Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 5
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta gata fetele .. am vesti .. CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE. asa ca scoateti agitatele ... eu mai multe nr de telef, raluk, aida, luci, roxy, clau, miha .. taman ce am terminat de facut niste clatite .. ![]() iar acum ma gatesc sa plec la petrecere .. hihihhi ... ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Elle, nastere usoara si o fetita sanatoasa si cuminte

39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Dana15 spune:
Felicitari Angelli!!! Sa va traiasca puiutul Nicholas!! sa fie sanatos si voios!!

Ellenuta pai punem fetele la incalzire!!!!

sa dea DD sa fie totul bine!!!
Iulika
nimic, nimic...cred ca mandra mea vrea sa vina ca in vis..pe 6 oct..ar fi frumos! dar acum stau si ma gandesc..daca nu vine nici in 6?
am fost la plimbareala..piata, supermarket, magazinul de tesaturi (de..avem un nou hobby
)..mi-am dat seama ca ma deplasez mai greu..mult mai greu decat saptamana trecuta..burtica se tot contracta, dar fara nici o durere...am decis sa nu mai fiu asa nerabdatoare, ca simt ca imi fac mai mult rau ... va veni cand va stii ea cel mai bine!
Am zarit-o si pe Mihaela prin zona
Ralucule 
..ceea ce porti tu in burtica este o minune
..restul, se rezolva cumva la un moment dat!!
Dana 39s mamica mandra de 
Ultimul weekend fara Anna 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Felicitari Angelli!!! Sa va traiasca puiutul Nicholas!! sa fie sanatos si voios!! ![]() ![]() ![]() Ellenuta pai punem fetele la incalzire!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sa dea DD sa fie totul bine!!! ![]() Iulika ![]() am fost la plimbareala..piata, supermarket, magazinul de tesaturi (de..avem un nou hobby Am zarit-o si pe Mihaela prin zona ![]() Ralucule ![]() ..ceea ce porti tu in burtica este o minune![]() ..restul, se rezolva cumva la un moment dat!!Dana 39s mamica mandra de ![]() Ultimul weekend fara Anna ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Fata mea parca se ridica in loc sa coboare...fetele nu se nasteau mai devreme de DPN?!?
-si eu ma misc mai greu, dar nik...si deja sunt nerabdatoare, sunt epilata, aranjata, cu bagajul facut...si nici sa dorm nu mai pot, ce mi-ar placea sa nasc maine; azi am trecut pe la spital sa vedem unde este exact si era asa liniste pe acolo...

Aberez

39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
selen80 spune:
azi n-am reusit sa intru sa recuperez, dar ce vad eu pe prima pagina si in ultimele posturi???!! au nascut fetele noastre 3 dovlecei bine copti!!
FELICITARI MANGA!! SA-TI TRAIASCA CRETZULINUL, SA FITI FERICITI IN FRUMOASA VOASTRA FAMILIE!
FELICITARI KINGA! BUN VENIT PE LUME VICTORAS!!
FELICITARI ANGELLI! BUN VENIT NICHOLAS
SA FIE TOTI 3 FLACAII SANATOSI, VOIOSI, NOROCOSI SI NECOLICIOSI!!
SIIIII..
HAI ELLE 

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Lullaby_2009 spune:
Ellenuta nastere usoara! 
Mami Manga, m-a rugat mami Kemsy sa-ti transmit multe felicitari, recuperare usoara si bebe pupacios!
Mami Kemsy va transmite salutari! 
Dana mai e putin pana pe 6 octombrie, printesa asteapta momentul potrivit. 
37+ cu 
adela2006 spune:
FELICITARI MANGA!! SA-TI TRAIASCA FECIORUL CRETZ, SA FITI FERICITI IN FRUMOASA VOASTRA FAMILIE! 

FELICITARI KINGA! BUN VENIT PE LUME VICTORAS 

FELICITARI ANGELLI! BUN VENIT NICHOLAS 

HAI ELLE 

eu trebuie sa plec la un botez ( la copilul nasilor lui calinut
)
m-am muls sa-i las mancare lui calin
40 ml 
probabil daca-i da cu pipeta cateva picaturi o sa0i ajunga
asa ca o sa-i dea lapte praf 
sper sa nu se obisnuiasca din cateva ture de lapte praf nu ?
in rest la fel cum stiti cu amandoi copii se trezesc cu randul
aseara alexia s-a trezit si voia in brate
pai are 17 kile si e lungaaaaa
am luat-o dar nu o pot tine mult ca e grea eu sunt cu cezariana
i-am zis ca e grea sa stam pe pat si o tin in brate
a inceput sa miorlaie ca da pe calinut il tin si pe ea nu 

m-am mirat de unde atata gelozie ca se poarta asa frumos cu el il pupa si-l dragaleste toata ziua
cu toate astea seara tot e show ca ea vrea la mamica ei
incepe cu texte " mi=e or de mamica " 
eu ii dau la calin sa mance , de la san
deci inca e ca la nebuni la noi
dar m-am obisnuit si parca nu mai e asa de greu
parca nici calinut cel cret ( asa-i spune alexia nu stiu de ce
)nu ne-a mai facut parul cret cu urletele lui ![]()
mai putin si se face anul ![]()
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
titi143 spune:
Buna fetelor. Felicitari proaspetelor mamici, sa va creasca puisorii mari si sa fie sanatosi.
Eu o sa stau putin pe net, ca nu ma simpt bine. Am multe de lucru dar nu pot face nimic deoarece toata noaptea am vomat si am fost la baie. Si acum ma simpt excretabil, sper sa imi treaca pana maine, deoarece maine o sa sarbatoresc ziua sotului.
37+ cu
Eduard Toma in functie de calendar
38+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
titi143 spune:
Am fost la doctor la spital pentru control si mi-a spus ca totul este bine. Totul decurge normal. Mi-a recomandat mult
, mi-a spus ca o sa ajute la nastere si la controale sa nu ma doara. Mi-a mai spus ca cine are o viata sexuala activa nu prea are sanse sa depaseasca termenul de nastere.
ionika spune:
FELICITARI MANGA!!
FELICITARI KINGA!
FELICITARI ANGELLI!
HAAAAAAAAAAI ELLE !TINEM PUMNII!
Daca puteti completa datele noastre, Alexia s-a nascut la 10, 40, apgar 9, 52 cm.Uve, mai ai putin...Chiar ma gandeam ca eu am ajuns la 39 saptamani si m-a operat fara ca nasterea sa se declanseze, asta dupa ce toata sarcina am stat cu stresul nasterii premature!
Raluk, da' stiu ca ai luat niste minunatii de lucrusoare acolo! Acus, acus vine si la tine minunea!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+