Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Mamici care ati mai folosit Infacol pentru colici! E bun de ceva ca imi face cineva rost de el. Care este dozajul pe zi (cati ml dati la bebe)?
din 05.09.2009 de Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... noi aseara am avut o jumatate de noapte de pomina , Erik a urlat 4 ore asa cum nu a mai urlat niciodata ... nimic nu mergea ca sa il linistim si cauta in continuu de mancare asa ca pe la 1 l-am infasat si in 10 minute a adormit si l-a trezit Laci la 5 jum sa manance ca nu mancase saracu de 6 ore si ... drept pt care a mancat dimineata si am adormit la loc amandoi parca loviti de leuca si la 8:55 s-a dezlantiut tornada a mancat si agitat , am pregatit mic dejun cu el in brate , si a adormit foca , asa ca l-am pus jos nop e cah sa dormi in canapea , asa ca am mancat cu foca in brate , am mai dat o tzatza si mai rau m-a ros de nervi ce avea pe cine avea ... sper ca nu pe mine asa ca l-am scos afara si a adormit instantaneu (pentru jumatate de ora ca nu mai rezistam pana la 12 la urmatoarea masa) asa ca mi-am luat potaile pe langa picior si am plecat la furat de nuci verzi ca sa nu fie plictisitoare plimbarea (oricum tzacanita aia mica de westie-Kissy trebuia tot timpul sa ma intorc dupa ea ca face pe nebuna si nu merge pe langa mine daca nu are lesa) , la 12 papa ca fomila nesatula si nesatula burta are foca mea ... asa ca acum abia a adormit

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Felicitari Mangulico-Maria!!!!
Bine ai venit pe lume bebe Sasha Laurian! Sa fii papacios si necolicios, cumintel si nefrichinel!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

am sosit!sunt bebe .Nicholas!scriu de pe tel. Naturala indusa la 39 s,2oct ora 14.45,52cm,3400g fara epidurala pt ca nu a venit dr.anestezist!suntem fericiti!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Felicitari mami Angelli!
Recuperare rapida!

Bun venit pe lume bebe Nicholas!
Sa fii sanatos, voios si norocos!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

am sosit!sunt bebe .Nicholas!scriu de pe tel. Naturala indusa la 39 s,2oct ora 14.45,52cm,3400g fara epidurala pt ca nu a venit dr.anestezist!suntem fericiti!

baby Nicholas

Felicitari Angelli!! BUn venit pe lume bebe Nicholas!!Så fii sånåtos si påpåcios!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari prospetelor mamici Maria si Angelli! Sa aveti parte de niste baieti sanatosi si cuminti.
Anamaria, se dau 0,5 ml infacol inainte de fiecare masa. Nu stiu ce sa-ti spun despre el pt ca l-am folosit dar nu regulat. Noaptea eu nu-i dau, doar ziua si atunci cand nu uit. Parerile sunt impartite, la unii copii ajuta la alti nu. Vad ca Monica a folosit Bonissan. Poate ne spune si ea o parere despre cele 2.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata fetele .. am vesti ..

CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE.

asa ca scoateti agitatele ...

eu mai multe nr de telef, raluk, aida, luci, roxy, clau, miha ..

taman ce am terminat de facut niste clatite ..

iar acum ma gatesc sa plec la petrecere .. hihihhi ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nastere usoarå Ellenuta!!

Sunt rapidå nu??!Majoretele astea le-am tot promis ca le scot ieri...Uite ca le-am scos acu..

Mai am cateva pregatite pt Dana care o cam urmårescsi ea nu stie

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

baby Nicholas

Felicitari, Angelli, sa va traiasca Nicholas si sa va bucurati unii de altii!

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput