Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

parca lisa a intarcat-o pe ciufulita mica

aaah, nu stiam..

Robi ce mai face? tot cu fizte la somnic? ca eu inca nu am gasit alta metoda decat tzitzi...si dupa aia...cand il pun la el in patut sunt momente cand se trezeste din somn si basti in picioare si adio somn
si noaptea daca nu-l aud imediat ce se foieste, el e in picioare si pune muzica de la patut ca are un iepuras care canta pe acolo, nu stiu cum naiba il vede el erin intuneric si cum ajunge pana la el...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Da,asa e! cand ne-am intors din Romania,mi-am peridut laptele,Ana nu a mai vrut sa suga deloc sa stimuleze,eu eram fff obosita de la drum si cred ca si asta a influentat si nu am insistat.Norocul mu e ca inca mai am lapte in congelator,cred ca imi va ajunge pana in luna a 9-a sau a 10-a....

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Voi dati copiilor apa dupa ultima masa de noapte? Dentistul copilului mi-a recomandat ori sa il spal pe dinti, ori sa ii dau un pic de apa dupa ultima masa si in nici un caz sa nu il culc cu biberonul in pat. Pericol mare de carii

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

poti exemplifica asta cu biberonul in pat,te rog...

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

din cate stiu eu nu e bine sa adoarma sugand din biberonul cu lapte ca ii va ramane o cantitate de lapte in gurita care ii ba afecta dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

da ,de adormit cu el in guritza inteleg,..dar miereaamara spunea " sa nu il culc cu bibele in pat",asta n-am inteles...

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

e prima data cand doarme anusca 1 ora si 15 min ZIUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salut, fetelor...azi e ziua Carlei, face 7 lunite, e o dulce si o cuminte si o iubim mult, mult de tot. Si am observat ieri un punct alb pe gingie, sa vedem daca sa apara un dintisor curand. Multumim de urari.

Miere, felicitari pentru cele 4 nopti fabuloase si tie, Lisa pentru somnul de dupa-masa...

Selene, aici se pot introduce vinete intre 8-10 luni, uite
http://www.wholesomebabyfood.com/eggplantbabyfoodrecipes.htm
si daca te intereseaza la "foods for baby" gasesti pentru fiecare leguma varsta cand poate fi introdusa si ceva retete. Acum stiu ca in Romania e un pic diferit...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

A, Dark, sa ai o zi cat mai usoara luni, ce sa faci, asta-i viata...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Idaira

da ,de adormit cu el in guritza inteleg,..dar miereaamara spunea " sa nu il culc cu bibele in pat",asta n-am inteles...

Carla
Povestea Carlei

Pe langa ce a spus Lisa ca nu e recomandat sa adoarma copilul cu biberonul in gura din cauza cariilor, alimentarea in pozitia culcat predispune la infectii ale urechii. Ca sa nu mai vorbim de pericolul aspirarii laptelul care poate ajunge pe caile respiratorii f usor.
Poti sa dai un search cu bottle feeding in bed si o sa afli mai multe.
http://raisingchildren.net.au/articles/dangers_of_bottle-feeding_in_bed.html/context/517
http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/abstract/110/6/e77

Eu recunosc ca am practicat chestia asta de vreo cateva ori, cand se trezea f f des si eram obosita, dar vreau sa elimin acest obicei. II mai dau sticla sa si-o tina el dimineata cand ii schimb diaper, but that's it! No more bottle feeding in bed for Aidan:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bonjour mes fils,

Gata, am ajuns la Nisa sunt in taxi spre Cannes.

Nu stiam de faza cu bautul culcat noaptea. Pai Razvi cam asa mananca noaptea vreo 3 mese. O sa-i zic mamei mele sa incerce sa-l tina in brate, da' stiu ca nu mai vrea Tzumpi asa.

Va pup dulce pe toate, ne mai "auzim"

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput