Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Felicitari Angelli! Recuperare rapida!

Bine ai venit pe lume, bebe Nicholas!

Sa fiti sanatosi si sa va aduca puiul numai bucurii! Abia astept povestea nasterii, sa mai vedem o parere despre nasterea naturala fara epidurala...

Elle ce imi place de tine ca azi te chefuiesti inaintea unei zile asa de importante! Relaxare placuta azi si maine tinem pumnii si sarim cu majoretele!

Dana

Adela inca putin, cum zici tu

titi sper ca ai bagajul facut, ca raul ala de azi-noapte nu-mi suna bine...

ionika multumesc . Deocamdata ma zbat de la nerabdare la frica, inca nu sunt sigura

Intru la lista sa fac modificari.

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Si sa stiti fetelor ca desi nu mai scriu foarte des de citit va citesc tot timpul(asta in timp ce Andreiut sta cu tzatza stanga in gura si am mana dreapta libera). M-am regasit perfect in ceea ce scriau Monica si Aida de nazdravanii lor, ca si al meu tot asa de agitat este! Totusi eu nu cred ca are vreo problema (asta mi-a zis si pediatrul). Sper sa fie asa! Chiar am citit in dr. Spock ca sunt si copii mai agitati si care plang tot timpul, si ca plansul asta se intensifica pana pe la 6 saptamani dupa care incepe sa scada in intensitate (asa ca astept cu interes saptamanile urmatoare).
Oricum eu zic ca e si de la stomacel agitatia asta, ca al meu asa se inroseste tot si se screme de cate ori incearca sa ragaie, sa traga o basinica sau sa faca cacuta, de mie tare mila de el. Si cam asta se intampla tot timpul. Iar maraitul si zgomotele pe care le scoate noaptea nu mai zic! Colici astia batai vina, ca altfel ce copii cumintei am avea! Acum doarme in sfarsit ca un ingeras, dupa ce a fost in prealabil leganat, plimbat si i sau cantat tot felul de cantecele (ca ma mir si eu de unde inventez atatea!). Nu stiu ce o sa ma fac eu cu luatul in brate mai incolo ca a inceput sa fie din ce in ce mai dolofanel. Sa ma laud si eu ca duminica trecuta (cand avem ziua de cantarire) am constatat ca luase in greutate 1 kg si 100 de grame intr-o luna de zile (ca mai aveam si piticul ca nu lua in greutate la inceput). Si asta in conditiile in care l-am alaptat exclusiv la san (desi au fost o gramada de binevoitori care imi spuneau ca plange de foame, ca suntem parinti nebuni ca nu dam copilului lapte praf...). Macar de stressul asta am scapat, chiar daca l-am pus si din ora in ora la san (cand a avut el puseurile de crestere) pana s-a reglat productia. Chiar mi-a placut cum zicea Adriana M (parca) au fost zile cand am stat cu el "mufat la tzitzi" cam tot timpul.

Sa felicitam si fetele care au nascut!

Felicitari Mangagirl si bine ai venit pe lume Sasha Laurian (daca pana la urma asa o sa il cheme!). Sa fie sanatos, papacios, neplingacios si necolicos!

Felicitari Angelli!!! Sa va traiasca puiutul Nicholas!! sa fie sanatos si voios!!

Felicitari Kinga! Si bun venit pe lume Victor Adrian!

Va pupicesc!

de Andrei-Alexandru

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dragele mele!!!!
Felicit din suflet toate mamicile si le urez bun venit pe lume prichindeilor!Sa le dea Doamne Doamne sanatate, o viata frumoasa si sa le faca mandre si fericite pe mamicile lor!
Va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si v-ati rugat pentru printesa mea!
Noi suntem de cateva zile acasa si putem spune ca suntem bine dupa ce Raisa a stat o luna la terapie intensiva. A invatat sa pape la biberon ca sa scapam de gavaj.Slava Domnului ca am laptic si ma mulg din 3 in 3 ore sa-i dau.Nu prea imi mai ramane timp de nimic, dar sunt multumita.In rest ne luptam cu colicii de 3 zile dar ii invingem noi si pe astia ca suntem luptatoare.In fiecare seara il rugam pe Doamne Doamne sa ne faca bine si sa nu ramanem cu sechele dupa convulsii si Il mai rugam sa ajute toti copiii din lume!
Mi-a fost tare dor de voi!!!
ELLE
Nastere usoara!!!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Scuze pt greselile de ortografie, din graba de a scrie mesajul inainte sa se trezeasca micutul terorist!

A si vream sa le intreb pe fetele cu cezariana, cam cate kg e OK sa ridicam (eu am o luna de la cezariana)

Si multa bafta Elle! Nastere usoara si un copilas sanatos!

de Andrei-Alexandru

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioi Katteryna!!!! bine ai revenit!! ne-am gandit adesea la tine si la puiut!!
offf ce emotii si pentru voi...sunt curioasa ce s-a intamplat, dar daca nu ai chef sa ne povestesti acum, inteleg f bine..sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! ma rog pentru voi

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

titi..hmmmm. vorba Ralukai..sper ca ai bagajelul facut!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

[b][b]Felicitari noilor mamici Angelli si Manga!!!!!!
Sa fie sanatosi bebeii si obligatoriu fara colici!
Recuperare rapida!

Raluk...am vizualizat cumparaturile tale pt. bebe si mi-au placut f mult.
Ce am mai gasit eu f utile au fost scutecele de finet (eu am luat cateva de la Carrefour cu 5 sau6 lei bucata). Sunt multifunctionale.
De asemenea, am vazut ca ai luat prosopele de la Ikea (10 buc la 10 lei parca). Mie imi sunt atat de utile (fetita mea si regurgiteaza mult plus ca ma sterg la sani cand alaptez - adica la celalalt san plus altele) incat mi-am trimi9s sotul si a mai luat 2 seturi.

Hainute de nou nascut n-am prea avut si am cumparat ulterior. Caciulitele cu snur de se leaga sub barbie le gasesc f practice (a mea are capusorul micut si inca mai caut marimi mici)

Aaaa..si cat mai mult body-uri 6-7 capse. Eu din cele de se baga pe gat n-am reusit sa-i dau caci se agita tare.

Ca pampersi eu i-am luat pampers sensitive si servetele umede de la sanosan pachetul verde. Si pt iritatie fundulet prma luna ii dau cu mustela si bepanten in acelasi timp. Pt. restul am toata gama sanosan.

Colici...noi am avut concerte puternice asa ca am incercat cam tot ce e pe piata cred: Baby drink - ceai, Bonisan, Sab Simplex, Espumisan, Gripe, ceaiuri anason, fenicul si al treilea- imi scapa numele, Debridat....

Noua ce pare sa ne mearga cat de cat e: la 8 DEBRIDAT (care reglza tranzitul intestinal)+10 picaturi Bonisan (f bun si p . eliminare gaze)+ Sab Simplex +Bonisan (strict clici). Pdiatrul ne-a invatat smecheria sa ii dam inainte de masa si sa stam 10 min dupa ce i-am dat si abia apoi sa-i dam laptic (eu ii dau doar san ).

Aa..si landoul il folosim la maxim...caci daca stam in sufragerie o punem in landou si o luam dupa noi sa o putem supraveghea. Doar noaptea doarme in patut (sau uneori chiar ramanein landou si noaptea).

Forfecuta nu am vazut. Noi i-am luat de la Nuk si sunt f multumita. Pompa de san pt. surplus tot de la Nuk si ne intelegem bine (manuala ca am sanii f sensibili si prefer sa sorc manual nu electric). Pt. sani Garmasan - eviti ranile - se da inainte si dupa alaptare si nu te stergi- bebele nu are o problema cu gustul.
Biberoane - sa ai in casa 2-3 nr. 1 chiar daca alaptezi- sunt bune pt. ceai, stocare surplus laptic etc. Eu am de la Nuk cu tetina latex dar parerile sunt impartite.

Daca ai imi vine vreo idee revin. Aaa...f buni sacii de dormit de la Ikeea - f practici noaptea. Si manusi pt manute...si astea sunt utile. A mea le tolereaza doar pe unele luate din Obor cu elastic...pe restul le arunca rapid.

Gata...ca m-am intins prea mult.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

KatterinA...BINE AI REVENIT. Multa sanatate fetiteitale!

Fetelor, de Kiki si gemenii ei mai stie cineva ceva? Sper din tot sufletul ca sunt bine.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

ooo..multumim mult Danuta pentru sfaturi!!! ca ti-ai facut timp sa ne scrii..sunt bine venite!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Sa schimbam si semnatura, deci!
Dana sigur o sa va povestesc ce s-a intamplat insa astept o alta repriza de somn a micutei ca deja da semne de trezire!
Va pupacesc!

RAISA MARIA

Mergi la inceput