Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Edinutza, stau binisor cu () cura, am ajuns la grutatea dinainte de sarcina, dar am ramas cu ceva burtica.Plus ca am impresia ca mi-au ramas muschii despartiti de-a lungul stomacului, nu stiu cum sa explic, dar intra degetul printre ei . O sa merg la doctor cat de curand pt treaba asta. Inainte cand aveam burtica nu imi dadeam seama, dar acum cand s-a diminuat stratul de grasime se simte f usor la pipait. Eu mai vreau sa dau cam 8 kg jos si am targhet 15 ianuarie, cand face puiul un an.

Si Aidan adora sa linga incaltamintea, cum uit dulapul deschis cum da iama in el. Noi mai intram incaltati in casa sau cand avem musafiri, nu ii punem sa se descalte, de aia nici nu ma stresez prea tare. Pana acum nu am avut nici o problema, sper sa fie ok si de acum inainte.

Sper sa fie bine la dermatolog, eu am fost un pic stresata, dar din fericire fara motiv.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

eu indulcesc fructele , compotul, etc cu sirop de orez ecologic, se gaseste pe internet, l-am comandat si m-a costat putin in jur de 20 lei
este borcan mare de 500 gr.
am aflat de la o prietena ca putem indulci si cu curmale sau stafide pe care le fierbem insa le scoatem dupa...
eu personal de cand am siropul de orez nu mai imi trebuie altceva

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna!
Porumbit, sanatate multa, sa va treaca guturaiul rapid! hehe, da si Eva are o burtica demic burghez care se respecta. dar li se schimba conformatia, stai linistita.

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70
Am putea folosi altceva in loc de zahar si miere, un indulcitor natural, ceva, care sa fie bun la bebei?

Ingrid, eu folosesc banana . ca si Eva se stramba ingrozitor la fructe cat de acide.
Edinutz, sa va traiasca dintisoru'
Claudia, ce sirop e ala?? da link, ca suna bine ideea!
sa nu uit sa va zic ca am descoperit niste comori de mancarici bio la DM (drogheria de la Real) - piure bio de mar si mango, in proportie 80% mar si 20% mango, nimic altceva adaugat! la pretul fenomenal de 6lei un borcan din ala normal, maricel de gem, adica 360g... pe cand stiti cat costa borcanelul de fructe bio la hipp sau nestle. plus rosii pasate bio, in proportie 99.8% rosii si 0.2% sare... o sa iau precis pentru la iarna ca Evei ii place gustul de rosie si e muult mai gustos decat alea de sera de plastic. produsele au doar fructe sau legume din culturi certificate ecologic.. ce mai, super! si ma duc si lunea cand e zi de reduceri 10% produsele sunt marca lor bio, Alnatura/Alverde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

nasa mea ii dulceste bbului ei iaurtul cu glucoza (facuta din plante) cred ca intradevar nu ii place cartoful; si nici marul prea tare;
stii de unde as putea face rost de asa ceva, cum se numeste, de unde se cumpara? ca nu am idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

eu indulcesc fructele , compotul, etc cu sirop de orez ecologic, se gaseste pe internet, l-am comandat si m-a costat putin in jur de 20 lei
este borcan mare de 500 gr.
am aflat de la o prietena ca putem indulci si cu curmale sau stafide pe care le fierbem insa le scoatem dupa...
eu personal de cand am siropul de orez nu mai imi trebuie altcevapoze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
mercic. poti sa-mi dai un link, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am si eu o intrebare.
la voi stau copiii sa fie schimbati??? intre mine si Ana e o adevarata lupta

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Vreau si eu sa felicit licuricii care au implinit lunite zilele astea, sa fie sanatosi si sa se faca mari.

Vladut, ginerele meu, LMA, sa cresti sanatos, mare si vanjos si sa ii bucuri pe parintii tai!

Soacra mea s-a operat azi si am stat toata ziua in spital. E ingrozitor in ce conditii muncesc medicii si asistentele medicale, sistemul sanitar e intr-adevar in colaps. Am tot respectul pentru acesti oameni si cred ca merita niste salarii mai mari si niste investitii consistente in sistem.

Maine sunt tot pe acolo...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nu uitati ca e important sa va faceti un Papanicolau,eu l-am facut de-abia in sept stiam ca se face dupa 6 luni de cind am nascut.AA,mi-am mai facut si o mamografie, ca facusem o mastita si vroiam sa vad daca a ramas ceva pe-acolo si o echo ovariana.

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lisa, e f greu sa o schimb pe Alexia, nici cu cantecele, nici cu ghidusii nu mai reusesc. Vrea doar in fundic sau eventual, in picioare.

In seara asta a fost f agitata mititica. Cred ca erup dintisorii de sus sau o supara din nou gatul. Offffff....

Am primit tarcul si e f fain. Fac maine pozici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
c
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Claudia, m-am uitat la pozele voastre Ce frumoasa e Isabella! Are o privire tare expresiva si e draguta foc

Mergi la inceput