Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Ancuet, am votat gogosica frumusica 
Astazi Vladut a papat pentru prima oara biscuite, chiar ii place, il tine in manuta si il roade, mananca f manierat, fara sa faca framituri pe el 
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
bebelusi spune:
votat
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
VOTAT SI NOI GOGOSICA FRUMOASA FOC
koruccia,
asa e , ca si pe forum s-a discutat de pangassius, dar uitasem
. de care peste sa-i dau? cod merge?
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola VOTAT SI NOI GOGOSICA FRUMOASA FOC ![]() koruccia, asa e , ca si pe forum s-a discutat de pangassius, dar uitasem . de care peste sa-i dau? cod merge? mamici si licurici![]() de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! ! ! |
micola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
peste proaspat, de apa dulce, autohton |
aha, multumesc

mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
lisa79 spune:
Si noi am papat azi peste pt prima data, somon...prins aseara
, a trecut testul
.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Legat de Ana, am vorbit la gradi si totul este normal...nu s-a intamplat nimic. I-am facut si testul cu copacii (ala de zicea Alinuk) si a zis ca ala vesel e vesel "pentru ca s-a dus la servici" si celalalt e trist "pentru ca nu s-a dus la servici" I-am dat Peritol in seara asta....2ml doar. Vreau sa doooooooooooorm!!! Acum doarme. Sper sa nu se mai trezeasca peste noapte. SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
da, asa cum sugeram si la telefon...
ft posibil ca testul asta sa-ti fi indicat cauza!!!
ea are o problema
e necajita ca tu nu mai petreci atata timp acasa unde credea ea ca e locul tau si ca brusc altceva e important pt tine... serviciul... si considera ca cineva care merge la serviciu ar tb sa fie fericit!!!
ufff si copiii astia ... si eu gandeam asa, eram cea mai fericita cand mama sau tata ma luau cu ei la serviciu
o poti lua cu tine la serviciu si o tii atata cat sa se plictiseasca, o sa ii spui ca aici nu sunt jucarii..sunt doar niste chestii de oameni mari complet neinteresante...ba chiar plicticoase si ca mami sta aici ca sa aduca banutzi pentru jucariile ei si pt mancarica (ceea ce ii place ei... sper sa fie ceva!) si ca mami e cea mai fericita cand trebuie sa plece spre casa ..acolo unde e Ana si jucariile si zanele etc etc
poti sa ii mai spui ca ce mult ti-ar placea si tie sa mergi la gradi ei...dar ca din pacate acolo nu primesc decat oameni mici
eu ii zic lui Teo ca si Andu merge la gradi de bebelusi...sa nu creada ca numai el e 'exilat' (chit ca-i place sau nu)
asociat cu nemultumirea legata de 'serviciul' care e mai imp in viata ta decat ea, poate fi si un personaj negativ din desenul animat/poveste... tb 'imblanzit'!
apropos... nu cumva 'te pedepseste' pt ca lipsesti de acasa, in diferite feluri? te loveste asa zis accidental, iti da cate o palma, nu te baga in seama... etc ..pt a testa daca ceea ce crede ea - cum ca daca pleci inseamna ca nu o mai iubesti - e adevarat!? Abia cand are dovezi noi de iubire (ca tu esti rabdatoare si ii accepti orice) revine la atitudinea normala.
... sau iti testeaza limitele tot ca sa-si demonstreze ca e iubita neconditionat?
hai ca mai pove, maine dimi o sa sun pt numarul ala
facem veselie maxima de bebeluci la party de Ana?
daca vine si Naty cu Nadia ma gandesc sa-l iau si pe Andu la pachet...chit ca o sa sforaie pe drumul de intoarcere

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Alina1976 spune:
Neata,
Ana a adormit mai repede aseara (dupa ce am ridicat un pic tonul la ea si am pedepsit-o, adica aseara nu a vazut desene). Se pare ca a tinut pt ca a adormit repede...INSAAAAA, peste noapte s-a trezit tipand de vreo 3 ori si in final spre dimineata a aterizat la noi in pat!
Ce e bine este ca am descoperit ce are....sau cel putin asa cred.
Am tot stat de vorba cu ea si mi-a zis ca nu doarme ca ii e frica de vrajitoare!!!
...si numai eu sunt de vina ca i-am luat un desen, care de altfel este o super poveste Disney (Frumoasa din Padurea Adormita) dar la un moment dat apare o vrajitoare rea (ursitoarea rea) care e toata in negru si este un fundal muzical de groaza, cu tunete si fulgere si aia rade groaznic....si se pare ca asta a marcat-o tare
. Asa ca aveti grija fetelor mai incolo sa nu patiti ca mine. De prisos sa spun ca am aruncat CD-ul....
Anna, da e frumos. Si eu sper sa facem un super party!!
...nu e exagerat de scump
Alinuk 

, saru'mana mult pt sfaturi si ajutor!!
Bebelusi, nu e bine sa lasi bibele cu cereale mai mult de o ora-doua sa zicem...mai ales daca este si fff cald in casa.
Gata, plec la servici!!! va puup!!!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
veronica75 spune:
Neata fetelor,
Ei sunt disperata 

disperata rau
Alice nu vrea sa mai manance nimic altceva in afara de tzitzi....
Am incercat de toate....legume fierte in toate combinatiile si consistenta diferite incluzand aici si bucatile puse pe masa care le ia si le arunca pe jos
; La fel si cu fructele aceeasi problema...am incercat si coapte si fierte si proaspete......nik. nik, si iar nik...................am incercat si schimband locul de la masa....etc
Ieri am refuzat sa ii mai dau sa manance de la ora 16 incercand sa ii ofer altceva...aveam de toate: lapte la biberon, legume, fructe - nu a vrut nimic, a plans continu pana la culcare la ora 22.30 cand a mancat ca disperata si nu a mai putut dormi. in plus a si vomat un pic. In consecinta a mai stat la joaca 1 ora dupa care a cerut iar san si a adormit destul de greu. Aproape toata noaptea a avut cosmaruri si s-a trezit plangand cautandu-ma si cautand sanul 
Ce mai pot face????????????????????
Astazi mi-am propus sa ii arat poze si filmulete cu copii care mananca...
Am sa profit ca afara e urat si am sa stau cu ea in casa, am sa incerc iarasi infometand-o.....
Oare nu o terorizez????????????
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
veronica75 spune:
Sa va mai spun de Alice ![]()
Nu cred ca e bolnava pentru ca e destul de activa: a inceput sa se deplaseze in 4, se catara peste tot, face bravo, (de - pa pa - a uitat
), vorbeste pe limba ei, a inceput sa cunoasca jucariile si locurile pe unde mergem de obicei ( cand vede ca intru in supermarket face un scandal monstru
nu ii place...)
Am cantarit-o si decand cu revolta ei de a refuza total mancarea, adik de 5, 6 zile, a inceput sa scada in greutate. Eu cred ca nu ii mai ajunge doar laptele meu....dar ce sa fac???????????
Adevarul e ca de la inceput a fost mofturoasa la mancare si niciodata nu a mancat mult....
Credeti ca e bolnava????????? De ce refuza mancarea?????????? ca eu nu pricep
Daca ii e foame si o pun la san suge ca disperata 
Daca aveti vre-o idee ce as mai putea face 
Merci 
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png