Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
... fetelor eu sunt inca blocata in recuperari in cap trecut , asa ca :
lore citit povestea nasterii cu anestezista tupeista (ca nu te-a cantarit inainte ... macar asa de curiozitate)
, bine ca sunteti bine sanatosi 
poze cu
delicata si frumoasa de croco 
si poze cu pazza
ce rochie faina de mireasa ai avut
felicitari
... mai recuperez ![]()
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diamar78 spune:
Titi, la multi ani sotului si tie iti urez sanatate.
Katteryna, ma bucur ca sunteti bine.
La al meu in spital i-au facut in prima zi vacc antihepatita B iar la 4 zile vacc antituberculos. Raluk, chiar sunt curioasa cum o sa reactioneze neonatologul cand o sa-i spui ca tu nu vrei sa fie vaccinat. Am cititi si eu destul de multe referitor la vacc dar sincer parca nu pot sa iau hotararea asta sa nu-i vaccinez dar sunt si foarte stresata cand avem de facut vaccin.
ElLenuta, sa scapi repede din operatie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
titi143 spune:
Astazi nu am mai vomat si nu am mai fost la baie, dar rau inca imi este putin. Bagajul imi este facut de o saptamana, dar inca mai am putine lucruri de luat.
37+ cu
Eduard Toma in functie de calendar
38+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
raluk16 spune:
unombun 
diamar eu asa sper ca show-ul cel mare sa-l am la medicul de familie. Ca la spital stiu ca mai sunt mamici care cer sa faca la medicul de familie vaccinurile, deci nu in maternitate. Sa le amane. Si chiar daca eu voi fi leguma, am incredere in sot. El nu citeste ca mine si probabil are incredere ca si eu vreau ce-i mai bine pentru pui, nu-si pune intrebari de ce nu le vreau. Dar am incredere in el ca se va lupta sa impuna punctul nostru de vedere pentru ca e de principiul ca trebuie sa ni se respecte orice dorinte. Stiu ca s-ar enerva tare daca ar zice cineva altfel nu pentru ca ar fi o tragedie pentru el vaccinurile, ci pur si simplu pentru ca suntem niste clienti care vor ceva.
37+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Astazi nu am mai vomat si nu am mai fost la baie, dar rau inca imi este putin. Bagajul imi este facut de o saptamana, dar inca mai am putine lucruri de luat. 37+ cu Eduard Toma in functie de calendar 38+ dupa ultima masuratoareEvolutia noastra |
Maine ai zis ca e ziua sotului, nu?
La multi ani sotului si sa te simti mai bine!
37+
Alex - cumparaturi bebe
aidaciolac spune:
vik se zice ca la fetite colicii sunt aproape inexistenti ... si daca stau si ma gandesc nu stiu de colicii Emmei
, asa ca ai sperante 
... vazut si poze de Eric-Mihai a lu lore
ce frumusel papusel este 
| citat din mesajul lui marina_ghe Salutare mamici si burtici! Sunt noua pe forum, fericita viitoare mamica de Matei, sunt in 36 de saptamani si, ca multe altele, sunt ceva stresata din cauza a ceea ce urmeaza: cezariana! Bebita e marisor si ultima ecografie a spus ca DPN ar fi 18 octombrie, insa dr. mea mi-a spus ca nu vine inainte de 19 si m-a programat la urmatoarea consultatie pt atunci. Parca nu pot sta linistita... Cum fac sa ma calmez cat de cat? 36+ |
stai pe langa noi si scrie cat mai mult

monikus scumpa , inca putin
si scapi de tot raul 
Nela zau daca mie imi pasa ce cauta desertul zilnic
...
Erik e trezit ... fug sa ii fac
, 
va

Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui katteryna Sa schimbam si semnatura, deci! Dana sigur o sa va povestesc ce s-a intamplat insa astept o alta repriza de somn a micutei ca deja da semne de trezire! Va pupacesc! RAISA MARIA![]() |
Bine ati venit acasa, multa sanatate si fericire ii doresc trandafirasului tau!
39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
mary_07 spune:
Am imbaiat si eu piticii,i-am pus la somn si acu' am timp sa stau cu voi
Katteryna,ma bucur tare mult ca e totul ok cu printesa ta
am vazut si pozele,e o dulce
Angelli,felicitari!!! Recuperare rapida si mult laptic 

Ellenuta,bafta pe maine!!! Nastere usoara,recuperare rapida si mult laptic!!!

Suntem alaturi de tine

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
danangie spune:
Ce mai faceti fetelor?
Felicitari tuturor mamicilor si bun venit noilor bblusi!
Noi tot 2 in 1. De vreo 4 zile sunt sigura ca bb s-.a angajat..ca asa ce simt o presiune in bazin jos de zici ca acu' acu' nasc. Sunt asa de curioasa cum va decurge nasterea de data asta!!
Noapte buna tuturor!!
si
( 07.06.2008) Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i]
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui danangie Ce mai faceti fetelor? Felicitari tuturor mamicilor si bun venit noilor bblusi! Noi tot 2 in 1. De vreo 4 zile sunt sigura ca bb s-.a angajat..ca asa ce simt o presiune in bazin jos de zici ca acu' acu' nasc. Sunt asa de curioasa cum va decurge nasterea de data asta!! Noapte buna tuturor!! si ( 07.06.2008) Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i] |
Exact azi ma gandeam la tine cum mai esti. Eram cam ingrijorata, ca ultimele tale posturi nu erau tare optimiste. In schimb acum mi se pare ca totul s-a schimbat

37+
Alex - cumparaturi bebe