Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

miany, ramonad - sa va traiasca puii sa creasca mari voiosi si sanatosi

azi am mai completat si noi la bebe, 1 bucata saltea fibra cocos 179 ron carrefour si suport de baldachin 40 lei miniblue, chilotei bubmac tex 25 lei 3 buc carrefour.

am primit de la nepot si carusel, aparatul audio, pompa san, masa infasat, scoica, termometru, jucarii de toate felurile

va pup

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Simina - cat costa supozitoarele?

nu stiu inca, o intreb acum pe mamica

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

desi astazi a fost o zi buna de somn , mos ene nu a venit pe la mine
e cam rau sa stau in casa , abia a trecut o saptamana si am consemnare la pat 3 sapt

sunt un pic ingrijorata ca bebele meu nu a fost asa energic ca toata saptamana .
l-o fi molesit si pe el vremea , sau e normal sa mai fie si zile dintr-astea?
a miscat , insa fara ridicari de burtica , mai usurel si mai putin .
sa vedem ...sper sa fie ok .

tensiunea mea si-a revenit . probbail cand iau gynipralul scade, insa atat timp cat ma simt bine , cu DD inainte

felicitari fetelor pt cumparaturile facute .
si felicitari proaspetelor mamici . multa sanatate lor si bebeilor .

Evy 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

miha, m-am uitat in cutia cu debridat...n-are nici o lingurita ....

dankutza, supozitoarele astea sunt de la weleda, anticolici...din Autria/Germania.....poate intreaba simi pe mamica ei de la cel. subiect..cat costa

a venit musiu acasa...s-a pus pe facut mbs ...dupa ce a dat o cubitza mica cu fi-su

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina pe langa pret, intreaba si cam cate cutii avem nevoie. Parca, din cate stiu eu, colicii sunt pana la 3 luni. Deci cate cutii avem nevoie? Se poate administra zilnic, sau cu pauze, sau doar o perioada determinata?

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

miany, ramonad..

si sa fie sanatosi.

LORELIX DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Evy30 nu mai fi ingrijorata degeaba. Saptamana asta m-a chinut lenesa asta mica. Aproape 3 zile nu a vrut sa miste. AM intrat in panica. Pana la urma am ajuns la camera de garda sa fac un eco. Dormea dusa, nu avea nimic. Dar dr mi-a spus ca daca nu simt 10-12 lovituri pana a doua zi dimineata, sa ma duc de urgenta la dr sa imi faca o eco prin care sa masoare Ir si alte nebunii. Am venit acasa si am mancat ciocolata pana imi venea sa vomit. Incerca si tu sa mananci ciocolata Finetti si bea Cola, si...ai sa vezi razbunare. O sa iti iei o bataie buna. Sau incearca o limonada cu multa lamaie si miere. Acum, printesa mea, a intrat in recuperari si ma bate ca sa ma satur. Cotrobaie bine peste tot. Deci, m-am linistit.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Simina pe langa pret, intreaba si cam cate cutii avem nevoie. Parca, din cate stiu eu, colicii sunt pana la 3 luni. Deci cate cutii avem nevoie? Se poate administra zilnic, sau cu pauze, sau doar o perioada determinata?

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Am intrebat, astept raspuns, ca neuronul meu ala atrofiat nu mai stie exact despre ce mamica este vorba

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Gagici stiti ceva de AVALON?

Mergi la inceput

Evy ia stai tu linistita, nu te mai panica degeaba ca bebe este ff bine
Bea putin pepsi si apoi intinde-te in pat si ai sa vezi urmarile
Prajitura ai facut???? cum ti-a iesit???? ai mei mi-au laudat-o mama mama...eu n-am gustat inca

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput