Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Andre_ea

IRINA, se numeste Viburcol (supozitoare homeopate). te rog sa ma crezi ca Sabina a avut o perioada exact la fel, nu manca, nu vrea nimic...deja eram cu nervii la pamant. Si mi-a zis Dr mea de acest medicament (care din pacate nu se gaseste in RO...in Ungaria, germania...eu l-am gasit in belgia). Nici nu este foarte scump...cativa euro cutia de 12 (cred ca in jur de 8 Euro). Ei, dupa ce am inceput sa-i bag cam 4 pe zi (ca sunt homeopate si asa mi-a zis Dr) Sabina mea a devenit alt copil!! Pe cuvant, sunt miraculoase!!
Uite ce contin: www.chelation4life.com/catalog/product_info.php?products_id=88 br / " target="_blank">http://www.chelation4life.com/catalog/product_info.php?products_id=88 br /
Ele sunt recomandate si in cazul racelilor.

Naty, vezi ca ti-am scris in cap. trecut (pag 20-21)...

Alina2700, OAUUU...ce cretini!! Cum ma cu febra 40 sa stai linistita ca lupta organismul!!!! La noi toti medicii zic sa nu cumva sa lasi bebelusul cu febra...sub nici o forma! Foarte bine ce ai facut.
Si vezi, cand mai are febra ff mare ii poti baga supozitor cu novocalmin (e mai tare decat paracetamolul)...Pup puiul sa se faca bine repede

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Jasmi, vroiam sa te intreb daca tu ii dai lui bebe la 5 ore distanta cate mese are in total pe zi?? Ca la noi oricum as calcula nu pot sa-i fac asa distanta pt ca ar insemna sa-i dau doar 4 mese...asa ca la noi mesele sunt asa: 8 dimi, 11.30, 15.30, 19.00, 23.00 (in somn).

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Lisa, Doamne ce chin pe voi ...da ce-o avea mititica?!..ai incercat sa-i dai ceva calmant...de exemplu exista ceai de copii sau siropele de genul "calma baby"...poate e prea agitata si de aia nu poate sa faca nani. Dar in timpul zilei cat doarme? Oricum bafta multa si succes diseara.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb...ce picaturi de nas sa-i iau Sabinei? Are nasucul infundat si alea cu apa de mare nu o ajuta...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Din ciclul "Dulci amintiri...", iata ce faceam anul trecut pe vremea asta:

Anca, comandase caruciorul Peg Perego si era tareee incantata!

IRINA, era happy ca dupa atata "varsatura, stat la pat si inactivitate" se intorsese la spital sa munceasca...insa remarcase ca nu mai e ca inainte..nu mai are atata energie.

Delia, zicea ca noaptea "ii fuge burta prin pat..."

Mvb, zicea ca are lichid amniotic in exces ....

Andre_ea, tocmai venise de la un control pe masa ...si nu intelegea de ce a fost necesar. I se confirmase inca o data ca e "pititza" si considera neprofesional sa i se spuna ca bebe nu o mai creasca spre final...

Selene, zicea ca ii e dor de Cluj si de Iulius Mall si de parcul Grigorescu si ce-ar mai manca o gogoasa infuriata cu vanilie!

Cristi, vroia la Balul Bobocilor de la medicina din Cluj!

Eu, cautam un sling mai ieftin de 150USD....si eram suparata ca Ana racise.

Daiopri, se lupta cu o tuse de 3 sapt si era suparata, obosita si o durea capul de cat tusise...nu ii trecea cu nici un tratament.

Porumbita, era stresata ca bebe are dilatatie la rinichi da citise pe net ca e mai frecvent la baieti decat la fetite si ca nu e o chestie grava care se poate rezolva de la sine...

Ledi, era suparata ca Dr ei de familie ii cerea scrisoare medicala de la gineco pentru orice nimic...

Dark, zicea ca nu stie cate kg a pus pe ea...ca nu se streseaza cu chestia asta, da ca inca incape in nadragi masura 40-42 si considera asta un semn bun

Lisa, aflase de la niste prietene ca dupa nastere ii trebuie niste chiloti speciali, din aia care poarta babele si era stresata ca nu stia de unde sa-i ia!!

Carmen, zicea despre ea ca a devenit o puturoasa...pt ca mama ei ii face de mancare si fratele ei i-o aduce ca sa nu se streseze nepoata

Yashy, tocmai venise de la eco..bebe se parea a fi fetiza si avea 320g. Luka era foarte incantat ca vazuse si el pe bebe si ii ascultase inimioara...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Multa sanatate licuricilor bolnaviori si cu lipsa de pofta de mancare .

La multi Ani tuturor licuricilor care si-au serbat zilele astea lunitele implinite

Eu m-am intors aseara tarziu de la mama si acum ma apuc de facut bagaje...nu am nici un chef...e o vreme de tot deranjul afara, ca mi-e si frica cum o sa zburam noi pe vremea asta .

Ca sa nu facem exceptie de la regula nici Razvi nu a mancat asa bine de dimineata...sper sa nu fi racit ca ieri am dat o fuga pana la parintii lui Adi la curte si ploua de rupea...nu am stat afara da' nici cald nu era la ei in casa...

Am pus poze noi cu tricicleta....ii place tare mult...

Va pe toti si ne "auzim" mai incolo

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

'neata pe fuga

Sanatate la puiutii bolnaviori.
la mamele nedormite si stresate si pofta la puiutii mofturosi.
celor aniversati.

Crispy drum bun!

Noi inca in razboi cu Dori, i-am adunat toate jucariile ca masura extrema. O zi e asa cum il stiam si ne intelegem perfect ca apoi sa o ia complet razna.
Macar piticania si-a intrat in ritm, mananca noaptea de 2 ori da in rest baga somn. Tati o noapte doarme in camera la copil ca sa apuc si eu sa leg ceva ore de somn pentru ca ajunsesem de nerecunoscut.
Partea buna e ca mama s-a descurcat perfect cu Fabian, doar la culcare cica se uita destul de ciudat la ea dar pana la urma a fost ok asa ca i-a mai trecut si ei stresul si s-a oferit sa mai vina la nepot. Sper in felul asta sa ne mai relaxam si noi.

Foarte fain la Pheonix da am constatat ca is batrana M-a durut spatele dupa doua ore de concert de am zic ca mor. Cele cu epidurala spuneati ca si voi aveti dureri? De acolo sa fie?

O duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, fetelor, eu cam am intrat in pana de idei cu mancarea pentru copilul meu...

Am voie sa-i dau ciuperci sau sunt periculoase?
Mazare am voie? Dar fasole? Fasolea, boabe sau pastai?
Vinete, am voie? Daca da, sub ce forma?
De la ce varsta am voie sa-i dau Danonino? Am primit de la o prietena si vroiam sa stiu cine il mananca, eu sau Daria...
In afara de supa de legume cu orez, supa de taietei cu morcovi, supa de rosii cu orez sau cu zdrente, piure cu ou sau cu peste, cereale de bebelus, branza de vaci cu nectarina sau piersica, ce idei mai aveti?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Agnes, Bogdan, David, Alice, Andrei, Marius, Carla! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!

Alina, pt nasuc Ophtamesone simplu, nu Ophtamesone N ca e cu antibiotic.

Arriel, asa e, a incurcat neuronul meu Oricum, m-am delectat din nou cu pozele frumoasei Thea Pupam fata dulce

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daiopri sa stii ca imediat intra si Vlad in categoria Gloria , foarte buna comp#259;aratia. Sa stii ca si noi facem caca de multe multe ori pe zi dar nu m-am ingrijoreat niciodata.

Selene, fasole boabe, vinete nu au voie inca. Poti sa ii faci conopida sau fasole verde (Vlad e fan), sau cartof cu iaurt si cu ou, sau dovlecel cu praz, sau branza cu ou si cu rosie ....cand mai imi amintesc iti mai zic.

Noi suntem la fel de agitati, plangem incontinuu, si noi azi mergem la nunta si Gloria (ca sa ii zic ca Daiopri), ramane cu soacra-mea, sper sa se descurce. Fug sa fac rapid o praji buna ca e ziua sotului meu, face 28 de ani, va invit la o cafea si la masa.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput