Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ingrid, multumesc

Micola, eu stiu ca Vigantolul se da cu o jumatate de ora inainte de masa, deci nu ar fi ok in lingurita cu mancare. In schimb fierul e super daca il ia asa

Lisa, nici lui Vladut nu-i place partea de imbracat de la schimbat, e asa fericit cand il dezbrac Eu inca il schimb pe masuta de infasat de deasupra patului, nu mai incape in ea, normal, picioarele ii sunt pe afara, dar mi-e comod ca e sus si daca face pipilica, poate sa faca acolo fara griji.

Ariya, sanatate multa lui Miguel si tie, sa va treaca repede toate relele

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor daca am facut lapte cu cereale acum cateva ore pot sa i-l dau mai tarziu?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Hello girls!

Eu sunt cam lenesa cand e vorba sa va scriu,asa ca va fac un rezumat:
- joia trecuta am fost la controlul de 8 luni fara 1 zi: 9850 gr si 70 cm avem.Pediatra a zis ca nu ne intreaba ce mancam,pt a nu-si are rost intrebarea
Va anuntam cu surle si trambite,ca am descoperit azi PRIMUL DINTIOSOR,bine...de fapt soacra cu ochiul ei magic l-a descoperit,si nu mai facem parte din categoria bebeilor stirbi (glumesc)...este in dreapta jos.
Nu prea mai stau pe forum,pt ca inca profitam de vremea calda si iesim afara de 2 ori pe zi.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=2 votati-mi si mie gogoasa,prima si a 2-a poza din pagina

Sper ca sunteti toati si toate sanatosi,sanatoase va pupam

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

anna, eu pana la ora asta, 8 luni de zile nu am stiut de faza cu Vigantolul, ca s-ar da cu o jum de ora inainte de masa...nici pe prospect nu scrie....
Bebelusi, eu ii dau si mai tarziu...cand plecam la vreo nunta ii lasam biberonul facut de seara cu lapte...ca sa bea peste noapte..
Fetelor, eu m-am lamurit de ce nu mai vrea strumful meu sa pape...el vrea sa manance singur, cu manuta lui, bucatele de manacare de pe masuta...azi a papat banana cu manuta, si amestecul meu cu fagaras si mar a ramas pe masa...la 14 a mancat peste pangasius, tot cu manuta lui, gol...am vazut ca imi tot fura din farfurie si baga in gurita, asa ca i l-am maruntit (nu pasat) si i l-am pus acolo, pe masuta lui si a papat ca un baiat mare..la peste am mai reusit si eu sa-l pacalesc cu cate o lingurita cu legume amestecata cu peste, dar baza a fost tot pestele de pe masuta...cred ca de acum incolo nu i le mai pasez nici macar cu furculita, i le dau asa, bucatele mici ca mai bine mananca asa decat cu lingurita...Bineinteles, atent supravegheat!!!

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

[quote][
[b]B..la 14 a mancat peste pangasius, tot cu manuta lui, gol...am vazut ca imi tot fura din farfurie si baga in gurita, asa ca i l-am maruntit (nu pasat) si i l-am pus acolo, pe masuta lui si a papat ca un baiat mare..la peste am mai reusit si eu sa-l pacalesc cu cate o lingurita cu legume amestecata cu peste, dar baza a fost tot pestele de pe masuta...cred ca de acum incolo nu i le mai pasez nici macar cu furculita, i le dau asa, bucatele mici ca mai bine mananca asa decat cu lingurita...Bineinteles, atent supravegheat!!!

[/quote

Micola, aici a fost mare scandal cu pangasius cand s-a descoperit ca se da la cantinele de la gradinite si scoli. Se pare ca e un peste crescut in Vietnam, in bazinul fluviului Mekong, care e in top 10 cele mai poluate rauri din lume. Printre deseurile din bazinul Mekongului s-ar afla multe metale grele, intre care si arsenicul. In plus, se pare ca si proprietatile nutritionale sunt reduse comparativ cu alte specii de peste.
Nu stiu daca in Ro s-a vorbit despre chestia asta, cert e ca aici noi ne cam ferim de el..in nici un caz nu l-as da unui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna ziua dragelor!
Intru repede sa va salut!Astazi v-am citit printre randuri...am bucatarisit (chiftelute din carne de pui,pilaf cu legume,ciorbita de fasole si supa pentru David)si am dadacit ca de obicei...ca tare se mai agata de mine puiul meu!E asa de hot...de nu se poate ,daca vede el ca a trecut destul de mult timp fara sa-lbag in seama se agata de mine sau chiraie iar cand il iau in brate vrea tzitzi ca sa fie el sigur ca il tin suficient ...
La capitolul schimbat: in patul nostru...dar ori sta in fundulet ori in picioare si se tine de mine...doar pampersul reusesc sa il schimb in pozitia culcat...si atunci cu maraiala.
De aplaudat :aplauda si el dar nu stiu daca o face constient de semnificatie...ci mai degraba prin imitatie.Pa nu stie sa faca pentru ca nu are de la cine sa invete...noi stam singuri ,nu prea avem prieteni care sa ne viziteze ,iar cand pleaca tati la munca e prea dimineata si noi dormim!Deci cum sa faca pa ...daca nu are cui...sta in fund f bine,sta in picioare daca se tine...nu merge dea busilea,nu se ridica singur nici macar in fund...
De vorbit... cred ca e campion...toata ziua borboroseste bebeluseasca...zice tot felul de silabe:na,ne,ba ,be ,ta,ma,da,pa,po...etc si mai si lalaie asta pentru ca mami canta f mult...nu se uita la tv ca noi nu deschidem tv-ul decat f rar ,si atunci seara tarziu,in schimb se uita la desene pe comp.
Cam atat deocamdata!
Pupici de la noi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Koruccia eu dupa ce-am nascut m-am interesat cind tre sa fac Pap si mi s-a spus ca pina nu imi vine CM nu e relevant datorita schimburilor hormonale si ca cel mai bine ar fi dupa 6 luni.Acuma nu cred sa fie o data batuta in cuie,dar trecute fiind cele 6 luni se impune.

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor daca am facut lapte cu cereale acum cateva ore pot sa i-l dau mai tarziu?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Probeaza-l tu inainte de a-l da, asa stii sigur daca e bun sau nu!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Idaira

Koruccia eu dupa ce-am nascut m-am interesat cind tre sa fac Pap si mi s-a spus ca pina nu imi vine CM nu e relevant datorita schimburilor hormonale si ca cel mai bine ar fi dupa 6 luni.Acuma nu cred sa fie o data batuta in cuie,dar trecute fiind cele 6 luni se impune.

Carla
Povestea Carlei

Multumesc, Idaira. Nu stiam de asta cu CM, dar banuiam eu ceva de genu asta. Pai atunci eu mai astept ca nu mi-a venit inca..probabil daca nu imi vine pana in decembrie ma duc oricum sa ma caut:( Plus ca tot cam pe atunci as vrea sa incerc sa o intarc pe Cati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Hello girls!Eu sunt cam lenesa cand e vorba sa va scriu,asa ca va fac un rezumat:
- joia trecuta am fost la controlul de 8 luni fara 1 zi: 9850 gr si 70 cm avem.Pediatra a zis ca nu ne intreaba ce mancam,pt a nu-si are rost intrebarea
Va anuntam cu surle si trambite,ca am descoperit azi PRIMUL DINTIOSOR,bine...de fapt soacra cu ochiul ei magic l-a descoperit,si nu mai facem parte din categoria bebeilor stirbi (glumesc)...este in dreapta jos.
Nu prea mai stau pe forum,pt ca inca profitam de vremea calda si iesim afara de 2 ori pe zi.http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=2 votati-mi si mie gogoasa,prima si a 2-a poza din paginaSper ca sunteti toati si toate sanatosi,sanatoase va pupam fetele veseleAlexandra Maria- 02.02.2009
votat

Mergi la inceput