Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina1976 spune:
Alinuku', saru'mana . Ii fac chiar azi testul! Sper sa descopar ce are...UFFF
Pyc, multumim...da sa stii ca eu inclin sa cred ce a zis tanti psiholoaga...adica cel putin aia cu faptul ca nu papa ca mama e stresata la mine s-a cam verificat....Ana cand era mica nu manca iar eu eram din ce mai stresata de asta. Imi era pur si simplu frica de ora mesei...ma uitam la ceas si ma gandeam ca se apropie si aveam emotii si stari de frica ca iar nu o sa pape...si evident ca in 70% din cazuri nu manca si eu ma suparam tare rau...ba mai si plangeam...si ea parca mai rau nu manca.
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Venim si noi la raport.
Ca si alti licurici, Alice a inceput sa refuze orice fel de mancare, nu mai vrea absolut nik in afara de tzitzi I-am oferit de toate; si fructe si legume si supa si lapte...nik nik si pace . Am controlat-o ...nu vad sa ii iasa dinti si alte simtome nu are.
In rest e OK. Mergem aproape zilnic in cursul diminetii la "cocutoteca " - locul de care v-am povestit - si Alice e ffff incantata sa vada si sa incerce sa interactioneze cu alti copii, apoi mai pe seara la plimbare in parc, unde tot asa o duc la locurile de joaca pt copii...
Pacat ca de acum incolo o sa fie vremea urata si nu mai putem sta pe iarba sau juca in nisip.
Pupam licuricii bolnaviori si le dorim insanatosire grabnica
Alina2700 - multumesc de intrebare si de urari.
Sfatul meu e sa spui pediatrului la urmatoarea vizita despre "puseul" lui Andrei ...prea mare temperatura si poate trebuie aflata cauza.
Sistemul medical e acelasi si aici...am experimentat pe pielea mea in sarcina cand au refuzat sa imi dea vreun ajutor...ehhh....nu putea sa fie totul roz...
Dya La multi ani! sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti
La multi ani si tuturor licuricilor sarbatoriti.
Irina c vazut Andreiutu mare, voinic si scumpel - seamana cu tine
Am mai vazut nazdravanii lui Alinuk si voinicii Dorian si Fabian, Alexutu pletosul - bvooo pt ridicatul in picioare- Paul de Pyc
Anna La locul de joaca unde merg cu Alice exista si un premergator din acela si eu o mai pun pe Alice, dar, deocamdata nu se tine bine, adik se tine, dar la un mom. dat isi da drumul la maini, dar eu zic ca e OK daca vrei sa il cumperi.
Am pus si pozici noi:
Priviti jocul preferat al lui Alice :
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5389088654256909138
noua strambatura face oooooooooooo:http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5389085203705688898
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
Naty spune:
Hello!
alina misto jocul, cred ca ii iau si eu Ioanei, dar de Craciun ca acum am apucat sa ii cumpar cadoul.
alina2700 eu sunt de principiu sa faci cum spune doctorul si nu cum crezi tu. Insa in cazul tau cred ca ai procedat foarte bine. Cum Doamne, iarta-ma sa lasi copilul cu 40 - 40,5? Dar ei de convulsii febrile au auzit?
Noi am avut un weekend foarte agitat, de unde ziceam ca ne vom odihni cu Ioana plecata.
Sambata pe la pranz Nadi a constatat ca se poate ridica in picioare tinandu-se de marginea patului (la acel moment la nivelul de sus). Din fericire nu a picat dar de atunci a vrut sa stea NUMAI in picioare, ne-a innebunit pur si simplu. Ieri s-a trezit la 6 dimi si de abia daca a dormit toata ziua vreo 2 ore in reprize de juma de ora, in rest s-a matait non-stop, tacea numai daca o tineam in picioare
Bineinteles ca am lasat patul in jos sa nu cada si s-a enervat groznic, acum ne pandeste sa venim langa ea si se agata de hainele noastre sa se ridice.
Ieri am avut o surpriza tare placuta, Ioana mi-a adus primul cadou - un inel.
I-a casunat ei acum vreao 2 luni ca de ziua mea o sa-mi ia un inel cu piatra verde (culoarea ei preferata). In fiecare zi imi spunea "o sa-ti iau inelul ala". Dar nu a mai avut rabdare pana la ziua mea si a profitat de plecarea din Bucuresti sa vina cu cadoul. E tare, tare frumos si cel mai drag cadou din lume.
I-a luat si sora-sii niste cizmulite
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ada_coman spune:
Dya-dy sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata!
Sarbatoritilor de azi si din zilele trecute Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Mircea tati de Vladutz si sot de Bebelusi.
Noi suntem toate racite Nu mai pot. De asta nu prea am avut timp de scris. De citit va citesc zilnic si am vazut si toate pozele cu licurici toti unul si unul.
Sanatate licuricilor bolnaviori si rabdare multa mamicilor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Naty spune:
Ah, am uitat sa va spun, Nadiei ii aparusera pe spate multe, multe bubite, m-am gandit eu alergice.
Si cum stiam ca probabil e alergic la laptele de vaca (mananca HA daca va mai aduceti aminte, dupa niste episoade foarte urate) nu i-am mai dat branza de vaci si, surpriza, i-au disparut bubitele.
Si acum intrebarea, ce naiba ii dau in loc de produse lactate?
Ce sa ii pun in pure-ul de fructe care mi se pare cam chior daca i-l dau gol?
selene eu nu ti-as recomanda sa ii dai Danonino, personal am o parere foarte proasta despre el.
De fapt, eu prefer pentru copii iaurturile simple. Ioanei i-am dat cand era bebe Napolact sau Covalact, la recomandarea pediatrului.
Nadiei nu-i dau dat fiind cele spuse mai sus
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
miere stiu ca se recomanda sa speli copilul pe dinti de cand ii dau primii dintisori. Eu am incercat dar nu am reusit si sincer, cred ca e aproape imposibil
Daca reuseste careva sa spele un bebe pe dinti sa zica, ca merita un premiu!
Cat despre adormitul cu biberonul, e intr-adevar foarte nociv, e dovedit ca produce carii.
Nu auzisem de faza cu apa dupa ultima masa dar mi se pare cam aiurea sa ii dau apa dupa lapte, la noi ultima masa e lapte cu cereale.
NOI
Naty spune:
ah, acum am vazut ca lisa reuseste sa o spele pe dinti pe ciufulita. Felicitari, draga mea, e o performanta!
Vazut poze de baieti frumosi, alinuk!
Vazut si pe Ochila, dulce, dulce, dulce!
Vazut si frumoasa Alice, nu-mi vine sa cred ce par are!
Alina, eu cred ca Ana viseaza urat si cred ca asta are de-a face cu gradinita, fiindca e o schimbare recenta in viata ei.
Vezi daca o nemultumeste ceva acolo. Se duce cu placere?
NOI
miereamara spune:
Naty, cica dc ii dai apa dupa masa, ii spala resturile de lapte din gura, nu tb mult, doar cateva gurite.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cristi_2003 spune:
dya
naty da cum nu reusesti sa o speli pe dinti pe nadia? cum ai incercat? la carol ii place la nebunie, e o fericire pt el. noi am luat nenedent si periuta din aceea pe deget - si singur roade si freaca la ea.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
lisa79 spune:
salutare si de la noi!
la multi ani Dya !
sanatate licuriclor bolnaviori
vai pyc,ce sperietura ai tras,bine ca sa terminat cu bine
Alina,cred ca e doar o perioada a Anei.sper sa ii treaca repede
noi am dormit mai bine,de 3-4 ori trezirea,doar o data am adormit-o mai greu,dar in rest a adormti destul de usor. acum ca avem dintele de sus isi freaca dintii de jos de cel de sus de mi se ridica parul pe corp...sper sa ii treaca repede perioada asta. sa stiti ca eu nu am lasat-o a planbga in pat,mi se pare groaznica modalitatea asta de dezvat. o las in patutul ei si o consolez cum pot eu mai bine,vad ca functioneaza destul de bine. imi e atat de draga cand ma tine de mana sa nu plec.
am admirat poze cu bebi frumosi,unul mai frumos ca altul...
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!