Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI LA TOATA GASCA DE LICURICI CARE AZI SARBATORESC LUNITELE!
Inca o noapte gardian!Azi noapte a fost cat de cat mai bine... insa la 4 cand i-am dat nurofen avea 38.Acum pare ca nu mai are dar inca nu s-a trezit asa ca nu pot sa-i iau temperatura!
Acum intrebarea mea este cat continui cu medicatia asta?E normal sa faca atatea zile febra?
Alina novocalmin zici...hm de unde sa-l iau?Ca astia in afara de paracetamol supozitoare nu mai dau nimic la bebelusiNoroca ca amfost precauti si am luat panadol si nurofen de acasa ...ca altfel cu supozitoarele lor nu stiu ce faceam!Despre nasuc nu pot sa-ti zic decat ca eu i-am mai dat lui David cu Nazomer...mai contine si altceva ...dar tot pebaza de apa de mare e!
Selene eu am incercat sa-i dau danonino dar nu ai prieste ..il da afara imediat.Cred ca poti sa incerci sa-i dai.Alte mancaruri... pai branza cu mamaligutza si cu f putina smantana,ciorbe de pui dar nu f acre,ciorba de vita dar la fel nu f acra...ciuperci NU, mazare NU, fasole boabe NU.Eu i-am dat fasole verde!
Veronica daca nu eramcu febra asta veneam si noi la petrecere!Sa o pupam pe Alica live!Pina atunci ai dam un si !
Pupam gasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI la liciricii sarbatoriti azi: Alice, Andrei, Marius, Agnes, Bogdan, David, Carla, precum si baietelului Evei

LA MULTI ANI Mircea sot de Bebelusi si tatic de Vladut

Multa sanatate licuricilor bolnaviori!

Selene, eu am o parere foarte proasta despre Danonino, nici eu nu mancam produse din astea. Reclama multa, ambalaj frumos, costa si ceva leuti... dar am auzit /citit destule traznai despre el. Vezi ca s-a scris mult pe DC despre iaurturi, ma rog, sunt doar parerile unora si altora dar ... nici aici lumea nu recomanda genul asta de iaurturi cu fructe pentru bebelusi.

Aalina , ma bucur ca ti-a placut la Phoenix! Da ce-a facut Dori de a ramas (momentan) fara jucarele?

Crisspy sper la bagaje! Tricicleta e super!

Alina, cum se simte licuriciul? Sper ca sunteti mai bine, am inteles ca nu mai are febra

Lisa, multi pupici la micuta zbantuita si la mamica ei cea obosita!

Alina, si eu ii dau lui bebe mesele principale cam la 4.5 ore distanta intre ele. Adica: cam intre 7 si 8 prima masa de lapte (la san), la 10 piure de fructe cu iaurt si branza + laptic completare daca vrea, cam pe la 2.30 piure de legume cu carnita + un pic de piure de fructe sau iaurt + lapte completare daca vrea, cam pe la 7.30 cerealele de seara in care adaug un pic de piure de fructe cu o lingurita de mascarpone + laptic completare daca vrea, iar cam pe la 9-9jumate ultima masa a zilei adica laptic. Se trezeste inca noaptea pentru lapte. Pana acum lapticul a fost exclusiv de la mine, de maine va merge in timpul zilei la childminder si va primi laptic Aptamil in completare la micul dejun si pranz, daca va dori...iar mesele vor fi devansate cu o ora fiecare. Primeste si finger foods intre mese dar nu pare prea interesat de ele, mai roade pe cate un biscuit pentru bebei dar mai mult faramituri il face.

...which reminds me... ASA NU IMI DORESC SA MA INTORC LA SERVICI!!! Nici nu-mi vine sa cred ca "de maine gata!", stiu ca trebuie, stiu ca de fapt sunt norocoasa, am reusit sa stau acasa cu bebe mic 9 luni, sa-l alaptez toata aceasta perioada, sa fiu cu el zi de zi si (aproape) ora de ora, stiu ca totul va fi OK DAR imi vine sa ma sui pe pereti de suparare. UUUFFFFF si GGGGRRRRRR!!!!!!!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Intru si eu repede...asa printre bagaje...sa-i urez lui Micea...sanatate multa si fericire cat cuprinde si peste...

Off Dark...daca ai sti cat de mult de inteleg......ai sa vezi insa ca o sa te obisnuiesti incet-incet...asta nu inseamna ca nu-ti va fi dor in fiecare secunda de puiul mic...viata asta e atat de dura uneori ...fruntea sus ca Lachlan o sa simta si nu e bine...

Eu intotdeauna plec de la Razvi cu zambetul pe buze si de indata ce se inchide usa incep sa ...

gashca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alina poti continua 3 zile cu tratamet la 4 ore, apoi il raresti la 6 sau 8 ore dc febra nu mai creste asa repede Deja 38 este f bine la 4 ore de la ultima doza, eu zic ca mergeti spre bine

Dark....mi se rupe sufletul dar copilul ramane cu tine, dormi cu el, il alaptezi seara si dimineata...eu sunt alta norocoasa care stie ce fericire te inunda cu bebe la san.Curaj mult iti doresc si ma gandesc la tine

Crisspy te rog sa savurezi cat poti timpul scurt dar liber pe care il vei avea.Drum bun draga mea tiza de pe 16.

Andrei este la fel de mofturos, ieri a papat mai bine dar azi o luam de la capat...dar incep si eu ca tot poporul oameni buni gingia de sus stanga e crapata..deci apare dintisorul nr 1 si la noi.Tratam cu nurofen seara si .........rabdare O fi de la asta nu o fi...om vedea Doamne ajuta SA TREACA FAZAAAAAAAA

Aalina nu esti batrana mama..esti OBOSITA.Saracu Dori prin cate transformari trece el si noi adultii cate vrem de la plozi...

Alina 19...86 multumesc.Mai zi mi de odiseea ta a nemancarii cu Ana ca poate imi mai trece nebunia

Andreea MULTUMESC ca de obicei pe faza.Si sanatate muuulta!

Cami sanatate Antoniei.TERMINA ODATA TEZA AIA ca ti- o termin io altfel

Selene mai bine nu Danonino...desi radeam cu Radu ca dc i-as da plodului soto ar hali

E ziua lui Mircea?Unde scrie?? d c nu vad..io citesc si nu pricep...LA MULTI ANI!si zi-ne cum a fost premiera..mamico

Arriel bine ca mai papati...cat de cat

Nemancaciosii la apel!Unde sunteti?Veronica???ce face frumoasa gastii?
Jasmi relaxata?Pe unde mai umblati?Koruccia?

mai fetele de odiseea de sept oct au scris vreo 200 si ceva de capitole si nu au terminat, ce logoree la ele...hai si noi

La anu nasesc!!!!!Un bebe!Fina mea Irina si colega cu mine are de alaltaieri un test pozitiv.Doamne ajuta sa meaga totul excelent si sa aiba ea si Bogdan un bebe sanatos.Are cont pe DC da nu o conving sa scrie...si deja are 1000 de intrebari si temeri si medic internist deci va imaginati

Pup gasca

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi la multi ani sotului tau; cum faci cartifi cu ou si branza? mai adaugi cevain afara celor 3 ingrediente?

bee am trimis pm. eu vreu un tarc din lemn ca cel din al doile alink pus de tine, da sa fie cat mai mare si evident mobil (sa in transfer in camere)

daiopri da ce inaltime are piticul?

lisa rabdare si forta sa treaca si per asta...

selene mananca tu danonino

alina2007 mai aveti febra?

cami cum mai e cumnata ta? ce ai facut cu lucrarea? ai terminat?

aalina da ce sunt confiscate jucarelele?

dark nu mai fi suparata; incepe o noua etapa si o sa vezi ca o sa fie fff bine; a big big hug

crisspy spor la bagaje

irina relax mai ca dc ii da dintele se cam duce pofta de mancare (faza e ca se duce pofta cu 1-2 zile inainte sa iasa dintele si te tot intrebi de ce nu mananca); eu astept de 3 sapt sa ii dea o data canii de jos ca e gingia umflata si cel putin ala pe drepta se si vede putin da sufletul - asa ca el continua sa muste tot ce poate si sa inceapa unori din senin sa planga puternic; aia de sus nu dau nici un semn de iesire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Voi dati copiilor apa dupa ultima masa de noapte? Dentistul copilului mi-a recomandat ori sa il spal pe dinti, ori sa ii dau un pic de apa dupa ultima masa si in nici un caz sa nu il culc cu biberonul in pat. Pericol mare de carii. Dar Aidan nu vrea sa stea sa-l spal pe dinti, el dealtfel dupa masa de seara adoarme instant, ar fi o nebunie sa trezesc copilul ca sa-i curat dintii. Cu toate astea, eu iau in serios ce mi-au spus, de altfel am si dovada aici:)) americanii o o dantura extraordinara, o fi de la asta:)))?

Hmmmm, a patra noapte dormita non stop, de la 8 la 7 dimineata! Nu se mai trezeste nici macar pt apa si am observat ca dc incepe sa se foiasca, reuseste sa adoarma la loc singur. Asa de bucuroasa sunt ca a invatat singur, fara sa-l traumatizez eu in nici un fel:)))a priceput el singurel ca mama e acolo sa il ia in brate de fiecare data:)). Ca era aproape sa cedez nervos.

Si ieri mi-a facut o nefacuta, s-a ridicat si a resuit sa ajunga la clanta usii...s-a tot jucat cu butonul pana a incuiat usa...deci tb sa cumpar si aparatoare pt door knob (care la noi e rotund si se incuie foarte usor), ca sa nu se incuie vreodata copilul in vreo camera. In rest are liber la umblat peste tot si ii place la nebunie sa colinde. Mai greu cu pisica pe care tb sa o izolam intr-o camera, ieri a urmarit-o prin toata casa si a enervat-o cumplit, dar foarte ciudat....nu l-a zgariat, dar in schimb si-a varsat nervii pe mine si m-a muscat de picior.

Dark, I feel for you! Sper sa se adapteze repde Mister si sa-i placa formula. Ai incercat inainte sa vezi dc vrea sa bea? Cum i-o dai, in biberon sau sippy cup?
Eu inca nu vreau sa ma gandesc la job, pe de o parte sper sa-mi gasesc mai repede, pe de alta parte....parca as amana at least pana face Aidan un an.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

...
salut everybody
Nu am reusit deloc sa intru, am fost ocupati ba cu reamenajari si curatenie dupa zugravi, ba cu 2 nunti, amadoua in familie, una sambata si una duminica..
profit acum ca doarme Zburli..
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU MAI IMPLINIT CATE O LUNITA, SI PARINTILOR CARE AU MAI ADAUGAT CATE UN AN IN BUCHETUL VIETII! LA MULTI ANI TATI DE VLADUT PUFOS SI FRUMOS!!!
Crisspy, m-ai innebunit cu tricicleta, am salvat link-ul s-o iau si eu daca o mai aparea..e f buna, mai ales la pretul asta...si Tzumpi e un frumos si un scump..
Selene, nici eu nu am o parere prea buna despre iaurturile alea...numai cand vezi cata termenul de valabilitate au....Referitor la mancare, eu ii mai dau si ficatel cu dovlecel (asta e mancarea lui preferata), si puire de cartofi cu lapte praf si galbenus si uneori si fagaras, i-am dat si mamaliguta cu iaurtel. ca fructe ii dau : mere crude, fierte sau coapte, dar de cele mai multe ori coapte, pere, prune, gutui coapte si uneori fierte. banane, dar mai rara ca a zis ca o sa tot pape la iarna banane si portocale..
Ne-a iesit si noua dintele no. 3, in stanga sus. La noi ca la nimenea: facem scandal dupa ce iese dintele, nu inainte ca tot omu'...
de mancat mancam numai cand si ce vrem...de cateva zile nu prea vrem nimic...dar nu ma enervez, fac tot efortul sa il las asa, ca a mai avut el perioade din astea...il pacalesc cu 4-5 lingurite si daca nu mai vrea...nu am ce-i face...
Aaaaaaaaaaaaaa, nu stiu daca mai tineti minte, dar eu eram stresata de faptul ca Alexutu meu nu sta in fundulet...pai nici acum nu sta mai mult de 2, maxim 3 minute, dar sta in picioare!!! la 8 luni si 6 zile s-a ridicat, dupa ce cu o saptamana in urma se ridicase, dar in genunchi, nu stia urmatoarea miscare si iar ma speriasem, ca daca acer ceva copilul, de ce nu bsta nici in fund nici nu se poate ridica pe patut in picioare cum trebuie? Ca intr-o seara in care eu eram epuizata sa-mi faca surpriza sa-l gasesc in picioare si cu gurita pana la urechi de saisfactie...pun imediat poze pe contul comun...
pe afara nu mai sta in carut daca ne oprim, vrea numai sa topaie...de fapt, merge de-a binelea, il tin doar de manute...
numai salele mele comenteaza, in special noaptea...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

venim si noi la raport cu o noapte mai buna,adica na,tot treziri,dar nu cu plansete de cateva ore.s-a trezit,i-am at suzi si am linistit-o cantandu-i(sunt ragusita de la nesomn,dar nu a contat) si mangaid-o. a functionat binisor
miere,sa stii ca bubitele ne-au trecut,cred ca a fost rozeola. merci pt informatie. eu ii dau numai apa odata ce o spal pe dintisori.Norocul meu ca Anei ii place sa o spal,se distreaza tare.

LA MULTI ANI Mircea, sot de Patricia si tatic de Bladut! bebelusi sa vii cu reteta de tort

Dark,tie ti-a palcut twilight??? eu de abia astept sa apara The New Moon,am vazut trailerul ,e misto tare
Micola ,felicitari pt performanata!

pupam toate fetele si o duminca placuta va dorim!

P.S. Am vizionat aseara The Magdalene Sisters,e un film extraordinar.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Dark, . asa cum zice si Irina, il ai pe pui seara si in timpul noptii...cu timpul , toate vom fi nevoite sa plecam ziua de langa ei...si eu care ziceam ca nu stau mai mult de 3 luni acasa.....acum ma rog sa nu inceapa vreo lucrare si sa ma cheme seful...macar pana la anul pe vremea asta......
Miere, cum sa-l speli pe dintisori cand el e gata sa adoarma sau chiar adormit? o fi bine, dar e...greu! in timpul zilei e altceva...By the way, iar am uitat sa cumpar periuta pt strumf...
Lisa, nu am apucat sa citesc din urma, tu nu-i mai dai nici san noaptea?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

parca lisa a intarcat-o pe ciufulita mica

Mergi la inceput