Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

salutare cucuietelor!

ce mai faceti, ce mai ziceti?

ne mai primiti pe la dvs??

Ne-am cules si noi pe la cashi, am cam incheiat cu pleiada de nunti, botezuri si alte evenimente majoritatea de familie ...
suntem la domiciliu, dupa o vara frumoasa in care am stat mult la aer, am papat fructe si legume crescute cu grija de tzarani, oua, branza, laptik...la fel
(cu br si laptikul...mai putin Andu care si acum mai suge de trei ori pe zi... nu ca nu ar manca ...papa tooooot, e un milog, daca te vede ca bagi ceva in gura se uita la tine de-tzi sta in gat, mai sugem asa de drag ...

incerc sa citesc si eu cum mai sunteti..

Flo interesant tarcul acela de lemn, l-ai comandat, cum e???

Alina2700moaaama ce ai patit la spital... maturam cu aia pe jos, chemam televiziunea
cum ma nene la urgenta sa suni pt programare???

nurofen/panadol alternativ la 4h se da in caz de febra (desi cred ca ti-au zis fetele aici)...daca trece de 38.5 poti veni in acest interval cu vreun supozitor (paracetamol pt copii, diclogesic pt copii..noi nu agreem novocalminul decat in caz de fortza majora daca nu scade sub 40 cu ce am scris mai sus)

...edit:vad ca Irina ti-a raspuns mai pertinent
irina esti o comoara!

Lisa aici sunte diverse strategii vis a vis de plansul noaptea pt atentie...
La noi a mers (la Teo, Andu inca nu revendica trebi din astea) cu dusul lui taxo (alaptam si daca ma 'mirosea' si nu-l luam eu in brate racnea si mai rau)in camera copilului cand dadea tzignal, mangaiat, vorbit usor si apoi plecat.. si se repeta treaba asta de cate ori e necesar fara sa o iei in pat cu voi...
daca faceti asta cu luatul in pat .. e mai greu apoi sa o lasati singurica in camera ei...
(stiu parinti carora le face placere asta...nu e nicio problema daca e si placerea parintilor)
..la noi Andu nu o sa doarma niciodata singur ... norocul celui de'al doilea frate... deocamdata au camera comunca...camera copiilor!

Alina, cuscra ti pup, pup nurora de care mi-i tare dor..vad ca intrebi de pic de nas..
noi mai folosim Olinth pt copii (aparat de se pune in priza ca ala de tantari cu pastila), Ophtamesone, Pivalone pt copii

uau La multi ani tati de Vladutz!

de asemenea, La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti mereu...vad ca voi ii serbati lunar, va cred!asa eram si eu la Teo...

crisspy bine ca zborul a fost k... vremea in europa se anunta cam turbulenta
sedere placuta

altfel, noi suntem ok, evoluam in grafice, maine mergem la controlul de 9 luni.. are cred in jur de 10kg piciul

lucram acum la imblanzirea fratiorului mai mare in ceea ce priveste ...
impartirea jucariilor... nu functioneaza faza cu el e mai mic, jucarica asta e pt bebe...etc etc, hai sa i-o dam
Noi am avut succes cu mesaje repetate in timp ca jucariile sunt ale copiilor si ca unele sunt ale lui si altele ale lui Andu
si il chem din cand in cand si ii arat cateva jucarii, ii spun ca sunt ale lor si il intreb daca ii da si lui Andu din ele... ii arat cateva trei, patru si ii zic ca o parte e a lui, alta tb sa o aleaga pentru Andu daca e de acord... daca nu, incercam cu altele sau alta data

a functionat!

in alta ordine de idei...cand ma gandesc ca in curand urmeaza sa nu mai suga Andutzu am asa o strangere de inima...gata e ca un vis frumos, se duce o etapa, mie mi se pare cea mai intima, adorabila relatie mama-copilash...
e asa de dragutz cand suge, imi e asa de drag.... sa-l vad seara cum dormind, cu ochishorii inchisi (la masa dinainte de a ma culca si eu) isi tzuguie guritza capsunica in cautare de tztitz

pup cucuiete

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bebelusi, sotului tau, sanatare si fericire alaturi de tine si de valdutul frumos

Aalina, ma bucur ca ai primit un pic de ajutor cu fabi. Si noi am imbatranit: am fost aseara intr-un club si desi era o muzica super - pe gustul nostru - dupa 2 ore ne-am intors acasa.
PS si nici nu mi-a placut shot-ul de tequila

Dark, un pupic mare mare pt tine Si unul pt Crisspy

Selene - mai poti incerca : piure+carnita de pui , un fel de cartofi frantuzesti: cartof+galbenus+iaurt+ cateva picaturi de ulei, mamaliguta cu branza de vaci si iaurt Eu i-am mai facut si gris cu lapte si un pic de scortisoara .. ma mai gandesc si mai scriu

Alina, meniul nostru e cam asa:
6-7 lapte
11-11:30 fruct (cu branza/cereala)
16-16:30 masa de legume + carnita sau ou
20 cereale sau iaurt (depinde de ce i-am mai dat in ziua respectiva)

iar dupa baita lapte cat vrea (si vrea) - aici nu mai e respectata pauza intre mese

irina, i'm here, relaxata, cum zici tu
miere, si iulia se mai trezeste noaptea. dar eu dau interfonu mai incet si ma culc si adoarme si ea inapoi

lisa

si nu in ultimul rand, La multi ani sarbatoritilor

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Va multumesc frumos, dragele mele

Miere, sippy cup/beaker vom folosi. Mister nu a baut niciodata din biberon si ne gandim ca nu are sens sa "incepem" acum.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

E aproape 11 si Ana nu vrea sa doarma...sare din pat si vine plangand la mine in birou...sa stau cu ea! ma lasa nervii!!!...
Sabina doarme ca un pui de la ora 20.30 pana maine dimineata la ora 8.00....

IRINA, nu cred ca vreau/vrei sa-ti povestesc de cum a fost cu Ana...ca te deprim si mai tare...Ochila e posibil (cel mai sigur) sa treaca printr-o faza si atat...daca era sa fie el mofturos de la mama lui atunci nu-ti manca deloc de la inceput...ori tu ai avut si perioade foarte bune cu el. Deci, capul sus, da-i lapte cat vrea si incet-incet o sa treaca. Daca suspectezi ceva sau dureaza prea mult sau nu papa chiar deloc, vezi daca e cazul sa-i faci niste analize...ceva-ceva are el daca nu papa (ori dinti, ori un inceput raceala, ori lipsa de Fe...altceva nu-mi mai vine in minte acum)

Crisspy, esti tare!!! M-ai omorat auzi!!...si acolo tot cu gandul la noi esti ...cum e vremea? Hai, spor la treaba si distractie placuta dupa.

Alinuk, in sfarsit te mai "vede" lumea!!...chiar asa sa lipsesti matale la apel!! Las ca ne vedem vineri...te pup

Ma duc ca tipa Ana! MOOOOOOOOOOOOOR!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Citat:
citat din mesajul lui Idaira

da ,de adormit cu el in guritza inteleg,..dar miereaamara spunea " sa nu il culc cu bibele in pat",asta n-am inteles...

Carla
Povestea Carlei

Pe langa ce a spus Lisa ca nu e recomandat sa adoarma copilul cu biberonul in gura din cauza cariilor, alimentarea in pozitia culcat predispune la infectii ale urechii. Ca sa nu mai vorbim de pericolul aspirarii laptelul care poate ajunge pe caile respiratorii f usor.
Poti sa dai un search cu bottle feeding in bed si o sa afli mai multe.
http://raisingchildren.net.au/articles/dangers_of_bottle-feeding_in_bed.html/context/517
http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/abstract/110/6/e77

Eu recunosc ca am practicat chestia asta de vreo cateva ori, cand se trezea f f des si eram obosita, dar vreau sa elimin acest obicei. II mai dau sticla sa si-o tina el dimineata cand ii schimb diaper, but that's it! No more bottle feeding in bed for Aidan:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Am priceput...eu nu i-am dat niciodata laptic in poz culcat.

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alinuk bine ai "revenit". Poop dulce flacaii si pe mami.

Pai bine mah Alina cum sa va uit? Nu sunteti voi prietenele mele de suflet? Never ever, sau cum zice frantuzu' pas jamais :).

Vremea e belea aici, 23 de grade seara la 9... Adi vrea sa faca si plaja hahahaha siio muncesc...nu e drept...

Multi pupici Anuscai de la Razvi.

Noapte buna mamici si somn usor licurici.

PS. Ne auzim maine, voi forumiti ca sa am ce citi in pauze. Poooooop

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata mamaici si licurici,

intram si nopi repejor pana nu incepe programul de munca... Noi am avut un week-end frumos, am stat cu Stefan cat de mult s-a putut, bine a si plouat... inca nu avem dintisori, dar ne sacaie rau...
MIERE si mie mi-a spus prietena mea care e stomatoloaga sa nu-i dau bibe de seara culcat, si oricum eu dupa laptic ii dau o gurita de ceai.

Alinuk bine ati venit! Vrem poze cu voinicii!
Micola ce face Alexutu? cum ststi cu kg?
tuturor...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata si de la noi,

Alina, sper ca Ana sa se linisteasca. Probabil ca trece printr-o faza in care ii e teama sa stea singurica, mai ales noaptea. Sa stii ca si eu o sa te sun sa imi zici de cum a fost Ana cu mancarea pt ca noi avem mai probleme cu mancarea. Alexia inca papa putin cu lingurita, in general doar ce ii place, adica doar cereale, in rest, cu bibele. De cateva zile nu papa supa si nu prea imi convine pt ca acum carnita este esentiala pt dezvoltarea optima a copilului.

Micola, felicitari pt ca Alexutu s-a ridicat in picioruse. Daca ii exersezi si statul in fundic, va sta si in fundic mai mult. Oricum, pe principiul "cine poate mai mult poate si mai putin", daca Alexutu sta in picioare, sta si in fundut.

Alinuk, bine ai revenit! Nu te gandi inca la intarcat, mai e pana atunci. Intrre timp, enjoy, ca e tare frumos!

Crisspy, ce frumos!!!! Vrem si noi!!!!

Jasmi, ce mai face Iulia? Vrem poze cu printesa!

Alexia pare mai bine cu gatutul, nu mai plange mult, dar totusi amanat vaccinarea cu Prevenar pe vineri.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

haideti la o cafelutza!

Iri ai pb la papa cu Andreiutzul?
ufff
ai schimbat ceva in tabietul lui?
ai verificat guritza, gatutzul?
are vreo neplacere...???
uff ce zic si io...cred ca il verifici zilnic pe toate partile

Alina cu Ana ce-i?
ca si cauza o fi Sabinutza? gelozia?
sau are ea o pasa..
o fi ceva legat de gradi? o fi speriata de ceva de acolo..??

haideti sa va salutam si noi pe ziua de azi:
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3978066294/

aici sunt iubitii mei:
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3978067958/
asa-mi zice Teo
'tu esti iubita mea fumoasa si dagastoasa' si ma pupa pe unde apuca...ca sa stiti ce urmeaza mamici de licurici!

aici e ghidutzu' meu cu ochii de margica
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3977304651/

sambata am fost la un party.... am alergat dupa Teo de am obosit sa fac si eu o poza cu amandoi

am reusit intr-un final:
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3977305299/

hai ca mi-am facut de cap cu pozele!

pup

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata..Alinuk ii iese un dinte si...nu mai poate fi pacalit.Dc nu vrea nu vrea...iaurt nu mai vrea de nici o marca
De cand nu ne-ati mai vazut si pe noi
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILA8LUNI#5387007548277827522

Surpriza e la finalul..pozelor.Speram sa va placa

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput