Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina1976 spune:
Neata,
Bineinteles ca am avut o noapte groaznica...asa cum ma asteptam...
Deci cu chiu cu vai pe la 11 si ceva Ana a adormit dar pe la ora 2.30 am auzit-o fugind pe hol, plangan si tipand...venea spre dormitorul nostru. S-a urcat la noi in pat...am lasat-o insa a fost cumplit. Timp de vreo 2 ore s-a foit si invartit in continuu!!! Nu am inchis un ochi...evident acum sunt varza. Apoi pe la ora 5.00 a dus-o taica-su in camera ei si a mai dormit pana la 8.00 cand a fost in picioare...
Am inceput sa cercetez cauza sa vad de la ce?? I-am dat ciocolata pe la ora 18.00....sa fie de la asta? Ea oricum e agitata de felul ei....dar parca in halul asta nu prea a mai facut.
Sa vedem diseara...
Bee, sigur suna-ma cand vrei tu! Azi sunt acasa incerc sa ma refac dupa noaptea trecuta si dupa week-end, pt ca la noi week-end-urile sunt cele mai obositoare...
Cuscraaaa, da ce ginere mumos am!! E dulce rauuuuu de tot. Are niste ochi si niste gene. De abia astept sa-l ciugulesc.
Crisspy , esti o DULCE!!!!!! Stiai nu e asa?!!
IRINA, ce faci azi? Cum e Ochila azi?
Sabina e plina de muci!!!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Neata..Alinuk ii iese un dinte si...nu mai poate fi pacalit.Dc nu vrea nu vrea...iaurt nu mai vrea de nici o marca De cand nu ne-ati mai vazut si pe noi http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILA8LUNI#5387007548277827522 Surpriza e la finalul..pozelor.Speram sa va placa POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
hahaaa super!!!!
surpriza e ca faceti reclama la Unicredit Tiriac??
pe bani muuuulti???
oricum felicitari campionilor!!!!
ooooo dintzishori??
nici noi nu avem nici macar urma de...desi acum o sapt doua era un pic agitat si rodea cu mult spor
i-am dat camomilla 9ch si camomilla 30ch - remedii homeopate
plus ca am orajel gel ...
il asteptam la coltz si noi pe dintzishor!
pupam!
Alina cred ca ceva/cineva..vreun copilash a speriat-o la gradi... ceva despre vreo vrajotoare care vine cand adoarme..in somn, o fi vazut vreun desen animat..etc
tb lucrat cu obiectul fricii...sa va imprieteniti, sa il concretizati in ceva, incearca sa ii faci testul psihologic cu copaceii..
il stii???
pune-o sa deseneze sau deseneaza-i tu doi copacei simpli (un bat si un cerc) cu ochisori, nas si guritza
unul zambind, unul suparat..si stati de vorba despre ei...
pune-i urmatoarele intrebari:
de ce crezi ca e bucuros acest copacel???
dar cel trist ce crezi ca l-a suparat???
e posibil sa-ti spuna chiar ... ceea ce ii face ei placere (la cel bucuros) sau despre frica ei (la cel trist)
cu ciocolata e o posibilitate, dar daca adormise nu mai avea de ce sa se trezeasca :(
pup!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alina2700 spune:
Buna ziua fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
LA MULTI ANI SI PENTRU MIRCEA TATI DE BLADUT...CHIAR DACA E CU INTARZIERE...noi nu am mai intrat ieri
Noi suntem mult mai bine...de ieri noapte nu am mai alternat medicamentele...am mers doar pe nurofen,2,5ml la 8 ore iar temperatura nu a crescut mai mult de 38.Ieri chiar am iesit la plimbare, de fapt la cumparaturi am mai facut ceva acizitii printre care un termometru de ureche (pentru ca il zapacisem pe David tot luandu-i temperatura rectal) uitati-l aici: http://www.voeljegezond.nl/product/22685/Braun-ThermoScan-IRT-3020/
scaun de masina,pina la urma l-am luat pe asta:http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=20&language=nl-nl
era la reducere si pare a fi super de bun!Deja l-am montat si la intoarcere David a stat cumintel in scaunelul lui nou...
Irina cum e Ochila? Si-a mai revenit?Am vazut pozicile si arata super de bine ,e un dulce!Felicitari pt dintisor!Deci dintisorul era buba!
Alinuk bine ai revenit!Super dulci comorile tale cat despre modul in care te alinta.....m-ai lasat paf!Abia astept sa creasca David sa ma alinte si el
Bebelusi esti datoare cu reteta aia de prajitura care ai facut-o ieri
Dark ce faci? cume la munca? cum te simti?
Alina se poate sa existe un factor care i-a provocat starea de agitatie Anei ...urmareste-o si vorbeste cat mai mult cu ea ...poate obtii informatiile necesare.
Crisspy profita de temperaturile deacolo cat mai poti canu ai sa la mai prinzimuult timp!Spor la treaba!
Veronica cum ati sarbatorit?Ceva poze noi?
Bee bine ca si-a revenit printesa!
Pupam toti licuricii si mamicile lor!
Poze
alina2700 spune:
AAAAA am uitat sa ma pling.... desi nu a mai facut temperatura azinoapte nici nu m-a lasat sa dorm...de nici o culoare m-a tzocait toata noaptea cred ca la 40 de min se trezea si iar la tzitzi si tot asa...de m-a zapacit!Am incercat eu si alte variante in afara de tzitzi adica luat in brate ,leganat,cantat,mangaiat....dar nu a mers nimik....el vrea tzitzi si gata!Si uite asa ca sunt cheauna azi
Si uitati si ce cuminte e in noullui scaunel: http://family.webshots.com/photo/2968760870104535410RHxYnU
Poop
Poze
anna-mama spune:
La multi ani, Vladut si tati de Vladut (pt ieri)!
La multi ani, Maria Teodora!
La multi ani, Luis!
La multi ani, Alexandru Ioan!
Sa vedeti, pe carticica din carton de la Teora cu animale domestice apare vrabia si soarecele! Si cica e colectia educativa, pai atunci de ce nu trec si gandacul de bucatarie!
Pe noi iar ne chinuie dintii, iar este agitat,marait, nu doarme bine, nu mananca nici tzitzi... vai de noi. Doar in parc ii place, sa mearga pe acolo, sa se dea in leagan
Am vazut poze cu Andu si Teo, Andreiutu si David. Baieti frumosi si energici.
Irina, l-am vazut pe Andreiutu intr-o poza tinandu-se de un premergator din ala de impins. Cum era, avea stabilitate? Cum ti s-a parut?
Alina, ma bucur ca David e mai bine
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
anna-mama spune:
Alina, noi tinem scaunul invers, cu spatele la sensul de mers. Stiam ca pt ei e mai bine asa.
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
jasmi spune:
La multi, multi ani fericiti Dya!
sa ai parte de bucurii, fericire, sanatate si tot ce iti doresti alaturi de toti cei dragi
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
jasmi spune:
La multi ani si sarbatoritilor nostri de astazi!
vazut poze frumoase cu Andu lui Alinuk si Andrei de Irina sunt niste frumosi si niste scumpi
Alina, imi pare tare rau de noaptea agitata. Sper sa gasesti repede cauza si sa rezolvati problema.
Alina de Olanda , sanatate multa lui David care este si el o frumusete de baiat cu ochi superbi
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
alina2700 spune:
Jasmi multumim mult!Imi place tonusul tau...ai scris asa colorat...Cat despre ochii lui David...ce pot spune,ai are mostenire de la tati si de cnd am ramas insarcinata m-am rugat f muult sa fie asa...ca ai mei nu au nici o culoare..eu asa zic mereu!
Anna primul scaunel ...adica scoica, il tineam si noi invers ...dar asta nu cred ca se poate...asa e si sistemulde prindere.Nu te-ai hotarat inca ce jucarie sa-i iei lui Vladut?Uite una din jucariile preferate ale lui David:
http://www.hasbro.com/playskool/en_US/shop/details.cfm?guid=935D173B-6D40-1014-8BF0-9EFBF894F9D4&product_id=19609&src=endeca
poate te inspira.
Poze
pyc spune:
Pupici la fete si la bebelusii nostri frumosi (m-am uitat la poze:)......sunt absolut toti extrem de frumosi!!!)
Iar apuc sa va citesc dupa o perioada luuunga de pauza, din cauza serviciului......sa-l ia naiba! .....de fapt sa nu-l ia ca raman fara bani.......
Va intelg pe toate cele care reincepeti serviciul si sincer va compatimesc.....si de mine imi e mila zilnic din cauza asta! Inca nu m-am obisnuit, desi eu m-am intors la munca dupa un concediu de doar 2 luni.......si e extrem de greu sa il las pe Paul la bona de dimineata pana seara......
Tot incerc sa vad partea buna a lucrurilor, dar nu prea reusesc...
Am pus niste poze pe mailul comun.
V-am ramas datoare cu ceva raspunsuri legate de somnul bebelusilor, dar am renuntat sa mai scriu sfaturile psiholoagei de la mine de la spital in legatura cu acest subiect......pt ca m-a enervat:)....si sa nu va enervez si pe voi.
Da sa va zic totusi pe scurt ce a zis:)
Teoria ei e ca pt orice sunt de vina parintii (mai exact mama......).....ori eu nu prea sunt de acord cu asta. Adica daca nu doarme copilul noaptea e ca mama ii transmite anxietatea ei de separare, e posesiva etc etc........daca copilul nu mananca e de vina tot mama, care e stresata si ii transmite anxietatea ei legata de momentul mesei........si uite asa saraca MAMA e vinovata de toate relele din lume:)))
In rest toate bune, avem un dintisor si jumatate, jos......ne tinem de marginea patului, mesei sau a orice e la verticala......papam bine......dormim bine......doar o rinofaringita nu ne lasa in pace de vreo 2 saptamani......muci gramada (de toate culorile, inclusiv verzi!), tusim....si din lipsa de supraveghere (vina mea evident...deci tot MAMA e de vina) a mancat ieri hartie igienica in cantitate destul de mare, de a trebuit sa-i aplic manevrele de "resuscitare" si sa-i bag mana pe gat sa-i scot gogoloatza de hartie igienia din gat ca se ineca baiatul!!!!
Asa ca atentie mare mare la orice! Eu am mers sa inchid un geam (chestie de 30 secunde) si l-am lasat in camera unde totul e securizat, ca dealtfel peste tot in casa. L-am auzit ca merge in baie si nu m-am agitat, pt ca totul e securizat si in baie, inclusiv WC-ul:) Dar toanta de mine am uitat rola de hartie de toaleta pe jos! Si in cateva secunde a mancat din ea destul de mult........
Tare m-am speriat cand l-am vazut ca se ineaca si nu stiam de la ce (ca intre timp iesise din baie si molfaia fericit "ceva")
No, invatatura de minte deci......
Pupici la toata lumea!
Pyc si Paul