Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
koruccia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Idaira Nu uitati ca e important sa va faceti un Papanicolau,eu l-am facut de-abia in sept stiam ca se face dupa 6 luni de cind am nascut.AA,mi-am mai facut si o mamografie, ca facusem o mastita si vroiam sa vad daca a ramas ceva pe-acolo si o echo ovariana. Carla Povestea Carlei |
Idaira, trebuie sa treaca minimum 6 luni de cand am nascut? Sau dupa 6 luni e optim?
Mie ginecologul mi-a zis sa merg sa il fac prin decembrie-ianuarie si pana acum nu am stat sa chestionez daca e prea tarziu.

miereamara spune:
Mie mi-au facut primul PAP la o luna de la nastere si ar trebui sa-l repet intr-un an, dar o sa merg mai repede.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
lisa79 spune:
mie mi l-au facut la controlul de 6 saptamani
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
flowerbee spune:
AM PRIMIT INDEMNIZATIA!!!!!!!!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Neata,
Aseara nu am mai reusit sa citesc tot, am inceput sa vad un film si am adormit si la ala.
Si am primit doua sacose de hainute si incaltari foarte frumusele, dar cam marisoare, pentru la anu'. Le-am bagat la spalat si le punem la pastrare.
Bebelusi, multumim pentru carte 
Ingrid, inca ma mai minunez de ce cuminte e Alexutu
. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu e foarte activ, fiecare are ritmului de dezvoltare. Probabil lui nu-i tace gurita toata ziua. Ma gandesc la voi sa treaca usor operatia de desfundare a canalelor, noi am reusit sa scapam doar cu masaj! Antibioticul nu are nici un efect in treaba asta, doar daca s-a infectat acolo distruge microbii, oricum dupa operatie o sa fie totul bine, ai sa vezi! 
Alina, ma uitam unde ii faceti ziua Anei. Foarte frumos
Costa mult inchirierea unui astfel de loc?
fetele frumoase
Selene, si noi patim la fel cand plecam cu el de acasa. Pana se acomodeaza este mai marait, nu doarme cu trebuie (de fapt nu reusim sa-l adormim). E firesc, doar ei s-au obisnuit cu anumite obiecte, ritualuri. Si noi adultii ne simtim ciudat cand nu suntem la noi acasa 
Porumbita, sanatate multa! Vladut nu are burta, la cat de prost mananca ii numeri coastele, numai bombonierele au mai ramas
Dar nu cred ca e o problema, cum Vladut are obrajorii umflati, asa Robert are burtica 
Edinutza, felicitari pentru dintisor! 
Stiu si eu ca nu se da sare si zahar la copii, dar nu stiu care e motivul, cu ce dauneaza sanatatii lor? Voi stiti? E doar o curiozitate ![]()
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Neata,Ingrid, inca ma mai minunez de ce cuminte e Alexutu . Nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu e foarte activ, fiecare are ritmului de dezvoltare. Probabil lui nu-i tace gurita toata ziua. Ma gandesc la voi sa treaca usor operatia de desfundare a canalelor, noi am reusit sa scapam doar cu masaj! Antibioticul nu are nici un efect in treaba asta, doar daca s-a infectat acolo distruge microbii, oricum dupa operatie o sa fie totul bine, ai sa vezi! ![]() Stiu si eu ca nu se da sare si zahar la copii, dar nu stiu care e motivul, cu ce dauneaza sanatatii lor? Voi stiti? E doar o curiozitate http://picasaweb.google.ro/annavladut |
Da, nu prea e activ in sensul de misunat, dar e f atent cand i se vorbeste, apoi incepe si el cu silabele lui bebelusesti, da din picioare si se joaca f mult cu jucarii. Are patul plin si ia cate una o studiaza, se joaca cu ea, o lasa ia alta si la un moment dat adoarme. Cel mai tare chinuie babygym-ul. Cand se plictiseste de el, il apuca cu o mana de picior, il zdrangane bine (probabil ii place zgomotul de la zdranganelele care se lovesc intre ele) si apoi il arunca din pat si rade.De operatia de desfundare a canalului nu mi-e atat de frica cat imi este de "adormitul" ala. Antibiotic i-a dat ca avea si o secretie galbena (o are de la nastere ca nu i-a trecut cu nimic) si, poate sa fie locul pe unde umbla sterilizat.Sare nu se da, din cate stiu eu, ca retine apa in corp si suprasolicita rinichii si oricum legumele au continut de sodiu, nu mai este nevoie de adaos de sare. Nici la adulti nu este recomandata sarea, daca poti manca fara e f bine pt sanatate, daca nu, macar sa reducem consumul (vezi si reclama de la tv).
Zaharul, este un produs obtinut pe cale artificiala, aparut de curand (pe scara evolutiva), cauzeaza sau ajuta la diabet, obezitate, tulburari de metabolism, bine de evitat sau redus si la adulti, daramite la copii si bebei. Dar, poate-ti mai explica si fetele, daca eu n-am spus ceva bine.
micola spune:
neata
eu ii dau vigantolul si fierul in lingurita cu mancare, in timpul mesei.. Trebuie neaparat in lichid sau merge si asa?
duc lupte cu tati ca nu vrea masinuta ca a lui Tzumpi ca " nu e o prioritate" 

Adevarul e ca au facut-o 120 de lei, plus 21 lei taxele postale...in conditiile in care noi suntem pe minus cu banii![]()
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
Naty spune:
Neata!
porumbita Nadia nu are burta, dar tin minte ca Ioana, desi slabuta, avea si ma ingrijora pana ce am constatat ca cei mai multi bebelusi au asa. Cred ca pe la 2 ani i-a disparut.
lisa si eu duc lupte crancene cu Nadia sa o schimb. Sta numai cand trebuie sa-i schimb pampersul cu kk, ca nu suporta sa stea murdara.
Chiar, voi unde ii schimbati? Eu - in patutul ei dar ma doare spatele de mor de cat stau aplecata.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ariya spune:
Va era dor de noi?
Am intrat si eu un pic sa ma vaiet...Bebe Miguel ia antibiotic de 2 zile ca nu i-a trecut tusea nenorocita cu care am venit din vacanta,iar eu la fel pt ca m-am ales cu o bronsita super+sinuzita,nu simt gusturi,mirosuri,nimic...suntem varza si,ce-i mai nasol,e ca Augmentinul il agita rau pe viezurele meu care urla,tipa,se agita,noaptea se trezeste si se vaita,nu vrea nici macar tzatzica,ma plimb cu el prin casa...deci sunt rupta definitiv,plus ca ziua nu am timp sa ma odihnesc deloc ca ma iau in primire ceilalti 2...
aseara i-am dat baby calm si a adormit la 12,30 si s-a trezit la 5,30 cand a supt,m-a luat in brate si a adormit...
ajunsese saracul sa vomite de la tusea aia nenorocita,ne-am speriat ca naiba,noroc ca el nu a facut febra,am facut eu 40 de grade de s-a panicat barbata-miu!
deci asta e...noroc ca bashtanu' mananca bine si nu a slabit...mananca la 4 ore,orice ii dau,deci e bine...
va pup si sper sa mai pot intra sa mai vb cu voi
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
bebelusi spune:
Naty eu il schimb in patul nostru sau pe canapea, as muri daca l-as schimba in patul lui.
Aryia multa sanatate va dorim, imi pare asa rau.
Vlad pe cat de cuminte era si ma vaietam ca e un blegut, atat de energic s-a facut si se enerveaza cand ajunge pe burta ca nu ii place, trebuie sa ma duc sa il intorc, daca il intorc ma vede langa el si cere atentie, chiraie cand se plictiseste.....dar cand va umbla, m-am dat naibii, poate im schimb parerea despre doi copii unul dupa altul

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"