Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana eu stiu ca in maternitate se face doar cel de hepatita B. Eu o sa-i spun neonatoloagei ca vreau sa-l fac mai tarziu, nu in maternitate. La mine va fi o minciunica, dar chiar sunt multe mamici care vor sa le faca mai rasfirat toate vacinurile astea, nu sa ii faca din prima zi de viata. Si atunci eu sper ca nu va fi atata tam-tam de optiunea mea, ca nu li se va parea ceva anormal.

Abia astept sa mai povestim candva cu Aida, cum zicea ea ca i-au recunoscut niste medici ca doar ala de hepatita b e logic, ca restul n-au nici un rost. Poate si pentru faptul ca sunt valabile foarte putin timp. Ce rost are sa-i faci tetanos la copil la doua luni, cand vaccinul e valabil 6 luni? De la 2 la 8 luni daca se inteapa cu ceva afara in pamant? Si dupa aceea, daca chiar se intampla, oricum ii reface vaccinul...

No, da referitor la maternitate, eu sper s-o prind in zona pe neonatoloaga la nastere, daca nu, sotul e insarcinat cu responsabilitatea asta, si in plus cu o foaie in mana, sa insoteasca copilul unde merge, sau daca nu e voie, sa impuna punctul nostru de vedere. Am scris pe foaie de vaccin, ca vrem sa-l facem mai tarziu, dupa ce iesim din maternitate, am scris ca nu vreau sa fie hranit cu lapte praf bebe daca eu am lapte, sa nu ii dea antibioticul ala in ochi. Si ceva ce trebuie sa vorbesc cu doctorul si pentru mine si pentru bebe, eu n-as avea voie dezinfectantul pe baza de iod datorita anticorpilor tiroidieni, si e posibil ca bebe sa-i mosteneasca. Sper sa existe altceva. Ca endocrinoloaga mi-a spus de cativa ani daca ajung vreodata sa ma operez sau sa ajung in spital sa spun ca n-am voie, ca ei numai din asta folosesc.

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ups, Roxxy, m-am cam speriat acum cu stenoza asta....desi eu nu-mi dau seama daca are si celelalte simptome sau nu, le-am citit acum....cacalica parca face normal, nu mai tare sau mai rar...de urinat nu stiu ce inseamna "normal" ca sa pot sa fac comparatie...abdomenul parca nu i se umfla...de deshidratat iar nu-mi stiu cum ar trebui sa-mi dau seama...iritabilitate - parca parca...foame nu prea...
dar stii cum e, cand citesti anumite simptome imediat ti se pare ca le ai si tu, iar acum e valabil si pt copii....
o s-o mai intreb si pe dr, sa vedem, sper sa nu fie asta, ca vad ca singura solutie e operatia

a mea ragaie doar daca nu adoarme la san....daca apuca sa adoarma, nu o mai trezesc nici cu tunul, si nici nu ragaie, ba mai tare adoarme cand o bat pe spate.....sa fie asta cauza regurgitarilor oare??

ufff, ce de griji

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

multumesc pt raspuns Raluk..uite nu m-am gandit la treaba asta, cu scrisul pe foaie..si este o idee buna!

deci numai acela pentru hepatita B s-ar face in maternitate.. dar oare cel anti bacil tuberculos oare cand il recomanda? la 2 luni?

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

diamar78 pediatra noastra a zis la o luna sa schimbam sticluta de vigantol si ea trebuie pastrata in cutie si cutia in dulap sau sertar. Cat despre dozaj depinde de fontanela fiecarui copil , ca daca au fontanela mai mica se cam evita administrarea ...
monicutz super poze , super bebe

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

multumesc pt raspuns Raluk..uite nu m-am gandit la treaba asta, cu scrisul pe foaie..si este o idee buna!

deci numai acela pentru hepatita B s-ar face in maternitate.. dar oare cel anti bacil tuberculos oare cand il recomanda? la 2 luni?

Thank God I'm a woman!

Ai dreptate! Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">schema. Trebuie sa verific ce am scris pe foaie , daca am specificat vaccinul, sau am spus ca le fac eu mai tarziu, oricare ar fi ele ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Thank God I'm a woman!

Ai dreptate! Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">schema. Trebuie sa verific ce am scris pe foaie , daca am specificat vaccinul, sau am spus ca le fac eu mai tarziu, oricare ar fi ele ...

Ma tot gandeam acum cum de am uitat de ala de bcg, si mi-am dat seama ca eu mai mult citeam in "limbi straine" despre vaccinuri, si asta de TBC numai la noi in tara se mai face. Ma refer la tarile civilizate gen cele europene, sua, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

inca o zi fara prea mult somnic a trecut la noi...colici nu ne lasa deloc in pace....am incercat infacolul in care imi pusesem toate sperantele inca de cand eram insarcinata si am renuntat la el dupa vreo 2 saptamani ca si cu si fara.....tot aia..alte medicamente nu am incercat, medicul mi-a explicat ca nimic nu va avea efect...o leganam, ii incalzim burtica...asta functioneaza..

Ama mea va multumeste frumos pentru aprecieri fetelor!

NelaM fetitele noastra intr-adevar seamana un picut! Sa-ti traiasca mandretea sa fie sanatoasa si norocoasa!

Felicitari Maria! Sa fie intr-un ceas bun! Pupici multi pentru bebe pentru ca stiu ca acum nu te mai saturi privindu-l si ca iti vine sa-l mananci!!! Sa fie sanatos si norocos!

Dana15, iar ai adus vesti bune aici pe forum!! te imbratisez cu drag, mai ai putin!!!!

Angelli felcitari! Bun venit pe lume bebe Nicholas! Sa fii sanatos si norocos!

Katterina ce ma bucur ca sunteti bine. Eu nu stiam prin ce ati trecut! Ne rugam si noi pt voi! Important e ca sunteti acasa si ca papati!

Ellenuta iti tinem pumnii strans maine!

Selen, mie mi-a regurgitat puternic de 3 ori, de doua ori in jet a treia nu stiu cum ca o tinea soacramea la piept dar cred ca a dat afara tot atunci...goraznic...trebuie neparat sa eructeze dupa ce papa...eu daca e mai adormita dupa ce a papat tot o pun pe umar si trag de ea sa scoata aerul...musai!!! Atunci cand a vomat in jet a avut crampe si a incercat sa scoata aerul!

Andre tinem pumnii!Nu te panica!O sa fie bine ai sa vezi!

Noi ne-am hotarat azi sa facem botezul pe 31 oct fix la 2 luni, sa vad ce e cu vaccinul acela de 2 luni daca poate fi facut si cu o saptamana intarziere si mai ales unde...ca habar nu am, medicul mi-a venit acasa

Inca nu am vb la biserica si restaruant sper sa ne incadram!

ma duc sa pregatesc baita!! mi-e un drag de mor sa ii fac baie sta asa de cuminte!!!!

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetele care scrieti de vaccinuri,eu am vorbit cu barbatul si la ultimul control pina in nastere,miercuri,pe 7.10.il intrebam pe doctorul gineco ce vaccinuri se fac in maternitate,unde se fac si il rugam sa ne puna in legatura cu pers.care le fac.Noi nu vrem ca bebe sa faca vaccinul impotriva gripei porcine,de exemplu,cel imotriva hep b eu l-am facut la serviciu,la 30 ani si nu mi-a fost bine,am avut probleme.Un copilas cum se poate simti atunci?Si bcg de pe vremea noastra avea,poate,nu stiu,qlte tulpini,alte..mi-e cam teama,nu rideti de noi.Am citit ce s-a postat despre vaccinuri,eu lucrez la serviciu cu copii cu handicap,aud si vad multe,avem o baza de date mai ceva ca la directia de sanatate publica si...sintem pe ginduri.ROR in nici un caz nu vom face!
despre anaomaria si anadomnica,veti gasi capitol dedicat lor special,la rugaciuni colective pentru a avea copilde celelalte fete ,mai demult am citit si eu chestia asta si m-a pus un pic pe ginduri,asa ca nu le vad intrind pe aici in discutii atita timp cit sunt dedicatii speciale acolo si altele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

am sosit!sunt bebe .Nicholas!scriu de pe tel. Naturala indusa la 39 s,2oct ora 14.45,52cm,3400g fara epidurala pt ca nu a venit dr.anestezist!suntem fericiti!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Felicitari Adriana!!!!
Bine ai venit pe lume bebe Nicholas!!! Sa fii sanatos si ai grija de mamica ta, sa se refaca rapid si sa aiba laptic suficient pentru tine!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE.

asa ca scoateti agitatele ...

Sa traiti, am inteles

Deci, fetele, usoooooor, joc de glezna!!!

Hai Ellenuta!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput