morfologica si sper sa fie totul ok.De miercuri incep si cursurile prenatale in spital, abia astept.

Nu am reusit sa citesc din urma dar am vazut ca mai avem doi fulgusori grabiti, asa ca

BINE ATI VENIT PE LUME BB DE RAMONAD SI DAVID DE MIANY, SA CRESTETI SANATOSI SI SA ADUCETI MULTE SATISFACTII PARINTILOR VOSTRI.

Doris 32+ Matteo ......

poze

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Da noi nu avem in odisee burtici din Austria/Germania?????????

ba da..da tre sa mai si poata merge fetili sa cumpere/sa trimita /sa etc.. E destul efort, si depinde daca pot sa il faca..
Eu una am zis ca nu ma agit cu medicamentele pan nu vad cum se simte pitica dupa ce o nasc...Stiu ca at o sa fie mai greu, da fugaresc sotu la farmacii cu listuta si gata, ce pot sa fac??

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Doris, bine ca ai aparut si ai dat de veste cum esti..ca te dadusem disparuta... Sa ne zici vesti bune de la eco, da? si ce va mai invata la cursurile alea in italia , poate prindem si noi cate o idee buna

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dau si eu o tura pe seara asta:

Lauradi si Dymomo - bine ati trecut pe la noi
Dankutza - multumim de brief, intr-adevar fata de alte spitale, Filantropia e din filme (chiar daca eu am fost nefericita acolo in singura noapte petrecuta intr-un salon). Am eu ceva info despre vreo 2 dr si ceva scoruri si mai sunt fete care stiu. Daca ai nevoie sa-mi spui, sa-ti trimit
Simina - pusesem deja datele de nastere ale mamicilor si am si zis mai de mult ca info asta se va pierde... ... mai era ceva?
Tare tu cu prajitura ta , macar s-a ales in cele 3 straturi?
Ramo]naD - sa-ti traisca puitul si sa te bucuri de el

Raspunzand in ordine, aici imi iau permisiunea sa iau o pauza ca sa: (prietenii stiu de ce )
Asa, sa revenim:
Raluci - felicitari pt achizitii
Evy - pentru tine de incurajare, ca parca prea tare te stresezi
Lidia - am scris eu de Avalon ca e f bine, dar si-a sters contul de pe DC si a promis ca revine cu un alt user, cel tarziu la clubul scutecelor . si pt tine.
Betty - ai mare grija cu efortul si cu munca...
Doris - bine ca ai ajuns si te-ai linistit si tu

Am dat azi o tura prin Cora, pentru ultimele achizitii si am vazut special pt Krelia si fetele care intrebau, albumul bebelusului in 3 variante, una f finutza pe care o vazusem si la targ si care e ok la banutzi - 38 de lei (ok in sensul in care la targ parca imi amintesc ca era mai scump ). Ah, si am gasit si geanta de carut de la Lamonza, care e pe culorile carutului, asa ca am mai bifat ceva pe lista. Ramane mare mister sacul de dormit.... ca nu stiu de unde sa iau ca nici unul nu-mi place

Pupici pe burticile toate-toate

monis 35
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

LauraB...haioase rau animalele astea, zau ...sa-l vezi pe-al nostru, ditamai animalu' de 80kg cum se intinde sa-i fac masaj si sa-l pieptan....numai la mine sta, rasfatatul familiei.....si asa ma enerveaza cand naparleste...ca in 2 zile de stat acolo...tb sa ma schimb de enshpe ori ....da' tot e un scump...
cu scumpirile, e clar ca nu va fi roz nicaieri in lume...dar...zau, parca altfel e traiul afara...cateodata iti permiti mai multe dintr-un salariu...nu stiu...si chiar daca nu-ti permiti atat de multe...cred ca alte state intr-adevar sprijina ideea de familie si cetateanul, in general...

(opriti-ma....ca incep sa aberez...cred ca mi se trage de la "bufeturi"...nu mai pot de cald ce-mi e......)

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ah....zii si mie
...cine-i tuta?
...sau...o cunoastem?

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dau si eu o tuta pe seara asta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

ah....zii si mie
...cine-i tuta?
...sau...o cunoastem?
Citat:

je cred ca da...

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui krelia

ah....zii si mie
...cine-i tuta?
...sau...o cunoastem?
Citat:

je cred ca da...

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Meeei.... la ce va ganditi voi!?!?!? Eu cred ca "T" e foarte aproape de "R" pe tastatura si atat

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput