Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
Idaira spune:
Vreau sa incerc sa-i dau struguri...voi cu ce le-ati amestecat?! I l-ati dat asa,crud,sau l-ati pus la vapor?!
Felicitari tuturor bebeilor care deja s-au pus in 2 picioruse sau care merg de alta maniera..a mea inca nu...
Carla
Povestea Carlei
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Idaira Vreau sa incerc sa-i dau struguri...voi cu ce le-ati amestecat?! I l-ati dat asa,crud,sau l-ati pus la vapor?! |
eu nu i-am dat inca struguri, dar daca i-as da, ar fi cruzi, amestecati cu cereale sau branzica
mie pediatra imi zicea sa nu ma grabesc sa-i dau struguri - nu mai stiu nici motivul si nici pana cand sa nu-i dau
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
cami_antonia spune:
fetele va zic eu
ANTONIA CRED CA DE LA STRUGURI A FACUT ENTEROCOLITA ... EI I-AM DAT PULPA SI EU AM BAUT MUSTTTTTTTT MULTTTTTT CA IMI PLACE .... SI IATA CE AM PATIT ... ASA CA PAUZA ... LA ANUL MAI BINE
IRINAC nu am ajuns la spital ca ala maine e si am mers la dr de familie si ne-a dat KLACID .... crezi ca e bun? 2,5 sau 3 ml la 12 ore
si inca niste pastilute pt diaree ... pt a inlocui sumetrolinul
daca citesti raspunde-mi plsssssss
daca nu te sun maineeeeeee
pupi
va pup pe taote si pe licuricii care fac azi lunitele .... in curand vom incepe sa implinim cate un anisorrrrrrrrrrr
ce frumossssssssss
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
IRINA.C spune:
Buna fetele.
Cami este bine.De altfel stii cum e, noua ne e f greu sa ne contrazicem colegii..sub anonimat o mai facem, dar acum chiar e bine.Dar crede-ma enterocolita NU se face de al struguri.De la struguri poate face un scaun mai moale, dar de mai multe ori face pt ca a contact o bacterie sau un virus.
Naty ce dragutz...Bravo pt Ioana.Si f bine ca s-a rdicat printesa
Pyc multumim de sfaturi.f competente..doar ca nu le pot aplica la "purselul" meu ca e un mofturos si io o psihizata
Ada sanatate multa...cred ca rezisti bine data fiind antrenamentul..asta e un citat din Naty sa stiti
DEDEICATIE PT BEBELUSI!
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILA8LUNI#5389161210682552370
Luati si admirati cadoul din urechile mele, facut chiar de ea si primit prin curier.Multumesc Patricia
Va pup ma duc sa bucataresc.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
cami_antonia spune:
irinac mercic
si f frumoase pozele de la ziua ta
sunteti frumosi toti trei
vb maine la tel
pupi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
crisspy spune:
Helau, helau,
Am intrat si eu in camera de 20 de min...de la 10 sunt tot intr-o fuga si frantuzii astia inchid frate la 7-7:30 tot ...nu am apucat sa iau nimik si tare am nevoie de nishte comfy shoes ca mor de picioare...
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
Vazut si pozici cu scumpi, scumpi cu toti, nu dau nume ca sunt tare obosita si nu vreau sa uit pe nimeni.
Multi pentru Anusca sa doarma bine la noapte...
Alina ai aflat pana la urma ce se intampla cu Ana? Sper sa poti dormi la noapte...
Cam atat de la mine...ma bag la dus si dupa ma duc la cina...asa nu am chef da' insista sefu'
gashca
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Idaira spune:
jasmi,cami multumesc frumos de raspunsuri ...am sa mai astept, ca e mai intelept..nu stiu ce ma apuca citeodata,ma maninca intr-un loc..
Carla
Povestea Carlei
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Idaira Vreau sa incerc sa-i dau struguri...voi cu ce le-ati amestecat?! I l-ati dat asa,crud,sau l-ati pus la vapor?! Felicitari tuturor bebeilor care deja s-au pus in 2 picioruse sau care merg de alta maniera..a mea inca nu... Carla Povestea Carlei |
Eu am desfacut bobita in 2 si i-am dat sa suga de la mine din mana
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
lisa79 spune:
despre stuguri:
http://wholesomebabyfood.com/grapebabyfoodrecipes.htm
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
In primul rand vreau sa va spun ca am fost la doctor ca eram stresata cu agitatia lui Vlad si nu are domne nimic baiatul, probabil sunt dintii ca medicul alta explicatie nu a gasit.
Irina m-am uitat atenta la poze sa vad draga ce poze sunt la final, adevarat ca sunt de istorie dar cel mai mult mi-a placut ultima poza, aaaa ce cercei frumosi ai, oare de unde ii ai ???
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"