Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Tiii..am vazut pozele micutei Raisa de la semnatura Katterynei; ce bucalata este!! si ce frumos doarme ea cu manutele in sus!!!

Ellenuta cum esti mami?

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Katerina tare ma bucur ca sunteti in sfarsit bine. Sa dea Dumnezeu ca micuta Raisa sa fie sanatoasa ! Te pup

de Andrei-Alexandru

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Katteryna bine ai revenit!
Diamar78 multumesc de sfat. CUm il am Infacolul il testam si noi ca avem probleme cu colicii.
Angelli felicitari pentru Nicholas. Recuperare rapida si usoara.
Titi aniversara fericita alaturi de sotul tau si ai grija c apoate se anunta ceva. Sper ca ai bagajelul facut.
Santorini eu ridic caruciorul cu landou si copil in el cand il scot afara ca avem 6 scari de coborat, respectiv urcat la 1 luna de la cezariana. Sincer am sesizat ca ma doare nitel spatele altceva nimic la operatie.
Si nu in ultimul rand
Hai Ellenuta! Nastere usoara recuperare rapida!

de Cristian Alexandru din 05.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

PFIU, ce bine ca avem vesti de la voi, Katteryna! si ca sunt vesti bune! chiar ieri ma gandeam sa-ti trimit un sms, dar spusese si Luci ca-ti trimite, si n-am vrut sa te stresez....

Danuta, n-am inteles combinatia aia cu bonisan, sab simplex, etc...m-ar itneresa si pe mine ca sa elimine gazele mai usor, ca tare mi se screme, si din cauza asta si regurgiteaza mai mult decat normal, ca se tot forteaza.....daca s-ar partzai mai usor, poate scapam de valurile de laptic scoase non-stop si noi avem saculetz de la ikea, dar mi se pare cam greu sa-i bag manutzele prin el si ma enervez ca se trezeste...cred ca trebuia sa iau mai mare, avem din cel pt 0-6 luni....

Monica, Dragoselu e un scump! si cat interes pt jucarii! a mea n-are inca nici o treaba cu jucariile, o pun pe paturica si incepe sa urle ca am lasat-o jos din brate , n-o mai intereseaza nici un zornait/fosnait/plescait etc ....

Santorini ma bucur ca ai mai intrat si tu, si ca merge bine cu luatul in greutate...dupa cum ai vazut ca am scris, si noi suntem niste scremuti

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Katteryna bine ati venit acasa! Ce ma bucur ca sunteti bine! Doamne ajuta si pe mai departe sa fiti sanatoase!

Danuta uau, multumesc mult, mi-am copiat postul tau sa-l studiez in amanunt. Sa stii ca ma gandeam ca mi-ar fi frica de pompa electrica, de faptul ca nu sunt in control...

santorini, Katteryna, Danuta uite ca la toate m-am bucurat ca ati reusit sa alaptati la san!

Dana imi place semnatura ta. Doamne ajuta, asta e ultimul weekend fara Anna!

Eu intre timp ramasesem logata pe contul comun si m-am apucat din nou de cautat gravidutele din lista. Unele nu au mai scris deloc pe dc de cateva luni, si ma ingrijoreaza acest lucru. Sunt si care se simt mai bine la alte subiecte, si cum spuneam cu Elle atunci cand le-a cautat pe forum pe cele care au nascut , ca ar fi fost frumos sa ne spuna si noua, sa nu umblam prin subiecte sa vedem daca au bebei la semnatura... Si acuma ma gandeam daca are rost sa facem aceste modificari in lista? Din moment ce nu mai intra pe aici... Ajunsesem cu cautarile la Anaomaria (care intr-adevar nu prea intra nici pana acum pe la noi, nu asta e problema) si am vazut ca a nascut acuma in 29 septembrie, si ca anuntul nasterii pe acel subiect a fost dat de anadomnica, care eu credeam ca nu mai intra la noi pentru ca nu poate, nu pentru ca suntem noi asa nashpa... Macar cu anuntul sa fi dat un copy-paste si aici... Asa ca am iesit de pe contul comun fara nici o modificare, nu am mai stiut cum sa fac... Oricum, o admir pe Elle cum a facut atunci cautarea fetelor (ca trebuie cautat in multe subiecte dintr-un capat in altul, nu apare numai mesajul utilizatorului cautat), si apoi calculat datele de pus in listuta, si modificatul listutei iarasi... Cred ca o las pe ea sa faca astfel de "lucrari" dupa ce se intoarce cu bebelina. Ca eu am mai incercat o data si tot asa m-am intristat ca gasisem niste fete care aici ne mai scriau din cand in cand ca sunt super ocupate si ne tin la curent cum pot, noi ne mai puneam intrebari despre ele, ca aveau probleme in sarcini, si am gasit ca scriau zilnic la alte subiecte...

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana bine ca mi-ai atras atentia, nu observasem ca exista poze . Ce printesa fericita!!! Foarte frumoasa!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

PFIU, ce bine ca avem vesti de la voi, Katteryna! si ca sunt vesti bune! chiar ieri ma gandeam sa-ti trimit un sms, dar spusese si Luci ca-ti trimite, si n-am vrut sa te stresez....

Danuta, n-am inteles combinatia aia cu bonisan, sab simplex, etc...m-ar itneresa si pe mine ca sa elimine gazele mai usor, ca tare mi se screme, si din cauza asta si regurgiteaza mai mult decat normal, ca se tot forteaza.....daca s-ar partzai mai usor, poate scapam de valurile de laptic scoase non-stop si noi avem saculetz de la ikea, dar mi se pare cam greu sa-i bag manutzele prin el si ma enervez ca se trezeste...cred ca trebuia sa iau mai mare, avem din cel pt 0-6 luni....

Monica, Dragoselu e un scump! si cat interes pt jucarii! a mea n-are inca nici o treaba cu jucariile, o pun pe paturica si incepe sa urle ca am lasat-o jos din brate , n-o mai intereseaza nici un zornait/fosnait/plescait etc ....

Santorini ma bucur ca ai mai intrat si tu, si ca merge bine cu luatul in greutate...dupa cum ai vazut ca am scris, si noi suntem niste scremuti

POZE URSULICA
nunta

Deci: o data la 8 h ii dau toate 3:
2,5 ml Debridat + Sab simplex 10 picaturi + Bonisan 6-7 picaturi apoi 10 min pauza si abia apoi pus la san. A mea dupa 2 ture (16 ore)a inceput sa se calmeze. De 3 nopti dormim cu pauze da san. Si ziua doarme si cand nu doarme are rar colici..in rest sta si admira peisajul..zgomotele...si ziua papa f des san.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata...s-a trezit si ii dau tratamentul anticolici si apoi papa.
Va pup si seara faina.
Dana, nu nasti inca, asa-i?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Croco si Lore aveti si voi niste puiuti jos palaria! si Raisa Maria are un zambet asa strengaresc in somn, frumusica de ea

uf, ce urat a fost azi afara, n-am putut iesi si noi in curte la plimbarica si acum mi-am dat seama ca noi nu prea avem hainutze asa mai grosute, un hanoracel, o gecuta, ceva, si uite ca frigul vine peste noi....mai trebuie sa facem o partida de cumparaturi, dar nu prea stiu de unde, nu prea mi-a placut oferta din CT....sa fie si la preturi rezonabile...Santorini, ceva sugestii??

saracele Maria si Angelli, amandoua fara epi bravo mamici!

mai fetelor, pe mine chiar incepe sa ma ingrijoreze regurgitatul asta, scoate a mea valuri valuri de laptic, eu nu stiu ce ii mai ramane in stomacel scoate si dupa ce ragaie, scoate si in somn, scoate si cand sta, si nu e nici o diferenta chiar daca sta putin mai ridicata.....si mi se pare ca scoate prea mult, nu stiu cat ar fi normal, dar totusi....luni mergem si noi la dr, sa vedem ce ne zice, si poate mergem si noi la un eco, sa ma linistesc.....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am intrat putin la coffechat..mi s-a parut interesant subiectul; am gasit la comentarii un link cu trimitere la revista Tabu, cu un articol scris de Alice..povestind experienta unei nasteri; a fost un pic socant pentru mine..oare chiar te poate face durerea sa-ti pierzi mintile? sa vorbesti chestii pe care in conditii normale nici macar nu le-ai gandi?!! ufff..eu inca sper..sper din tot sufletul sa nu fie asa!! sa doara! sa doara ca naiba..dar sa nu uit de ce sunt acolo!
nu stiu daca am facut bine atentionandu-va asupra acestui articol..va rog, daca stiti ca va panicati usor..mai bine, nu!!!

Raluk mai mult te superi cu cautatul fetelor care sunt prea "ocupate" sa ne salute..poate ca ar trebui sa le si scoatem din lista! mie la un moment dat mi se parea destul de aiurea sa felicitam cu ocazia unei aniversari pe cineva al carui nume nu imi spunea nimic; da-le pace!!! n-au decat sa ne anunte, daca vor sa impartaseasca bucuria cu noi!

PS: abia astept sa apara maria..sa aiba un pic de timp si sa ne povesteasca cum a fost!!

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput